Son Transfer Haberleri

Beşiktaş imza törenine 2010 doğumlu isim damga vurdu! Siyah-beyazlıların 10 numarası...

Beşikttaş kadrosuna kattığı 4 isim ve sözleşme uzattığı 2 isimle imza töreni düzenledi. Yapılan imza törenine 2010 doğumlu Yağız Karabulut damga vurdu.

Spor 10-02-2024 17:12

Murat Sancak Beşiktaş'ın Svensson transferiyle adeta dalga geçti, gülücüklü paylaşımda bulundu!

Beşiktaş'ın Jonas Svensson transferini resmen açıklamasının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmi hesaptan yapılan paylaşımın altına dikkat çeken bir yorum bıraktı. Sancak, Svensson için "İyi bir kontratak oyuncusu, iyi bakın hayırlı olsun" şeklinde yorum yaparken gülücük emojisi koydu.

Spor 10-01-2024 16:15

Dünya devi Chelsea günden güne eriyor! 1 ay boyunca gol atamadılar! Premier Lig'deki sıralaması ise hayranlarını kahretti...

İngiltere Premier Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Manchester City 18 puanla liderliğini sürdürürken, 16 puanlı Liverpool ikinci sırada yer alıyor. Ligin köklü kulüplerinden ve dünya devlerinden olan Chelsea ise gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Londra ekibi, eylül ayını gol atamadan tamamlayacak.

Spor 26-09-2023 15:47

Beşiktaş'ın yeni transferi Bailly'den Galatasaray itirafı! ''Zaha ile konuşmuştum''

Beşiktaş'ın son transferi Eric Bailly, siyah-beyazlı ekibin sosyal medya kanalına açıklamalarda bulundu. Zaha'nın kendisini Galatasaray'a getirmek istediğini ama Şenol Güneş'le konuştuktan sonra tercihini Beşiktaş'tan yana kullandığını söyleyen Bailly, ligde iyi bir rekabetin olduğunu belirtti.

Spor 07-09-2023 16:05

Neymar için görkemli tören! Binlerce taraftarın önünde...

Suudi Arabistan takımları, yaz transfer döneminde Avrupa’dan yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkat çekmeye devam ediyor. Teknik direktörlüğünü Fenerbahçe’den ayrılan Jorge Jesus’un yaptığı Al Hilal takımının yeni transferleri de ilk kez stada çıkarak taraftarlarla buluştu.

Spor 19-08-2023 21:32

Fenerbahçe'den çok konuşulacak Merih Demiral hamlesi! Başkan Ali Koç İstanbul'a davet etti

Yaptığı son transfer hamleleriyle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe çok konuşulacak bir ismi daha gündemine aldı. Sarı-Lacivertliler Atalanta'dan ayrılması beklenen milli yıldız Merih Demiral ile iletişime geçerken, Başkan Ali Koç tecrübeli oyuncuyu İstanbul'a davet etti. İşte detaylar...

Spor 14-08-2023 17:17

Halil Dervişoğlu'nun son anda Galatasaray'a transfer olmasının ardından Beşiktaş'tan sert açıklama!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, son anda kararını değiştirerek Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu transferinin açıklanmasının ardından Almanya'da Augsburg ile oynanan hazırlık maçının ardından Sarı-Kırmızılılar'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 15-07-2023 19:12

Galatasaray'dan rekor bonservis beklentisi! 3 oyuncu için biçtikleri değer 85 milyon euro...

Galatasaray'da gözler iç transfere çevrildi. Takımın yıldızlarından Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo için biçilen bonservis ücretleri yavaş yavaş belli oldu. Bu üç oyuncuya da şimdiden teklifler gelirken sarı-kırmızılı yönetimin beklentisi ortaya çıktı.

Spor 24-05-2023 13:46

Trabzonspor'un yıldızı Uğurcan Çakır için çok konuşulacak Galatasaray iddiası!

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır son haftalardaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olurken, tecrübeli elvdiven için çok konuşulacak bir iddia gündemde. Sezon sonunda Bordo-Mavililerden ayrılması beklenen Uğurcan Çakır'ın ezeli rakibe transfer olacağı öne sürülürken, bu gelişme gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Spor 12-04-2023 12:09

Beşiktaş-Antalyaspor maçında 21 futbolcu istese de oynayamayacak!

Süper Lig'in 14. haftasında oynanması gereken Beşiktaş-Antalyaspor maçı o dönem Taksim'de yaşanan patlama nedeniyle ertelenmişti. Yaklaşık 14 gün önce yeniden oynanması planlanan mücadele Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem nedeniyle 2. kez ertelenmişti. TFF'nin açıklamasına göre bu maç 26 Şubat Pazar günü oynanacak fakat 21 futbolcu forma giyemeyecek.

Spor 20-02-2023 12:31