Seyfi Dursunoğlu Haberleri Ve Son Dakika Seyfi Dursunoğlu Haberleri

Seyfi Dursunoğlu Haberleri Ve Son Dakika Seyfi Dursunoğlu Haberleri

Trabzon doğumlu olan Seyfi Dursunoğlu ekranların sevilen yüzü olarak Türk televizyon kanallarında birçok başarılı işe imza atmıştır.

1932 doğumlu olan Dursunoğlu, 17 Temmuz 2020 tarihinde 87 yaşında dünyaya gözlerini kapamıştır. Hayatını kaybetmesinin ardından sevenlerini yasa boğan haber herkesin yüreğini sızlattırmıştır.

Büyük duayen Huysuz Virjin olarak ekranlara 1970’li yıllarda giriş yapmış ve eğlence programları hazırlayarak küçükten büyüğe herkesi güldürmeyi başarmıştır. Televizyon programlarının eğlence figürü olan Seyfi Dursunoğlu İstanbul’da eğitim hayatına başlamış ve Üniversiteden sonra SSK’da devlet memuru olarak işe girmiştir.

18 yıl memurluk yapan Seyfi Dursunoğlu 1970’ten 2010’a kadar ekranlarda birçok başarılı işe imza atmıştır. Sahnelere çıkmaya ilk başladığı yılarda kısa süre içerisinde büyük ilgi görmüş ve bugünkü unvanını kazanmıştır.

Seyfi Dursunoğlu Haberleri

Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'nun mirası ne oldu? Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği açıkladı

Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Destekleme Derneği'ne bağışlamıştı. Vasiyetine itiraz eden ve vasiyetin iptali için dava açan iki yeğene mahkemeden kötü haber geldi.

Magazin 23-05-2023 15:24

Huysuz Virjin filmi geliyor! Bergen ve Müslüm filmlerinin ekipleri hazırlıyor

Uzun bir süredir hazırlıkları devam eden Seyfi Dursunoğlu'nun hayatını anlatacak 'Huysuz Virjin' filmi için düğmeye basıldı. Müslüm ve Bergen gibi filmlerin yaratıcı kadrosu olan ekip, Huysuz Virjin filmi için çalışmaya başladı.

Magazin 10-12-2022 18:37

Huysuz'la Dans Eder misin? sunucusu Yiğit Alıcı değişimiyle şoke etti! Görenler gözlerine inanamadı

2005 yılında ekrana gelmeye başlayan Huysuz'la Dans Eder misin? programında Huysuz Virjin ile kamera karşısına çıkan yakışıklı sunucu Yiğit Alıcı, bir süredir gözlerden uzak yaşıyor. Şimdilerde 43 yaşında olan Yiğit Alıcı'nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 20-10-2022 12:48

Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce söylediği sözler duygulandırdı!

Bir dönem ekranlarda 'Huysuz Virjin' adıyla fırtınalar estiren Seyfi Dursunoğlu’nun, ölmeden önce özel hayatına dair verdiği bir röportajda söylediği sözler, sevenlerini üzdü.

Magazin 27-10-2021 17:31

Seyfi Dursunoğlu

Seyfi Dursunoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seyfi Dursunoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasıyla ilgili ÇYDD'den açıklama

'Huysuz Virjin' karakteriyle hafızalara kazınan Seyfi Dursunoğlu, geçtiğimiz yıl temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Dursunoğlu, vefatından önce tüm mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamış ancak iki yeğeni, 'vasiyetnamenin iptali' davası açmıştı. Önceki gün mahkemenin davayı karara bağladığı ve Dursunoğlu'nun vasiyetinin yerine getirildiği iddia edildi. ÇYDD'den konuyla ilgili, "Kesinleşen bir şey yok" açıklaması geldi.

Magazin 20-10-2021 17:06

Seyfi Dursunoğlu nam-ı diyar 'Huysuz Virjin' mezarı başında anıldı

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Magazin 21-08-2021 15:29

Ekrem İmamoğlu Seyfi Dursunoğlu'nun mezarını yeniletti

Sanatçı Seyfi Dursunoğlu'nun Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan kabri, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun isteğiyle Mimar Kerem Piker tarafından yeniden tasarladı.

Magazin 21-08-2021 07:09

Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyetine itiraz! 'Mirastan pay istiyorlar'

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun ölümü kadar vasiyeti de çok konuşuldu. İddialara göre usta ismin vasiyetine ailesi itiraz etti.

Magazin 19-02-2021 09:14

Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu'na son veda! Vasiyeti neden yerine getirilmedi?

Huysuz Virjin karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran ve 87 yaşında hayata gözlerini yuman Seyfi Dursunoğlu, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Daha önce bir röportajında "Bedenimi kadavra olarak bağışladım" diyen Seyfi Dursunoğlu'nun bu isteği, vasiyetinde yazılı olmadığı için yerine getirilemedi.

Magazin 20-07-2020 13:48

Huysuz Virjin'e veda! Seyfi Dursunoğlu'nun cenaze töreni ne zaman ve nerede olacak?

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan ve geçtiğimiz Cuma akşamı hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu'nun cenaze töreninin detayları belli oldu. Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını bıraktığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ünlü sanatçının cenaze merasimiyle ilgili açıklama yaptı.

Magazin 19-07-2020 20:39

'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı da belli oldu. Hiç evlenmeyen ve çocuğu bulunmayan Dursunoğlu, 2012'de verdiği bir röportajda mirasını Türkan Saylan'ın kurucusu olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bıraktığını açıklamıştı.

Magazin 18-07-2020 11:35

Hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, mirasını kime bıraktığını yıllar önce açıklamıştı

Huysuz Virjin lakabıyla tanınan usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 87 yaşında hayata gözlerini kapatan Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı da belli oldu. Hiç evlenmeyen ve çocuğu bulunmayan Dursunoğlu, 2012'de verdiği bir röportajda mirasını Türkan Saylan'ın kurucusu olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bıraktığını açıklamıştı.

Magazin 18-07-2020 00:43

Seyfi Dursuoğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu! İşte ünlülerin Huysuz Virjin paylaşımları

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Seyfi Dursunoğlu'nun vefat haberi, sanat dünyasında da büyük üzüntüye neden oldu. Ünlü isimler usta sanatçının vefatının ardından duygusal paylaşımlar yaptı.

Magazin 17-07-2020 22:48

Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti! Seyfi Dursunoğlu kimdir, hayatı, ölüm nedeni nedir?

Son dakika haberi... Huysuz Virjin karakteriyle bilinen Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Huysuz Virjin neden vefat etti? Peki Seyfi Dursunoğlu kimdir, kaç yaşında vefat etti?

Magazin 17-07-2020 21:39

Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti! Ölüm nedeni belli oldu

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan 87 yaşındaki Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Rahatsızlığı nedeniyle 15 gündür Kadıköy'deki özel bir hastanede tedavi gören Seyfi Dursunoğlu'nun son 3 gündür ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Seyfi Dursunoğlu'nun vefat nedeni ise hastaneden yapılan açıklamayla belli oldu.

Magazin 17-07-2020 21:37

Huysuz Virjin'in son hali görenleri şok etti! Seyfi Dursunoğlu'ndan haber var...

Ekranların en sıra dışı isimlerinden olan Seyfi Dursunoğlu, özellikle Huysuz Virjin karakteriyle Türkiye'de kanto geleneğinin en önemli temsilcileri arasında yer almıştır. Siz de yıllardır ekranlardan uzak yaşayan usta sanatçının son halini merak ediyorsanız yazımızın devamında kendisiyle ilgili güncel detayları öğrenebilirsiniz.

Magazin 20-05-2020 16:56

'Huysuz Virjin' tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun son hali görenleri şaşırttı!

Bir döneme damga vuran, Türk eğlence sektörünün ve televizyon dünyasının en önemli isimlerinden olan Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

Magazin 24-02-2020 14:16

Bir döneme damga vuran Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun son hali...

Bir döneme damga vuran, Türk eğlence sektörünün duayen isimlerinden Seyfi Dursunoğlu; nam-ı diğer Huysuz Virjin uzun süredir ortalarda görünmüyor. Huysuz Virjin'in son hali ortaya çıktı.

Magazin 15-01-2020 10:44

Gülben Ergen Huysuz Virjin'i ziyaret etti! İşte son hali

Türk eğlence sektörünün duayen isimlerinden; Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin uzun süredir ortalarda görünmüyor. Gülben Ergen usta ismi ziyaret ederek paylaşım yaptı.

Magazin 03-11-2019 16:00

Huysuz Virjin'i ilk kez böyle göreceksiniz

Huysuz Virjin olarak tanıdığımız Seyfi Dursunoğlu, yeni reklam filmi için kameraların karşısına geçti

Magazin 27-05-2017 13:37

Heyecanlandıran gelişme! Huysuz Virjin seneye Survivor'da mı yarışacak?

Huysuz Virjin tiplemesiyle tanıdığımız efsane isim Seyfi Dursunoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seneye Survivor'da yarışacağını duyurdu.

Magazin 10-05-2017 16:03

Tek bedende iki görünüm: Bir yanda Seyfi bir yanda Huysuz Virjin'in bilinmeyen hayat hikayesi

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en muzip sanatçılarından Seyfi Dursunoğlu... Siz onu daha çok Huysuz Virjin olarak tanıyorsunuz. Hayatı da en az sahnesi kadar hareketli ve karmaşık geçmiş bir diva...

Kadin 26-03-2017 20:16

Seyfi Dursunoğlu, ekranlardan neden uzak kaldığını anlattı

Bir süredir ekranlardan uzak olan 'Huysuz Virjin' Seyfi Dursunoğlu, Renkli Sayfalar'a konuştu. Yılmaz Morgül'ü diline dolayan usta sanatçı 'Hiçbir işi yarım bırakmak istemiyorum' dedi.

Magazin 21-04-2016 19:54

Yaşlandım ama seks isteğim var

Hürriyet'in röportaj yaptığı Seyfi Dursunoğlu,kendi ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Magazin 31-10-2011 10:05