Sırt Korsesi Haberleri

Masa başı çalışanlar bakmadan geçmeyin! İşte duruşunuzu düzeltecek dik duruş korseleri

Günümüzde, birçoğumuzun işi veya yaşam tarzı, uzun saatler boyunca masa başında oturmayı gerektiriyor. Bilgisayar ekranlarına veya işlere odaklanırken çoğu zaman doğru oturuşu korumayı unutulabiliyor ve zamanla duruşumuzda bozukluklar meydana gelebiliyor. Bu durum, sadece fiziksel sağlığımızı değil, aynı zamanda iş verimliliğimizi de olumsuz etkileyebiliyor. Biz de bunun önüne geçmenizi sağlayacak en iyi dik duruş korselerini bir araya getirdik. Gelin, hep birlikte göz atalım!

Haber 09-03-2024 22:37

Sizi olduğunuzdan daha da ince gösterecek iki bedene kadar ufalma garantili korseler

Her daim ince ve formda görünmeyi kim istemez ki? Fit bir görünüm için diyet ve egzersizin yanı sıra inceltici korseler de imdadımıza koşuyor. Sıkılaştırıcı ve inceltici korseler sayesinde anında olduğunuzdan iki beden ince görünmek mümkün! Siz de her daim fit ve ince görünmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız korse önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 23-05-2023 16:58

Uzun süre bilgisayar başında oturan kişilerin duruş bozukluğu yaşamaması için yapması gerekenler

Siz de günün çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Öyleyse belinizde ya da boynunuzda dayanması güç ağrılar hissedebilirsiniz. Bu ağrılar duruş bozukluğunun bir belirtisi olabilir. Duruş bozukluklarının yol açabileceği kalıcı hasarların ortaya çıkmasını engellemek için hemen önlem almalısınız. Peki, duruş bozukluğu yaşamamak için neler yapılabilir?

Haber 14-02-2023 18:33

Belinizi hem toparlayacak hem de sıcak tutacak en iyi bel korseleri

Yaz, kış demeden her mevsim incecik bir bele sahip olmayı kim istemez ki? Bu harika görünümün garantisini veren bel korseleri; karın bölgesini daha ince göstermekle kalmıyor, aynı zamanda soğuktan da koruyor. Sıkılaştırıcı ve termal özelliklere sahip olan en iyi bel korsesi modelleriyle hayalini kurduğunuz o kusursuz forma kavuşabilirsiniz. Belinizi çok iyi şekilde toparlayacak ve daha fit görünmenizi sağlayacak birbirinden kullanışlı bel korsesi modellerini incelemeye var mısınız?

Haber 06-01-2023 16:39

Sırt Korsesi

Sırt Korsesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sırt Korsesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Spor sonrası ağrılarınızı azaltacak, sizi kendinize getirecek ürün önerileri

Aktif olarak spor yapan biriyseniz gerek spor yaparken gerek spor sonrasında hayatınızı kolaylaştıracak ürünler hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Doğru yapılan spor aktiviteleri, her ne kadar vücuda faydalı olsa da belirli bölgelerde ve kaslarınızda ağrılara neden olabilir. Bu ağrıları minimuma indirmek ve gidermek için hayatınızı kolaylaştıracak olan ürünleri araştırdık. İşte detaylar!

Haber 18-10-2022 15:42