Şinasi Yüzbaşıoğlu

Şinasi Yüzbaşıoğlu

Şinasi Yüzbaşıoğlu Haberleri

Müge Anlı'nın görümcesiyle pozu sosyal medyada gündem oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Yıllardır televizyonun en çok izlenen programlarından birine imza atan Müge Anlı zaman zaman özel hayatıyla da gündem oluyor. Geçtiğimiz sene İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı şimdi de görümcesiyle ortaya çıkan fotoğrafıyla gündem oldu. Müge Anlı'nın görümcesi ile pozu adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-11-2023 17:33

Müge Anlı'nın 'uzaklaştırma' sözleri olay oldu! Şinasi de benim için...

Müge Anlı, kendisinden haftalardır haber alınmayan Bedriye Kılıç olayını ele almaya devam ediyor. Yapılan açıklamaların ardından gözler kayıp kadının eşi Tayfur Kılıç'a çevrildi. Canlı yayında tanıklarla yüzleşen Tayfur Kılıç'ın gerçekleri anlatıp anlatmadığı merak konusu olurken dikkat çeken bir açıklama da Müge Anlı'dan geldi. Ünlü gazeteci "Sen bu utanma sınırını aşmışsın zaten" diyerek Kılıç'a uyarıda bulundu. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na da değinen Müge Anlı'nın sözleri olay oldu.

Magazin 04-10-2023 14:45

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? İddialara sert çıktı! Gözü olanın gözü çıksın

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun boşanacakları iddia edildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bugün itibarıyla sezon finaline çıkacaklarını anımsatıp aslı astarı olmayan haberler yapıldığını belirtti. "Rahmi Bey'e boyuna 'öldü' diye haber yapmayın. Benim için de 'boşandı' diye yazmayın" diyen Müge Anlı, "Gözü olanın gözü çıksın. Kim böyle yazıyorsa Allah onun başına versin" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-06-2023 10:43

Müge Anlı'dan eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na 'Indiana Jones' göndermesi: Ne kadar heyecansızsın!

Müge Anlı, Kadri Fidan olayını ele almaya devam ediyor. Yaşlı adamın define için mi yoksa cinsel gücü artırdığı söylenen ölümsüzlük otu nedeniyle mi sırra kadem bastığı merak konusu olurken Müge Anlı'dan ekran başındakileri şaşırtan bir açıklama geldi. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında geçen konuşmaya değinen Müge Anlı, izleyenleri gülümsetti.

Magazin 15-06-2023 14:59

Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nda gelen mesajı canlı yayında okudu! Hamam detayı herkesi güldürdü

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkıyor. Atv ekranlarının sevilen programında bu defa gülümseten dakikalar yaşandı. Sevgilisiyle hamamda tanıştığını söyleyen konuğuna 'Erkek hamamına girdiğinde öyle kadınlarla konuşma şansları var mı? Benim kocam da gidiyor da hamama merak ettim şimdi.' diyen Müge Anlı'ya eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan canlı yayında yanıt gecikmedi.

Magazin 03-06-2023 09:07

Müge Anlı'dan eşine dair olay itiraf! Şinasi alyansını çıkarmış! diye şaşırdı, gerçek bambaşka çıktı

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na ilişkin yaptığı itiraf gündem oldu. Programda başına gelen bir olayı anlatan araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyodakileri şaşırttı. Sabah masanın üzerinde yüzük gördüğünde "Şinasi alyansını çıkarmış" diye eşinin parmağına bakan Müge Anlı'nın anısı ekran başındakileri gülümsetti. İşte o itiraf...

Magazin 07-04-2023 08:58

Müge Anlı'yı küplere bindiren üfürükçü itirafı! Çare için eşine seslendi! Kedi kesilsin diye...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına, beyninde tümör olduğu için görme yetisini yitiren Merve ve annesi Naime'nin sözleri damga vurdu. Kendisine şifa olacağını söyleyen üfürükçüye 260 bin TL kaptıran genç kız Müge Anlı'dan yardım istedi. Adem isimli üfürükçünün öbür dünyadan getirdiğini iddia ettiği kolye ile birçok kişiyi mağdur etmesi akıllara durgunluk verdi. Kedi tüyü ve derisi ile genç kızın gözlerini açacağını iddia eden üfürükçü olayı Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

Magazin 22-02-2023 14:58

Müge Anlı bilekliğindeki romantik detayı itiraf etti! Hiç çıkarmıyormuş 'Şinasi'de de...' Stüdyoda alkış tufanı koptu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son yayınına Müge Anlı'nın bileklik itirafı damga vurdu. Avukat Rahmi Özkan'ın bilekliklerinin gündem olduğunu söyleyen Rahmi Bey'in bilekliklerine bakarken kendi bilediğinde olan bileklikteki romantik detayı da açıkladı. Bilekliğinde eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun adının yazdığını söyleyen Anlı, Şinasi Bey'in bilekliğinde de Müge yazdığını söyledi. O sırada stüdyoda alkış tufanı koparken Müge Anlı, bu bilekliği hiç çıkarmadığını da ekledi.

Magazin 21-01-2023 12:34

Müge Anlı ne zaman başlıyor? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayına başlama tarihi

Müge Anlı ne zaman başlıyor? sorusu son günlerde gündemden düşmüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sever takip eden izleyiciler, programın yayın hayatına dönüş tarihini merak ediyor. Son olarak 24 Haziran 2022 tarihinde sezon finali bölümü yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başlaması için geri sayım devam ediyor. İşte Müge Anlı yeni sezon tarihi...

Magazin 16-08-2022 15:46

Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor 2022? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli mi?

Müge Anlı ne zaman başlayacak sorusu, programı ilgiyle takip eden seyirciler tarafından merak konusu oldu. 24 Haziran 2022 tarihinde son olarak sezon finali bölümü yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hangi tarihte yeni sezona başlayacağı sıklıkla sorgulanıyor. Peki Müge Anlı yeni sezon başlama tarihi belli mi? İşte detaylar...

Magazin 04-08-2022 10:19

Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenmişti! Müge Anlı'dan evliliği sonrası ilk hamle

Müge Anlı'dan evliliği sonrası ilk hamlede bulundu. Müge Anlı, kişisel Instagram hesabında soyadının yanına eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun soyadını ekledi.

Magazin 09-07-2022 07:39

Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi!

Sunucu Müge Anlı geçtiğimiz hafta evleneceğini duyurarak sosyal medyada gündem olmuştu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini duyuran Müge Anlı, aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle evlendi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 29-06-2022 14:19

Sosyal medyayı sallayan kare! Müge Anlı gelinlikle Şinaşi Yüzbaşıoğlu ise damatlıkla

Müge Anlı 'evlenmeye karar verdim' açıklamasıyla sevenlerini mutlu etti. Canlı yayında damadın adını da açıklayan Müge Anlı'nın düğünü kısa süre içerisinde merak konusu oldu. Aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturacağı öğrenilen Müge Anlı'nın düğün fotoğrafları merakla beklenirken sosyal medyada ortaya çıkan gelinlikli Müge ve damatlık giyen Şinasi Yüzbaşıoğlu herkesi gülümsetti, 'çok yakışıyorsunuz' yorumları havada uçuştu.

Magazin 27-06-2022 09:58

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikah tarihi belli oldu mu? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman, hangi tarihte, nerede evleniyor?

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikah tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim 20 Haziran 2022 Pazartesi günü canlı yayınlanan programda yaptığı açıklamada evleneceğini açıklamıştı. Peki Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman, hangi tarihte, nerede evleniyor? İşte Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikah tarihi...

Magazin 21-06-2022 15:03

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun düğün tarihi ne zaman? Müge Anlı beraber olduğu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ne zaman evlenecek? tarih belli mi?

Müge Anlı'nın beraber olduğu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ne zaman evleneceği ünlü ismin 20 Haziran 2022 Pazartesi günü canlı yayınlanan programda yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar basında yer alan haberler sonrası internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki Müge Anlı beraber olduğu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ne zaman evlenecek? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun düğün tarihi ne zaman? İşte detaylar..

Magazin 21-06-2022 14:54

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ kimdir? Burhan Akdağ ve Müge Anlı neden boşandı?

Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın 20 Haziran 2022 Pazartesi günü canlı ekrana gelen programda 4. sınıf emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşı ile evleneceğini duyurmasının ardından yeniden gündeme geldi. Yıllardır ATV ekranlarında program sunan ünlü isim, bugünkü canlı yayınında Şinasi Yüzbaşı ile evleneceğini duyurdu. Peki Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ kimdir? Müge Anlı ne den boşandı? İşte detaylar...

Magazin 20-06-2022 15:04

Müge Anlı'nın ilk eşi kimdir? Müge Anlı daha önce kiminle evlendi, eski eşinden ne zaman, neden boşandı?

Müge Anlı'nın ilk eşi kim? Ünlü isim, bugün canlı olarak ekrana gelen programda Şinsasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Bu açıklama sonrası ünlü ismin ilk eşi merak konusu oldu. Vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki Müge Anlı daha önce kiminle evlendi, ne zaman, neden boşandı? İşte Müge Anlı'nın ilk eşi...

Magazin 20-06-2022 15:03

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili bilgiler, hayatı ve biyografisi!

Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini canlı yayında açıklamasının ardından vatandaşlar internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Birçok kişi internette 'Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?' sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili bilgiler, hayatı ve biyografisi...

Magazin 20-06-2022 14:59

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar? İl Emniyet Müdürü nasıl olunur, görevi nedir? 4. Sınıf emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar? Müge Anlı 20 Haziran 2022 Pazartesi günü canlı olarak ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından 'İl Emniyet Müdürü' konu başlığı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. İşte 2022 4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı...

Haber 20-06-2022 13:41

Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli ve kaç yaşında?

Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu 20 Haziran 2022 Pazartesi günü canlı yayınlanan programın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yıllardır ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında evleneceğini duyurdu. Peki Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 20-06-2022 11:27