Sisli Secim Sonuclari Haberleri

Lüleburgaz’da trafik kazası: 1 ölü

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde sisli havada bir otomobilin yoldan çıkarak tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında genç sürücü hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-01-04 14:15:11

6 ile şehit ateşi düştü! Hain saldırının detayları ortaya çıktı: PKK'lı teröristler saldırı için o anı beklemiş

Türkiye, dün Irak'ın kuzeyinden gelen acı haberle sarsıldı. Terör örgütü PKK mensubu teröristlerin saldırısı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. 6 ile şehit ateşi düşerken, hain saldırının detayları da ortaya çıktı. Teröristlerin sisli havayı kullanarak görüş mesafesinin iyice düşmesini beklediği ortaya çıktı. Saldırı sonrasında 4 noktada teröristlerin sıkıştırıldığı ve saldırının başında yer alan teröristle birlikte 9 teröristin etkisiz hale getirildiği aktarıldı.

Haber 2023-12-23 14:08:44

Sis altındaki tarihi Karahisar Kalesi kartpostallık manzaralar oluşturdu

Sisli havanın etkili olduğu Afyonkarahisar’da, tarihi Karahisar Kalesi kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Yurthaber 2023-11-24 13:36:17

Göz gözü görmedi! Trafikte zor anlar... Yetkililerden 'Araçla dışarı çıkmayın' uyarısı

Şırnak’ta dün gece saatlerinde etkili olan yağmur yerini sisli havaya bıraktı. Sis trafiği olumsuz etkiledi

Haber 2023-11-03 10:53:55

Şırnak’ta sis trafiği olumsuz etkiledi

Şırnak’ta dün gece saatlerinde etkili olan yağmur yerini sisli havaya bıraktı.

Yurthaber 03-11-23 10:48

Selde 6 kişinin ölümüne sebep olan bungalov evlerin sahibi yakalandı!

Kırklarelin'de İğneada beldesinde, kuvvetli yağış sonrası meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranan tesisin sahibi Bülent B., Edirne'nin Keşan ilçesinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen Bülent Bayrak, 4 saat süren duruşmanın ardından tutuklandı.

Haber 22-09-23 23:56

Kırklareli'de selde 6 kişinin öldüğü bungalov evlerin sahibi yakalandı

Kırklareli'nde geçtiğimiz günlerde sel meydana gelmiş ve 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili aranan tesis sahibi yol kontrolünde yakalandı.

Haber 22-09-23 13:45

Sis ve yeşilin buluştuğu Kastamonu yaylalarında kartpostallık görüntüler oluştu

Kastamonu’nun yaylalarında aralıklarla devam eden yağış ve sisli hava, ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

Yurthaber 14-06-23 15:16

Dişi köpekten duygulandıran vefa! 1 hafta boyunca başında bekledi: Muhtemelen sisli bir havada...

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde dişi köpek, otomobilin çarpması sonucu ölen erkek köpeğin 1 hafta başında bekledi. Dişi köpeğin, ölen erkek köpeğin başında beklediğini gören ilçede elektrik tamiratı yapan İsmail Fatih Eren (35), evden getirdiği yiyecekle dişi köpeği beslediğini ve köpeğin burada 1 haftadır beklediğini söyledi. Eren, ölen köpek için ise "Muhtemelen sisli bir havada otomobil çarptı." diye konuştu.

Haber 30-01-23 12:32

Gercüş’te sisli havada kereste yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Batman’ın Gercüş ilçesinde sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi sonucu virajı alamayan kereste yüklü tır devrildi, kazada sürücü yaralandı.

Yurthaber 11-01-23 09:49

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı mı? 5 Ocak 2023 İstanbul Boğazı vapur seferleri iptal mi?

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı mı, sorusunun yanıtı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İstanbul'da bugün de sisli bir hava hakim. Peki, İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı mı? 5 Ocak 2023 İstanbul Boğazı vapur seferleri durdu mu?

Haber 05-01-23 07:15

Bursa'da yoğun sis feci kazaya yol açtı: 10 araç birbirine girdi, çok sayıda yaralı var!

Türkiye'nin çeşitli noktaları sisli havanın getirdiği olumsuz koşullarla mücadele ederken Bursa'da da feci bir kaza meydana geldi. Görüş mesafesi sisten dolayı Bursa-Karacabey yolunda 10 metreye indi. Yolda aralarında TIR'ların da bulunduğu 10 araç birbirine girdi. 7 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle yolda uzun süre ulaşım sağlanamadı.

Haber 03-01-23 12:54

Bursa’da sisli hava etkisini gösterdi, görüş mesafesi 25 metreye düştü

Marmara bölgesinde etkili olan sis, Bursa’da da etkisini gösterdi. Gece saatlerinde şehir merkezini kaplayan sisli havada görüş mesafesi yer yer 25 metreye kadar düştü.

Yurthaber 02-01-23 07:38

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı mı? İstanbul Boğazı gemi trafiğine ne zaman açılacak? İstanbullular 2023'ün ilk gününe sisle uyandı!

İstanbul'da yeni yılın ilk gününde sisli bir hava hakim. Görüş mesafesinin düşmesinin ardından Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden açıklamada bulunuldu. Konuya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı mı? İstanbul Boğazı gemi trafiğine ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Haber 01-01-23 09:00

Çin’de korkunç kaza! Yüzlerce araç birbirlerine çarptı... Kurtarma çalışmaları devam ediyor

Çin’in Henan kentindeki bir kara yolunda buzlu yol koşulları ve sisli havadan kaynaklanan zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazanın ardından bölgeden yaralılar en yakın hastanelere götürülürken yetkililer kazaya karışan araç sayısını kesin olarak bilmediklerini söyledi. Söz konusu zincirleme kazaya 200’den fazla aracın karışmış olabileceği ifade edildi.

Trend 28-12-22 13:53

Dolarda dengeler değişiyor! Piyasalarda Fed pusu siliniyor: Tahminler artık daha temkinli…

ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararını açıklamasına kısa bir süre kala dolar tahminleri de peş peşe gelmeye başladı. Fed’in piyasalarda yarattığı sisli havanın yavaş yavaş dağılmasıyla kurumlar daha temkinli bir dolar tahmini yaptı. Doların bu çeyrekte zirve yaparak 2023 boyunca düşüşe geçmesi bekleniyor.

Finans 29-11-22 13:25

Çalan kapıyı açtı, hastanelik oldu! Firari üvey evlat her yerde aranıyor: Anneden dikkat çeken 'evlilik' iddiası

12 yıl önce Halil İbrahim A. ile evlenen Nazmiye Sisli (43), geçtiğimiz 31 Ekim'de hayatının dehşetini yaşadı. Sisli, Halil İbrahim A.'nın önceki evliliğinden çocuğu B. A.'yı (21) büyüttü. 2 yıl önce çift boşandı, B. A., babasıyla kaldı. 31 Ekim'de kapısının zili çalan anne Sisli, durumu ciddi bir şekilde hastanelik oldu. Annenin 'evlilik' iddiası dikkat çekerken firari üvey evlat B. A. ise her yerde aranıyor.

Haber 12-11-22 13:48

Olta balıkçıları sisli havada rastgele dedi

Mega kent İstanbul’da sabahın erken saatlerinde etkili olan sisli havayı fırsat bilen olta balıkçıları sahillere koştu.

Haber 01-11-22 11:20

Bulanık eş anlamlısı nedir? Bulanığın eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçedeki birçok kelime birden fazla anlam içerir. Bu kelimelerin eş anlamlıları da çeşitlilik gösterir. Bulanık da bu kelimelerden bir tanesidir. Sıfat ve zarf olarak farklı türlerde anlamları vardır. Mecaz anlamı da bulunur. Donuk, sisli, dumanlı ve benzeri ifadeler de bulanık kelimesinin yerine kullanılabilir. Bulanık kelimesinin eş anlamlısı nedir? İşte bulanık eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 04-08-22 05:36

Tatil fantezisi pahalıya patladı! Sisli dağların karşısında bir karavanda cinsel ilişkiye giren çift hapis cezasıyla karşı karşıya

Tayland'da RaiRuayRin Camper Van Resort isimli sessiz bir kamp alanında çektikleri cinsel ilişki videolarını internete yükleyen çift büyük tepki aldı. Sesleri çok yüksek olduğu için tesiste kalan insanların dikkatini çekmeleri üzerine polise bildirilen ve isimleri paylaşılmayan çift, şimdi beş yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Trend 29-06-22 10:17

Sisli ne demek? Sisli kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkiye Türkçesi oğuz dil koluna ait olan bir dildir. Aslında Oğuz kolunun Batı Oğuz alt kolunda yer almaktadır. Bu kategoride yer alan Osmanlıcanın bir devamıdır. Türkiye Türkçesi, bu uzantıların sahip olduğu tarihsel gelişim nedeniyle farklı diller ile kelime alışverişi yapmış ve zenginleşmiştir. Sisli kelimesi, Türkçenin zengin kelime hazinesinde bulunur. Sisli nedir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 17:41

‘Altın yorumu’ düğün yapacakları üzecek! İslam Memiş uyardı: ‘Ucuz altın bulamayacaksınız’

Önce ABD Merkez Bankası Fed, bugün de yurt içinde nisan ayı enflasyon rakamları. Altın ve dolar fiyatları iki önemli kararı atlattı. Ancak uzun zamandır belirsizlik hakim olan fiyatlarda sisli havanın dağılmasıyla 5 Mayıs Perşembe günü hareketlilik arttı. Dolar/TL kuru, Euro ve gram altın yükselişe geçti. “Gram altın yükselecek mi, düşecek mi?” diye merak eden yatırımcılara Finans Uzmanı İslam Memiş’ten çok kritik bir uyarı geldi. İşte son dakika altın fiyatları haberinin detayları…

Finans 05-05-22 13:27

Son dakika: Haftanın maçında son dakika golü! Konyaspor'dan Beşiktaş'a çelme

Son Dakika Beşiktaş Haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ın tek hedefi karşılaşmadan 3 puanla ayrılmaktı. Maça hızlı başlayan Konyaspor, siyah-beyazlı ekibe karşı yaptığı ataklarla tehlikeli pozisyonlar kaçırdı. Bu ataklara karşılık veren Beşiktaş maça dengeyi getirdi. Konya'da sisli bir havada oynanan maç ev sahibi ekibin 90'ıncı dakikada attığı golle 1-0'lık skorla sonuçlandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 27-12-21 21:56

Meteoroloji uyardı! Göz gözü görmeyecek

Meteoroloji tarafından pazar günü hava tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre pazar günü yurt genelinde sağanak yağış görülmüyor fakat kuzey ve iç kesimlerde sisli havanın etkili olması bekleniyor.

Haber 06-11-21 18:37

'Sisli beyin': Menopoz beyni nasıl etkiler?

Menopoz günümüzde de pek çok kültürde tabu niteliği taşıyor. Ani sıcak basmaları ya da deride esneklik kaybı gibi bulguları çok sık duyuyoruz. Peki menopozun beyine olan etkileri neler?

Haber 05-07-21 13:44

Araban’da yağış ve sis etkili oldu

Araban’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, yüksek kesimlerde ise yoğun sis ulaşımda aksamalara neden oldu.Gaziantep’in Araban ilçesi genelinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, yüksek kesimlerdeki sisli hava ise görüş mesafesini 8-10 metreye kadar düşürdü.Yağış ve sis nedeniyle Araban ilçesinden Gaziantep ve Adıyaman’a gitmek için trafiğe çıkan araçlar zorluk yaşadı.

Yurthaber 23-03-21 17:33

Hakkari’de kar ve sis etkili oldu

Hakkari’de akşam saatlerinde etkili olan yağmur sabah saatlerinde yerini kar ve sisli havaya bıraktı.Hakkari’de kar yağışı yeniden etkili olmaya başladı.

Yurthaber 05-02-21 10:27

Sürücüler, sosyal medya üzerinden sise ve buzlanmaya karşı uyardı

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri sosyal medya üzerinden sisli havaya ve yolda meydana gelebilecek buzlanmaya karşı uyardı.Sivas’ın bazı bölgelerinde sis etkisini hissettiriyor.

Yurthaber 04-02-21 10:22

Buz ve siste kazalar kaçınılmaz oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sisli ve buzlu havada hem sürücüler hem de yayalar zor anlar yaşadı.

Haber 19-01-21 14:53

Konya’da sisli hava kazaya sebep oldu: 4 yaralı

Konya’nın Akşehir ilçesinde etkili olan sis sebebiyle meydana gelen üç aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Kaza, D-300 Karayolu Akşehir ilçesi Atakent Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi.

Haber 06-01-21 16:23

Afyonkarahisar’da sisli hava etkili oldu

Afyonkarahisar’da gece geç saatlerde başlayan sisli hava sabah saatlerinde de etkili oldu.

Yurthaber 06-01-21 13:28

Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda sisli hava güzel manzaralar oluşturdu

Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda sisli hava güzel manzaralar oluşturdu

Yurthaber 30-12-20 14:39

Afyonkarahisar’da sisli hava etkili oldu

Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde sisli hava etkili oldu.

Yurthaber 29-12-20 11:27

Tarihi Karahisar Kalesi sis altındaki görüntüsü ile büyüledi

Sisli havanın etkili olduğu Afyonkarahisar’da, tarihi Karahisar Kalesi’nin adeta sis ardına gizlenmiş hali muhteşem bir görsel manzaraya sahne oldu. Kalenin sis altındaki görüntüsü drone ile havadan görüntülendi.

Haber 17-12-20 14:46

Hakkari’de yağmur ve sis etkili oldu

Hakkari’de akşam saatlerinde etkili olan yağmur sabah saatlerinde yerini sisli havaya bıraktı.Hakkari’de dün akşam saatlerinde aninden başlayan yağış kent merkezinde yağmur, yüksek kesimlerde ise yerini kar yağışına bıraktı.

Yurthaber 14-12-20 11:59

İzmir’de sisli hava etkili oldu

İzmir’de gün içerisinde yağmurlu hava etkili olurken, gece saatlerinde sis etkili oldu. Sis nedeniyle sürücüler daha dikkatli oldu.

Haber 08-12-20 06:51

Şuhut’ta sisli hava etkili oldu

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde sabah etkili olan sisli hava trafikte, sürücü ve yayalara zor anlar yaşattı.Şuhut’ta sabah erken saatlerde etkili olan sisli hava nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düşerken sürücüler ise trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Yurthaber 05-12-20 12:39

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 1 Aralık tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sisli perdelerini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Aralık ayının ilk gününde geçmiş 1 Aralık tarihlerinde neler yaşandığı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 1 Aralık olayları...

Trend 01-12-20 16:57

Sincik ilçesinde sis etkili oldu

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü.Sincik ilçesinde dün geceden beri etkili olan sağanak yağış sonrası yerini sisli havaya bıraktı.

Yurthaber 20-11-20 17:07

Uyarı geldi! Bu havada koronavirüs daha hızlı bulaşıyor

Covid-19 Yoğun Bakım Koordinatörü Prof. Dr. Recep Tekin, sisli havalarda koronavirüsün havada asılı kaldığını söyledi. Sisli havalarda dışarı çıkılmamasının uygun olduğunu belirten Prof. Dr. Tekin, çıkıldığı takdirde ise muhakkak maske kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Haber 05-11-20 16:02

Sisli havalarla ilgili dikkat çeken uyarı: Koronavirüs bulaş riski artıyor

Dicle Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Covid-19 Yoğun Bakım Koordinatörü Prof. Dr. Recep Tekin, sisli havalarda koronavirüsün bulaş riskinin arttığını belirtti. Prof. Dr. Tekin, virüsün havada asılı kalma süresinin uzadığını ve rüzgarla birlikte virüsün taşınma mesafesinin de arttığını söyledi. Bu tür durumlar için vatandaşları uyaran Tekin ya dışarı çıkılmamasını ya da mutlaka maske takılması gerektiğini açıkladı.

Haber 05-11-20 08:21

Şuhut’ta sis etkili oldu

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde sabah erken saatlerde etkili olan sisli hava olumsuzluklara nedne olurken özellikle sürücüler zor anlar yaşadı.Şuhut’ta sabah erken saatlerden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Yurthaber 22-10-20 09:43

Gemilerin çıkardığı her sesin bir anlamı var

Fırtınalı ve sisli günlerde seyir ve yaşam koşulları daha da dikkat gerektiren denizlerde su üstündeki araçların çıkardığı her sesin ayrı bir anlamı olduğu bildirildi.

Yurthaber 06-08-20 14:46

’Uçurumdaki mescit’ ziyaretçilerini hayran bırakıyor

Bayburt ile Çaykara arasındaki Soğanlı Dağları’nda, zirvenin dik yamaçlarındaki yalçın kayalıklar üzerinde inşa edilen Kırklar Mescidi, doğa tutkunlarının ilgisini çekiyor.Doğu Karadeniz’de, Soğanlı Dağları’nın dik yamaçlarındaki yalçın kayalıklar üzerinde, deniz seviyesinden 3 bin 200 metre yükseklikte inşa edilen Kırklar Mescidi, doğa tutkunlarından ilgi görüyor.Bayburt ile Çaykara arasında, Doğu Karadeniz Dağları üzerinde yer alan Soğanlı Dağları’nda, yöre halkı tarafından Kırklar Tepesi olarak bilinen, üç tarafı uçurum olan ve bölgeye hakim bir noktada inşa edilen mescit, ziyaretçilerini, sisli bulutların "kah altında kah üstünde" kalan eşsiz manzarasıyla ağırlıyor.Yapım tarihi tam olarak bilinmeyen mescit, geçmiş yıllarda manevi yönlerini güçlendirmek isteyen kişilerce tercih edilirken, son yıllarda doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen kişilerin de uğrak yeri haline geldi.Deniz seviyesinden 3 bin 200 metre yükseklikte bulunan ve araç yolu bulunmayan tepeye ulaşım, ancak kayalık patikalardan yürüyerek mümkün oluyor.Tepedeki taşlarla inşa edilen, daha sonra elden geçirilerek ahşap malzeme ile yenilenen mescitte, geceyi ibadetle geçirmek isteyen ve burada konaklayan kişiler için mutfak ve yatacak alanlar da bulunuyor.Son yıllarda şehir hayatından, gürültüden, aşırı kalabalıktan uzak ve tam anlamıyla doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen doğa tutkunlarının uğrak yeri haline gelen mescitte, ziyaretçilerin duygularını paylaşması için bir de defter yer alıyor.Defterdeki ziyaretçi notları arasında bölgeyi dönem dönem Mehmetçik’in de ziyaret ettiği görülüyor.“Karadeniz’de bundan daha yüksekte bir mescid bulunmuyor”Denizden 3 bin 200 metre yükseklikte bulunan mescid yöre halkı tarafından kutsal olarak kabul ediliyor.

Yurthaber 19-06-20 06:58

Sinop’u sis bulutu kapladı

Sinop’ta sabah saatlerinde aniden bastıran sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metrenin altına düştü.Sinop’ta sisli hava etkili oluyor.

Yurthaber 19-04-20 15:36

Aydın’lı gençler Eskişehir’de ölümden döndü

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Atakan Kara yönetimindeki 09 K 0926 plakalı otomobil Kütahya’nın Gediz ilçesinde yolun aşırı sisli olmasından dolayı virajı alamayarak takla attı.

Yurthaber 03-03-20 14:42

İstanbul’da hafta boyunca hava az bulutlu ve hafif sağanak yağışlı olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre İstanbul’da hafta boyunca havanın az bulutlu ve hafif sağanak yağışlı geçeceği; hava sıcaklığının ise en düşük 4, en yüksek 15 derece olacağı tahmin ediliyor.İstanbul’da bugün az bulutlu olması tahmin edilen havanın sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu olması bekleniyor.

Yurthaber 02-03-20 10:39

İstanbul’da hafta boyunca hava az bulutlu ve hafif sağanak yağışlı olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre İstanbul’da hafta boyunca havanın az bulutlu ve hafif sağanak yağışlı geçeceği; hava sıcaklığının ise en düşük 4, en yüksek 15 derece olacağı tahmin ediliyor.İstanbul’da bugün az bulutlu olması tahmin edilen havanın sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu olması bekleniyor.

Yurthaber 02-03-20 10:39

Hakkari’de kar ve sis etkili olmaya başladı

Hakkari’de kar yağışıyla birlikte sis de etkili olmaya başladı.Hakkari’de sabah saatlerinde etkili olan karla karışık yağmur öğle saatlerinde yerine kar ve sisli havaya bıraktı.

Yurthaber 01-03-20 15:18