Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haberleri

Büyük başarı! Hastanede ebeydi, profesör oldu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Anabilim Dalı Başkanı evli ve 2 çocuk annesi Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner, sağlık meslek lisesinden mezun olup ebe olarak hastanede göreve başladıktan sonra, lisans eğitimi de tamamlayıp akademik hayatına atıldı. Anneliğinin yanı sıra iş hayatını da başarılı bir şekilde yürüten Saygıner, 2018 yılında profesör unvanı alırken, görev yaptığı fakültenin ebelik bölümü anabilim dalı başkanlığına getirildi.

Haber 25-03-2021 12:22

Kontrolden çıkan motosiklet ışıklarda bekleyen araçlara çarptı

Şişli'de hız ve yağış yüzünden kontrolden çıkan motosiklet, ışıklarda bekleyen motosiklet ve otomobile çarptı. Motosikletiyle yolun karşısına sürüklenen S. K. hayatını kaybederken çarptığı motosiklet sürücüsü R. A. hafif şekilde yaralandı.

Haber 18-03-2021 22:05

11 yıl süren delirten ağrılardan ameliyatla kurtuldu

Hayatının 11 yılını halk arasında "delirten ağrı" olarak da bilinen trigeminal nevraljiyle ızdırap içinde geçiren 79 yaşındaki Zülfiye Keser, kızının bir televizyon programında izlediği Prof. Dr. Adem Yılmaz'a ulaşması sonucunda sağlığına kavuştu - Zülfiye Keser: - "Ben önce Allah, sonra doktoruma güvendim. İyi ki ameliyat oldum, şimdi hiçbir ağrım yok. Allah'a çok şükür, bu ağrılar bir daha gelmeyecek" - SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Klinik Şefi Prof. Dr. Adem Yılmaz: - "Hastalık şiddetli çene ağrısına yol açıyor. Bu yüzden 'delirten', 'çıldırtan' hastalık gibi ifadeler kullanılıyor. Bazen bu ağrılar o kadar şiddetli oluyor ki hastalar intiharı dahi düşünebiliyor" - "Hastaların ağrıları başarılı bir tedaviyle yüzde 100 geçirilebiliyor. Hastaların tedavisinin şekline de hekimleri karar veriyor"

Haber 25-01-2020 11:14

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Emre Tyler Mays'ın annesi konuştu: Polislerin hepsi kaçtı

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Emre Tyler Mays'ın annesi Figen Mays cenazede konuştu. Acılı anne "Polislerin hepsi kaçtı. Bütün polislerden şikayetçiyim. Oğlan tek başınaydı. Polisler 10 metre ötedeydi. O polislerin hepsi de bulunup cezalandırılmalı. Polis bizi koruyamadı" dedi.

Haber 08-01-2020 14:36

Ambulans şoförünün bıçakla yaralanması

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı

Haber 10-11-2018 16:46

İstanbul İl Sağlık Müdüründen Şişli Etfal Hastanesi açıklaması

Prof. Dr. Memişoğlu: - "Binalarımız maalesef fiziki anlamda çok yeterli değiller. Seyrantepe'de çok lüks ve altyapısı kuvvetli bir hastane yapılıyor. İnşallah sene sonu itibarıyla Şişli Etfal'in bir kısmı oraya gidecektir. Sarıyer'de bitirdiğimiz bir hastanemiz daha var. Bazı kliniklerin bazı bölümlerini de oraya nakledeceğiz. Şişli Etfal'i biz kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" - "Burada (Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi) bir satış veya devir söz konusu değil. Burası Sağlık Bakanlığı'nın arazisi. Sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Dünyaya örnek olacak bir proje hazırlıyoruz, o projeyi de bakanlık nezdinde yakında sizlerle paylaşacağız"

Haber 03-05-2018 16:47