Son Yaz Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Son Yaz Dizisi Haberleri

Son Yaz Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Son Yaz Dizisi Haberleri

Son Yaz, yapımcı şirketi 03 medya olan dram türünde bir televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Burak Arlıel’in gerçekleştirdiği dizi senaristler Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in kaleminden çıkmadır. FOX TV’de yayımlanan ve yapımcılığını Saner Ayar’ın yaptığı dizinin başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan bulunuyor. Çekimleri ağırlıklı olarak İzmir'in Çeşme, Karaburun ve Urla ilçelerinde yapılan dizinin konusu şu şekilde: idealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki “Son Yaz”dır biten.

Son Yaz Dizisi Haberleri

Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz aşka geldi! Öğretmen eşini paylaştı

Geçtiğimiz aylarda final bölümüyle ekrana gelen Son Yaz dizisinde 'Akgün' karakterine hayat veren Alperen Duymaz, 2020 yılında dünyaevine girdiği öğretmen eşi Kübra Kelkit'i paylaştı.

Magazin 18-01-2022 12:26

Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan cesur tarzıyla yaktı geçti!

Final kararıyla seyirciyi üzen Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz, Ali Atay ve Birce Akalay ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-11-2021 17:54

Son Yaz’ın Naz’ı Yasemin Yazıcı ilk ödülünü kazandı

Final yaparak izleyicilerini üzen Son Yaz dizisinde canlandırdığı Naz karakteriyle oyunculuğa adım atan Yasemin Yazıcı, “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Magazin 04-11-2021 12:17

Birce Akalay oyunculuğu askıya aldı! Yeni işi şaşırttı

Son olarak Son Yaz dizisinde boy gösteren, ancak final kararı yüzünden çok kısa rol alabilen Birce Akalay mücevher işine el attı. Birce Akalay, tamamı kendi tasarımlarından oluşan mücevherlerini çok özel bir lansmanla tanıttı. Akalay, "Mücevherlerin yıllar içerisinde elden ele geçtikçe değerlendiğini düşünüyorum" dedi.

Magazin 21-10-2021 09:36

Son Yaz Dizisi

Son Yaz Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Son Yaz Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son Yaz neden final yapıyor? Son Yaz ne zaman bitecek?

İlk bölümüyle 1 Ocak 2021'de ekranlarda seyircilerle buluşan Son Yaz dizisi 16 Ekim 2021 Cuma akşamında final yapacak. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu Son Yaz dizisinin başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, gibi oyuncular yer alıyor. Son Yaz dizisi hakkında neden final kararı alındığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 16-10-2021 18:43

Son Yaz için final kararı verilince Alperen Duymaz elini çabuk tuttu! Yeni projesi belli oldu

Son Yaz dizisinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz, dizi için final kararı verilince yeni projesi için elini çabuk tuttu. Dijital bir kanal için çekilecek dizide başrolü oynayacak olan Alperen Duymaz’ın partnerinin kim olacağı büyük merak sorusu.

Magazin 15-10-2021 22:43

Son Yaz neden final yapıyor? Sevilen diziden şok karar! Son Yaz dizisi final mi oluyor?

FOX TV'de ekranlara gelen ve başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan gibi başarılı isimlerin rol aldığı Son Yaz dizisi hakkında final iddiası gündeme geldi. Sevilen dizi hakkındaki iddia dizinin sevenlerini üzdü. Peki Son Yaz neden final yapıyor? Son Yaz dizisi final mi oluyor? İşte merak edilenler...

Magazin 14-10-2021 19:59

Son Yaz ekrana böyle veda edecek! Son Yaz 26. ve final bölümü fragmanı yayınlandı

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz, 26. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’in başrollerde oynadığı Son Yaz'ın final bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Fox'un final kararına ise dizinin hayranları sosyal medyada büyük tepki göstermiş ve yüz binlerce tweet atılmıştı.

Magazin 13-10-2021 23:04

Son Yaz dizisinin yerine gelecek yeni dizi belli oldu! Elkızı dizisi başlıyor

Reytingleri beklentileri altında kalan Son Yaz dizisi 16 Ekim cumartesi akşamı yayınlanacak bölümüyle ekrana veda ediyor. Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Son Yaz yerine cumartesi akşamları Fox Tv’de artık Elkızı dizisi yayınlanacak.

Magazin 13-10-2021 09:39

Ünlü oyuncu Birce Akalay hastanelik oldu

FOX ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisine dahil olan Birce Akalay hastaneye kaldıldı. Ünlü oyuncu, iki gün özel bir hastanede kalarak, operasyon geçirdi.

Magazin 10-10-2021 20:18

Son Yaz 25. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Akgün, kıskançlık krizine giriyor

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz 25. bölüm 2. fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fox Tv’nin aldığı ani kararla final yapmaya hazırlanan Son Yaz’ın yeni fragmanına, Akgün’ün kıskançlık krizi damga vuruyor.

Magazin 08-10-2021 23:59

Fox TV'nin Son Yaz için final kararı olay oldu! Twitter'da Son Yaz'a son şans istendi!

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz için erken final kararı alındı. Geçtiğimiz sezon Çeşme'de çekilen dizinin hikayesi İstanbul'a taşınmış ve kadrosunda da değişiklikler yaşanmıştı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancakturan’ın başrollerde oynadığı Son Yaz'ın final yapacağının açıklanması sosyal medyanın da gündemine oturdu. Dizinin hayranları yaptıkları paylaşımlarla final kararına tepki gösterdi.

Magazin 05-10-2021 22:44

FOX TV kararını verdi! Son Yaz finali ne zaman?

Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancakturan’ın rol aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz 26. bölümde final yapıyor.

Magazin 05-10-2021 13:39

Son Yaz 24. yeni bölümde neler olacak? Son Yaz'da Sare Akay, gerçek Selim Kara ile tanışıyor!

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın 24. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay'ın başrollerde oynadığı Son Yaz'ın yeni bölümünde, Yağmur'un "Annemi aldılar elimden" diyerek ağladı sahneler dikkat çekiyor. Akgün ise sevgilisini teselli etmeye çalışıyor. Diğer yandan ise Akgün, vurulan Soner’in intikamını almak istiyor. Sare Akay ise gerçek Selim Kara ile yeni tanışıyor.

Magazin 01-10-2021 02:48

Son Yaz 24. bölüm 2 fragmanı yayınlandı! Akgün, Soner’in intikamını almak istiyor

Son Yaz 24. bölüm 2. fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın paylaştığı Son Yaz’ın yayınlanan 23. bölümüne Soner’in vurulması damga vurmuştu.

Magazin 30-09-2021 14:34

Son Yaz 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Annemi öldürdün

Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Son Yaz 24. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çarpıcı bir sonla sona eren dizide Soner’in akıbeti merak edilirken Selim Kara, Sare’nin Yağmur’la yakın olmasından çok rahatsız olmuştur.

Magazin 26-09-2021 01:13

Birce Akalay annesiyle sarmaş dolaş alışveriş yaptı

Son Yaz dizisinin yıldızı Birce Akalay, annesi Yasemin Ergun ile bir alışveriş merkezinde sarmaş dolaş alışveriş yaptı. Akalay'ın annesini ilk kez görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 25-09-2021 00:08

Son Yaz 23. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Son Yaz'da Yağmur'a ne olacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz geçtiğimiz hafta 2. sezonuyla ekranlara döndü. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Son Yaz'a yeni sezonda ünlü oyuncu Birce Akalay da katıldı. Son Yaz'ın merakla beklenen 23. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda Akgün düşmanlarıyla çatışmaya giriyor. Ancak arada kalan Yağmur kurşunların hedefi oluyor. Akgün ise Yağmur'u kucağında hastaneye götürmeye çalışıyor.

Magazin 22-09-2021 22:58

Son Yaz oyuncuları tam kadro objektif karşısına geçti! Son Yaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın 2. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Son Yaz'ın 22. yeni bölümünden 4. fragman da yayınlandı. Geçtiğimiz sezon hikayesi Çeşme'de geçen dizi artık İstanbul'a taşındı. Funda Eryiğit'in ayrılığının ardından ise kadroya Birce Akalay da katıldı. Son Yaz'ın oyuncuları yeni sezon öncesinde kadroya yeni eklenen isimlerle birlikte objektif karşısına geçti.

Magazin 16-09-2021 00:22

Son Yaz'ın 22. bölüm 4.fragmanı yayınlandı! Selim, Canan'ın katilinin peşine düşüyor

Son Yaz'ın 22. bölüm 4. fragmanı, izleyiciyle buluştu. Yeni bölümde Selim, Canan'ın katillerinin izini sürerken, Akgün Gökalp Taşkın da Selim'e yardım etmek için yeniden ortaya çıkıyor.

Magazin 15-09-2021 12:19

Son Yaz ne zaman başlıyor? Selim Kara intikam peşine düşüyor! Son Yaz dizisi 22. yeni bölümden çarpıcı fragman!

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın 2. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Son Yaz'a yeni sezonda ünlü oyuncu Birce Akalay da katıldı. Geçtiğimiz sezon cuma akşamları ekrana gelen Son Yaz'ın yayın günü de değişti. Son Yaz'ın 22. yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonunda eşi Canan'ın öldürülmesinin ardından savcılık görevinden ayrılan Selim Kara intikam peşine düşüyor.

Magazin 13-09-2021 02:49

Son Yaz 22. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! “Dönüşü, telafisi yok”

Son Yaz 2. sezondan yeni bir fragman daha yayınlandı. Son Yaz 22. bölüm 3. fragmanda kısa kesitlerde diziye yeni katılan isimlerde görülüyor. Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna bu sezon Birce Akalay da katılmıştı.

Magazin 10-09-2021 23:18

Yıllar Ali Atay'a acımamış! Son Yaz'ın Savcı Selim'i tanınmaz halde

Son Yaz dizisinde hayat verdiği Selim Kara karakteriyle gönülleri fetheden başarılı oyuncu Ali Atay'ın, henüz kariyerinin başlarında yer aldığı bir kek reklamındaki görüntüsü, sevenlerini şaşırttı. Atay'ın saçları ve fazla kiloları dikkat çekti.

Magazin 08-09-2021 15:16

Son Yaz dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu! Son Yaz'ın yayın günü değişti! İşte 2. sezondan çarpıcı fragman

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı Son Yaz'ın yayın tarihi de açıklandı. Geçtiğimiz yıl cuma akşamları ekrana gelen dizinin yayın günü ise değiştirildi.

Magazin 06-09-2021 20:57

Hafsanur Sancaktutan'ın eski hali inanılmaz! Gören tanıyamıyor

Son Yaz dizisinde hayat verdiği Yağmur karakteriyle gönüllere taht kuran genç yıldız Hafsanur Sancaktutan'ın ergenlik döneminde verdiği pozlar olay oldu. Sosyal medyada 1 milyona yakın takipçisi bulunan güzel oyuncunun, estetiksiz olması da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-09-2021 13:41

Son Yaz 2. sezon tanıtımı yayınlandı! “Savcı değilim ben artık”

Başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Son Yaz 2. sezondan ilk tanıtım yayınlandı.

Magazin 03-09-2021 00:04

Son Yaz dizisinden Birce Akalay'lı fotoğraflar yayınlandı

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın paylaştığı Son Yaz dizisinden yeni set fotoğrafları yayınlandı.

Magazin 31-08-2021 00:44

Son Yaz yeni sezondan heyecan dolu ilk görüntüler geldi

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı FOX’un sevilen dizisi “Son Yaz”ın 2. sezon çekimlerinden ilk kareler yayınlandı.

Magazin 29-08-2021 01:15

Son Yaz 2. sezondan Birce Akalay'lı ilk kare geldi!

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın 2. sezon çekimleri başladı. Diziye yeni katılan ünlü oyuncu Birce Akalay da ilk çekim gününde yer aldı.

Magazin 27-08-2021 02:16

Son Yaz dizisinin yeni sezon çekimleri başladı! Hafsanur Sancaktutan setten paylaştı

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın 2. sezon çekimleri başladı. Son Yaz'da Yağmur karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan dizi setinde çekilen kareleri paylaştı.

Magazin 24-08-2021 22:49

Son Yaz dizisinde rol alması beklenen Sarp Levendoğlu fikrini değiştirdi

Sarp Levendoğlu, Son Yaz dizisinde rol almaktan vazgeçti. Başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Son Yaz dizisine geçtiğimiz aylarda hem Sarp Levendoğlu’nun hem de eski eşi Birce Akalay’ın katılması şaşkınlık yaratmıştı.

Magazin 12-08-2021 07:26

Arka Sokaklar dizisinin Tekin’i Onur Bay, sevilen diziyle el sıkıştı! İşte yeni adresi

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Tekin Çoban karakteriyle adını duyuran genç oyuncu Onur Bay’ın rol alacağı yeni dizisi belli oldu. 9 yaşından beri Arka Sokaklar dizisinde rol alan Onur Bay, Fox Tv’nin sevilen yapımı Son Yaz dizisinde rol alacak.

Magazin 04-08-2021 08:38

Yıllar önce boşanan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu Son Yaz dizisinde birlikte rol alacak

2017 yılında boşanan Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay, Fox Tv’nin sevilen yapımı Son Yaz dizisinde birlikte rol alacak. İkili daha önce de ayrıldıktan sonra aynı projelerde yer almışlardı.

Magazin 03-08-2021 08:01

Hayranları ne yapacağını şaşırdı! Son Yaz'ın yıldızı Alperen Duymaz'ı her yerde arıyorlar

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz, bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmıyor. Bu duruma tepki gösteren hayranları ise ünlü oyuncunun nerede olduğunu bulmaya çalışıyor.

Magazin 14-07-2021 18:09

Sosyal medyayı salladı! Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan'dan iddialı poz

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Son paylaştığı bikinili pozlar yine hayranlarını büyüledi.

Magazin 14-07-2021 17:56

Son Yaz bölümleri yeniden ekranda

Kış döneminde başarılı performansıyla dikkat çeken Son Yaz dizisinde yeni sezon hazırlıkları sürerken Fox kanalından diziyi bekleyenler için sürpriz yapıldı.

Magazin 03-07-2021 14:11

Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında? İstismara uğradığını açıklamıştı...

Son olarak Son Yaz dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya üzerinden çocukken dedesi tarafından istismara uğradığını açıkladı. Sancaktutan, sosyal medya paylaşımında "Dedem tarafından istismara uğradım, pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim." ifadelerini kullandı ve "Artık susmak yok" dedi. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 30-06-2021 01:18

Hafsanur Sancaktutan: Dedem tarafından istismara uğradım, pedofili bir adamın torunuydum

Son Yaz dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocukken dedesi tarafından istismara uğradığını açıkladı. "Artık susmak yok” diyen Hafsanur Sancaktutan paylaşımında, "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim" ifadelerini kullandı.

Magazin 29-06-2021 23:28

Son Yaz dizisinden ayrılan Funda Eryiğit: Çeşme'den İstanbul'a döneceğim zaman büyük dramalar yarattım

Ali Atay'la birlikte başrol oynadığı Son Yaz dizisine sezon finalinde veda eden Funda Eryiğit, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son Yaz çekimleri için bulunduğu Çeşme'de pandemi sürecini geçirdiğini ifade eden Eryiğit, "Yaklaşık 1.5 senedir İzmir Çeşme’deydim. Bütün salgın sürecini orada geçirdim. Döneceğim belli olduğu zaman oldukça büyük dramalar yarattım kendime İstanbul’a döneli çok olmadı, hatta hala daha eşya yerleştirmek ve valiz boşaltmakla uğraşıyorum" dedi.

Magazin 17-06-2021 21:07

Son Yaz dizisinden Leyla ile Mecnun’a transfer oldu

Fox Tv’nin sevilen işlerinden biri olan Son Yaz geçtiğimiz haftalarda 21. Bölümü ile sezon finali yaptı. Başrol oyuncusu Ali Atay, sezon finali sonrasında efsane yapım Leyla ile Mecnun dizisinin setine koşarken onunla birlikte bir oyuncu daha gitti.

Magazin 11-06-2021 21:27

Son Yaz dizisinin sezon finalinde dikkat çeken Akgün Gökalp sahnesi

FOX'un sevilen dizisi Son Yaz'ın sezon finalindeki o yazının ardındaki gerçekler ortaya çıktı. Son Yaz dizisinin senaristlerinden Cenk Boğatur, sezon finalinde diziyi trafik kazasında hayatını kaybeden lise arkadaşı Akgün Gökalp Ekinci’nin anısına ithaf etti.

Magazin 06-06-2021 23:06

4 Haziran Cuma reyting sonuçları açıklandı! İşte Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar’ın reytingleri

Kanal D’de Arka Sokaklar, Fox TV’de Son Yaz, TV8’de Kırmızı Oda, TRT1’de Payitaht Abdülhamid dizileri, reytinglerde üst sıraları zorladı. 4 Haziran Cuma gününün reyting sonuçları, 5 Haziran cumartesi sabahı itibarıyla paylaşıldı.

Trend 05-06-2021 11:15

Son Yaz neden sezon finali yapıyor? Son Yaz ne zaman başlayacak?

FOX ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz sezon finali yapıyor. Bunun ardından dizinin takipçileri neden sezon finali yapıldığını araştırmaya başladı. Son Yaz neden sezon finali yapıyor? Son Yaz ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Magazin 03-06-2021 15:11

Son Yaz sezon finaliyle ekrana veda ediyor! Son Yaz'ın çekimleri tamamlandı

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz, sezon finaliyle ekrana veda edecek. Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı sevilen dizi Son Yaz’ın İzmir’deki çekimleri tamamlandı. Son Yaz'ın sezon finaline yeniden evlenen Selim ve Canan'ın düğünü damga vuracak.

Magazin 02-06-2021 20:21

Son Yaz dizisinden üzen iddia: Başrol oyuncusu ayrılıyor

Son Yaz dizisi bu hafta sezon finali yapmaya hazırlanırken peş peşe gelen ayrılık iddiaları ise dizinin hayranlarını çok üzecek gibi görünüyor.

Magazin 01-06-2021 08:19

Son Yaz dizisinin Gökhan'ı Olgun Toker sezon finaliyle diziden ayrılıyor!

Fox TV ekranlarında reyting rekorları kıran fenomen dizi Son Yaz'da sürpriz bir veda kararı alındı. Sezon finali yapmasına sayılı gün kala diziye veda edeceği açıklanan Olgun Toker, dizinin hayranlarına hayal kırıklığı yaşattı. Geçtiğimiz haftalarda Akgün'ün abisi Gökhan olarak giren Toker, dizinin yeni sezonda yer almayacak.

Magazin 31-05-2021 13:03

Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan iddialı pozları ile kendisine hayran bıraktı!

Fox TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, magazin ve moda dergisi Alem'e verdiği pozlar ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Güzel oyuncu oyunculuk performansının yanı sıra güzelliği ile de adından söz ettirdi.

Magazin 30-05-2021 15:39

Son Yaz 21. bölüm (Sezon Finali) fragmanı yayınlandı| Son Yaz'da düğün telaşı yaşanıyor!

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın sezon finali için geri sayım başladı. 21'inci bölüm fragmanı yayınlanan dizi bu hafta ekranlara kısa süreliğine ara verecek. Son Yaz'ın yeni bölümünde ise düğün havaları esiyor. Selim Kara ile Canan Kara yeniden dünyaevine girmenin heyecanını yaşıyor. İşte Son Yaz 21'inci bölüm fragmanı...

Magazin 30-05-2021 15:03

Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Gökhan, Yağmur’u kaçırıyor!

FOX TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Son Yaz, yenim bölümü ile nefesleri kesmeye devam ediyor. Birçok izleyici tarafından her bölümü heyecanla izlenen Son Yaz dizisinin yeni bölümünde, Akgün Yağmur’un başına gelenlerin sabotaj olduğunu öğrenir. Sabotajı öğrenen Akgün, bu işi kimin yaptığını bulmak için birçok yol dener. Gökhan ise durumun ortaya çıkmaması için büyük çaba sarf eder.

Magazin 28-05-2021 09:32