Söz Dizisi Haberleri

Aybüke Pusat'ın derin göğüs dekolteli cesur pozu sosyal medyayı salladı! Sırt dekoltesine yorum yağdı: Heykel gibi vücut

2017 senesinde ekrana gelen Söz dizisinde Bahar karakterini canlandıran Aybüke Pusat, oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Her Yerde Sen, O Hayat Benim ve Alef gibi farklı yapımlarda rol alan Pusat, bu defa derin göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti.

Magazin

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat derin göğüs dekolteli pozuyla tozu dumana kattı!

Söz, Her Yerde Sen, Şahin Tepesi gibi yapımlarla seyirci karşısına çıkan Aybüke Pusat, bu yaz tatil pozlarıyla sıkça konuşuldu. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Pusat, bu defa dekolteli pozuyla konuşuldu.

Magazin

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat'ın bacak dekolteli tatil pozu sosyal medyayı yıktı! Alev aldı buralar

2017 yılında ekrana gelen Söz dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Her Yerde Sen, O Hayat Benim ve Alef gibi farklı yapımlar rol alan Pusat, bu kez bacak dekolteli tatil pozuyla olay oldu.

Magazin

Alemin Kralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ü bir de şimdi görün! Göbeğine inen dekoltesi olay oldu

Kadrosunda Evrim Akın, Şafak Sezer, Birsu Demir, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisi, yayınlandığı dönem izleyiciyi kahkahaya boğuyordu. Alemin Kralı'nda evin ortanca kızı Ahsen karakterini canlandıran Yağmur Ün, koca kız oldu. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin

Söz Dizisi

Söz Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Söz Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gözün arkada kalmasın: Söz dizisi konusu ve oyuncuları

Son yılların en beğenilen Türk dizilerinden Söz, bir özel kuvvetler birliğinin başına gelenleri anlatıyor. 2017 yılında başlayan ve heyecan dolu sahneleri ile izleyicileri kendine bağlayan Söz final bölümü ile 2019 yılında son buldu. Dijital platformlardan izlenmeye devam eden Söz dizisi konusu ve oyuncuları hakkında detaylı bir araştırma yaptık.

Trend

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu! Ferhat ile Şirin dizisiyle ekrana dönüyor!

Geçen sezon final yapan Söz dizisinde rol alan oyuncu Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu. Sarıtaş, yeni sezonda farklı bir kanalla anlaşma sağladı.

Magazin

Söz dizisi hayranlarına müjde!

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi olarak ekran macerasını 84. bölümüyle noktalayan 'SÖZ'ün soundtrack albümü çıktı.

Magazin

Söz dizisi nasıl bitti? Finalde neler oldu? Yavuz ile Derya'nın düğündeki müthiş zeybek sahnesi! Söz final bölümü izle!

Söz dizisi 85. ve final bölümüyle ekrana geldi. Söz nefes kesen bir finalle ekrana veda etti. Söz dizisinin finalinde ünlü oyuncu Serhat Kılıç'ın canlandırdığı Çolak karakterinin ölmediği ortaya çıktı. Çolak finalde Yavuz ve Tim'in karşısına çıktı. Çolak, Yavuz ve Tim'e kurşun yağdırdı. Ancak Yavuz ve Tim'in intikamı acı oldu. Çolak acı sonla karşılaştı. Söz'ün son sahnesinde ise düğün sürprizi vardı. Yavuz ve Derya evlendi.Finale Tim'in zeybek sahnesi damga vurdu. İşte Söz finalinde yaşananlar.

Magazin

Söz finalinde Çolak geri dönüyor! Yavuz ve time ne olacak? Söz dizisi 84. ve final bölümü 2. fragmanı izle!

Söz dizisinin merakla beklenen 84. ve final bölümü 2. fragmanı yayınlandı. Ekrana veda edecek olan Söz'ün final bölümünde büyük bir sürpriz yaşanacak. Yavuz ve Tim son bir görev için harekete geçiyor. Canları pahasına çatışmaya giren kahramanlar, esas düşmanı yok etmek için savaşıyor. Ancak onları bekleyen çok daha büyük bir sorun ortaya çıkıyor. Serhat Kılıç'ın canlandırdığı Çolak karakteri ise geri dönüyor. Peki Söz nasıl bitecek? Finalde neler olacak? İşte Söz final bölümü 2. fragmanı

Magazin

Söz dizisi ekrana veda ediyor? Söz final bölümü ne zaman?

Star TV'de 3 sezondur ekranlarda olan sevilen dizi Söz final yapmaya hazırlanıyor. Söz dizisinin final yayın tarihi de belli oldu. Peki Söz ne zaman bitecek? İşte Söz dizisi 80. yeni bölüm fragmanı ve final tarihi

Magazin

Söz dizisi 73. son bölümde O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya sürprizi!

O Ses Türkiye'nin 2016 Şampiyonu Emre Sertkaya, uzun bir aradan sonra Star TV'de ekrana gelen Söz dizisinde ortaya çıktı. Emre Sertkaya'nın Zülfü Kaküllerin Amber Misali klibi de Youtube'da yayınlanmaya başladı.

Magazin

Söz dizisine flaş transfer! Söz'de Linda rolünü kim oynuyor?

Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.

Magazin

Canlandırdıkları kahramanlarla Irak sınırında buluştular

Bir televizyon kanalında yayımlanan "Söz" dizisindeki asker karakterleri canlandıran oyuncular, Irak sınırında terör örgütüyle başarıyla mücadele eden Mehmetçik ile bir araya geldi - Oyuncu Nihat Altınkaya: - "Elimizden geldiği kadar bu kahraman askerlerimizi canlandırmaya çalışıyoruz ama ne yapsak onların bu zorluklarını ekrana taşıyamıyoruz" - Oyuncu Görkem Sevindik: - "Biz dizideki kahramanlar, gerçek kahramanlarla görüşmeye geldik. Onları yerlerinde ziyaret ettik. Bizim için çok güzel bir duygu oldu" - Oyuncu Aytaç Şaşmaz: - "Onların yüzünü biraz olsun güldürebildiysek ne mutlu bize. Onların yüzü gülünce bizim içimiz ısınıyor"

Haber

Canlandırdıkları kahramanlarla Irak sınırında buluştular

Bir televizyon kanalında yayımlanan "Söz" dizisindeki asker karakterleri canlandıran oyuncular, Irak sınırında terör örgütüyle başarıyla mücadele eden Mehmetçik ile bir araya geldi - Oyuncu Nihat Altınkaya: - "Elimizden geldiği kadar bu kahraman askerlerimizi canlandırmaya çalışıyoruz ama ne yapsak onların bu zorluklarını ekrana taşıyamıyoruz" - Oyuncu Görkem Sevindik: - "Biz dizideki kahramanlar, gerçek kahramanlarla görüşmeye geldik. Onları yerlerinde ziyaret ettik. Bizim için çok güzel bir duygu oldu" - Oyuncu Aytaç Şaşmaz: - "Onların yüzünü biraz olsun güldürebildiysek ne mutlu bize. Onların yüzü gülünce bizim içimiz ısınıyor"

Yurthaber

Söz dizisinin yıldızları gerçek kahramanlarla buluştu

Star TV ekranlarında yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği Söz dizisinin oyuncuları Hakkari Dağlıca’da Mehmetçik’le bir araya geldi.

Magazin

Söz dizisi yayından hemen sonra dijital ortamda!

Star TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Söz dizisi televizyon yayınından sonra sadece BluTV'den izlenebiliyor. Markanın CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ, bu önemli işbirliğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Magazin

Söz dizisi 66. yeni bölümden çarpıcı fragman! Yeni bölüm ne zaman?

Söz dizisinin merakla beklenen 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni yılla birlikte ekrana ara veren Söz'ün yeni bölüm yayın tarihi de açıklandı. Söz'ün yeni bölüm fragmanında, Albay Erdem şehit düşen askerini getiriyor. Karabatak'ın cenazesini TİM elinde taşıyor. Nazlı gerçekle sarsılıyor. Peki Söz dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Söz yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin

Söz dizisi bu akşam var mı? Söz 66. yeni bölüm ne zaman? Star TV 14 Ocak Pazartesi yayın akışı

Star TV'nin sevilen aksiyon dizisi Söz'ün 66. yeni bölümü merakla bekleniyor. Söz dizisi hayranları için özel bir fragman yayınlandı. Dizinin 65. son bölüm finalinde yaşananlar merak uyandırmıştı. Peki Söz 66. yeni bölüm bu akşam neden yok? Söz dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 14 Ocak Pazartesi Star TV yayın akışı ve Söz dizisinden özel fragman.

Magazin

Söz dizisi 66. yeni bölüm bu akşam var mı? 7 Ocak Pazartesi Star TV yayın akışı!

Söz dizisinin 66. yeni bölümü dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Söz dizisinin iki hafta önce ekrana gelen son bölümünde Savcı Derya ve Karabatak'ın akıbeti merak konusu olmuştu. Yavuz Derya'yı vurmuştu. Peki Söz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Söz dizisi neden yok? İşte 7 Ocak Pazartesi Star TV yayın akışı ve Söz son bölümde yaşananlar.

Magazin

Söz dizisinde Derya ölüyor mu? Karabatak'a ne oldu? Söz 65. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Söz dizisinin 65. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizisinin yeni bölümünde Yavuz sevdikleri için büyük bir savaşa giriyor. Sami ise Yavuz'un en yakınlarına zarar vermeye başlıyor. Savcı Derya vuruluyor. Tim ise Karabatak'ı almak için yemin ediyor ve operasyona başlıyor. Karabatak'ın içinde olduğu araç ise şarampole uçuyor. Peki Söz'de Derya ve Karabatak ölüyor mu? İşte Söz 65. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin

Söz dizisinde Karabatak kurtulacak mı? Söz 64. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Söz dizisi 64. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün yeni bölümünde Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırıyor. Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun buruna geliyor. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre oluyor. İşte Söz 64. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin

Söz 63. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Söz'de Derya ve Yavuz'un büyük yüzleşmesi!

Söz dizisinin 63. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizisinin yeni bölümünde tim oldukça tehlikeli bir operasyona çıkıyor. Savcı Derya ve Yavuz arasındaki konuşma ise dikkat çekiyor. Savcı Derya Yavuz'a 'Yavuz ikimizde gerçeği biliyoruz. Artık oyun oynamayalım' diyor. Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Deniz Baysal, Meriç Aral, Sarp Akkaya'nın başrollerde oynadığı Söz dizisinin yeni bölümünde aksiyon dolu sahneler dikkat çekecek. İşte Söz dizisi 63. yeni bölüm fragmanı.

Magazin

Söz 61. son bölümde Yavuz ve Tim üyelerine hain tuzak! Söz 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisi 61. son bölümüyle ekrana geldi. Söz dizisi son bölümde Dragan'ın hedefinde bu defa Albay Erdem vardı. Yavuz ve Tim ise büyük bir tuzaktan kurtulmayı başardı. Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi verdi. Peki Söz 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz son bölümde yaşananlar.

Magazin

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türk dizileri rüzgarı

Bu yıl 46'ncısı düzenlenen ve televizyonculuk sektöründe en prestijli ödüllerden biri kabul edilen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde finale kalan Türk yapımları ve oyuncular, gecede ödül alamasa da kırmızı halıda hem yabancı basından hem de katılımcılardan büyük ilgi topladı.

Magazin

Söz dizisinin yıldızı Tolga Sarıtaş Emmy’e gidiyor

Söz dizisinin yıldızı Tolga Sarıtaş, Emmy Ödülleri'nin töreni için ABD'ye gidecek.

Magazin

Söz'de Yavuz'dan konsey üyesi Sami'ye gözdağı! 'Tek bir Mehmetçiğin burnu kanarsa...' Söz dizisi 60. yeni bölüm fragmanı izle!

Söz dizisinin 60. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Söz'ün yeni bölümünde Yavuz katıldığı cenaze töreninde konsey üyesi Sami Yavuz'u tehdit ederek, 'Bir sonraki uyarım kibarca olmaz. Bir sonraki tabut senin tabutun olmasın' diyor. Yavuz ise 'Tek bir Mehmetçiğin burnu kanarsa kafanı ayrı, gövdeni ayrı camilerden kaldırırlar' diyerek Sami'y gözdağı veriyor. Söz'ün 59. son bölümünde ise Yavuz, Dragan’ı can evinden vuracak bir bilgiye ulaştı. İşte Söz 60. yeni bölümden ilk sahne.

Magazin

Ünlü oyuncular Söz dizisine transfer oldu! Söz'de 'Konsey' üyeleri kimler?

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Söz’ün oyuncu kadrosuna usta isimler dahil oldu.

Magazin

Söz dizisinde Kopuk lakaplı Selim Hayroviç'i kim oynuyor? Genco Özak kimdir?

Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün kadrosuna sürpriz bir oyuncu katıldı. söz dizisinde Selim Hayroviç rolünü kim oynuyor? Söz dizisinde Selim Hayroviç, nam-ı diğer ‘Kopuk’, tam bir görev adamı ve vatan sevdalısı olan eski bir askerdir. Peki Söz dizisinde Kopuk lakaplı Selim Hayroviç'i oynayan Genco Özak kimdir?

Magazin

Çukur dizisine bomba transfer!

Bir dönem Söz dizisinde yer alan Çağan Atakan Arslan Çukur dizisine katıldı.

Magazin

Söz dizisi 55. yeni bölüm fragmanı! Dragan'ın yaşatmaya çalıştığı gizemli kişi kim?

Star TV'de ekrana gelen Söz dizisinin 55. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Söz dizisi 55. bölüm fragmanında, Dragan'ın herkesten sakladığı ve yaşaması için gizli bir sağlık birimi oluşturduğu kişi kim? Dragan kalp nakli yapılan gizemli kişi için uymaması halinde tekrar nakil yapılmasını istiyor. 'O yaşadığı için siz hayattasınız' diyen Dragan'ın yaşamasını istediği kişinin kim olduğu Söz'ün yeni bölümünde ortaya çıkacak. İşte Söz dizisi yeni bölüm fragmanı...

Magazin

Mine Çayıroğlu ekranlara geri dönüyor

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'Söz'ün oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Magazin

Söz dizisinde tüyleri diken diken eden iki sahne!

Söz 52. bölümü ile ekrana geldi. Görevine Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz bir an umutsuzluğa kapıldı. Ustası ona milli mücadele dönemini hatırlattı ve “Bir adam bir ülkenin yazgısını değiştirebilir, hatta tüm dünyayı değiştirebilir " dedi. Dün yayınlanan diziye damgasını vuran Atatürk sahnesinden sonra bir de zeybek sahnesi geldi. İşte diziye damgasını vuran o iki sahne...

Magazin

Söz dizisi son bölüme damga vuran zeybek sahnesi! Tim elemanları zeybek oynadı

Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün 24 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan 52. bölümüne zeybek sahnesi damga vurdu. Feyzullah ve Su'nun düğününe giden tim elemanları uzun süredir çalıştıkları zeybek oyununu oynadı. Söz'deki zeybek sahnesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Magazin

Söz dizisine sürpriz transfer!

Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Tims Productions'un yaptığı "Söz" dizisinin kadrosuna son olarak Kanal D'nin sabah haberlerini sunan deneyimli sunucu Mutlu Ulusoy dahil oldu.

Magazin

Söz yeni sezonda şok ayrılık! Söz'de Agah öldü mü? Yeni bölüm ilk fragman

Star TV'nin sevilen dizisi Söz, yeni sezon ilk bölümüyle ekrana bomba gibi döndü. Söz'ün 51. bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Söz'de Mehmet Özgür'ün canlandırdığı, Yavuz'un babası Agah karakterini öldü. Usta oyuncu Mehmet Özgür diziye yeni sezonda veda etmiş oldu. Söz dizisi 52. yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı.

Magazin

Söz'den ayrılan Aybüke Pusat'ın yeni projesi belli oldu

Geçtiğimiz iki sezon boyuncu Söz dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Kapı filmiyle beyazperdede boy gösterecek.

Magazin

Söz dizisine bir sürpriz oyuncu daha katıldı

Star TV'in sevilen dizisi Söz'e Sarp Akkaya ve Deniz Baysal'dan sonra bir yeni oyuncu daha katıldı.

Magazin

Söz dizisine damga vuracak yeni oyuncu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Hazan karakterine imza atan Deniz Baysal, yeni sezonda Söz dizisinde izleyicinin karşısına çıkacak.

Magazin

Serhat Kılıç: 'Suratıma tükürün'

Star TV'de yayınlanan 'Söz' dizisinde iki sezondur sergilediği performansla dikkati çeken oyuncu Serhat Kılıç, TRT FM'de Oylum Şahin Seçin'in hazırladığı ve sunduğu 'Kum Saati' programına konuk oldu.

Magazin

Söz dizisi oyuncularından şehit çocuklarına anlamlı ziyaret!

Söz Dizisi oyuncuları Ordu'daki şehit çocuklarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ordu’da şehit Özel Harekat Polis Memuru Yalçın Yamaner’in çocukları Begüm Erva ile Betül Esma’nın, 'Söz' dizisi oyuncuları ile tanışma isteğini Vali Seddar Yavuz gerçekleştirdi. İşte ziyarete dair ayrıntılar...

Magazin

Söz dizisinin yapımcısından o sahne için açıklama geldi

Söz dizisinin son yayınlanan bölümündeki, timin toplanıp plan yaptığı sahnede "Siyon Yıldızı" ile mesaj verildiği iddia edilmişti. Dizinin yapımcı bir açıklama yaparak o görüntülere açıklık getirdi.

Magazin

Söz 29. yeni bölüm fragmanı: Yavuz, arkadaşları için babasına acımadı! Yeni bölümde Hafız şehit mi olacak?

Söz dizisinde uzun menzilli füzeleri durdurmak için tim canını vermeye hazır. Söz 29. Bölüm fragmanı yayımlandı ve yeni bölümden ilk detaylar ortaya çıktı. Agah'in babası olduğunu öğrenen Yavuz, silaha sarılacak ve arkadaşları için kariyerini feda edecek. Bahar nerede, Hafız ölecek mi? İşte Söz 29. bölüm fragmanı ve yeni fragmana izleyicilerin verdiği tepkiler...

Magazin

Söz dizisi rekor kırdı!

Star TV'nin büyük ilgiyle izlenilen asker dizisi ''Söz''den yeni bir rekor daha!

Magazin

Söz 27. bölüm 2. fragmanı izle: Yeni bölümde Yavuz ailesi hakkında gerçekleri öğreniyor!

Söz 27. bölüm 2. fragmanı dün akşam yayınlandı. Star TV'de ekrana gelen Söz dizisi yeni bölümü merakla beklenirken fragmanlar izleyenleri heyecanlandırdı. Söz son bölümde F16'ların hedefindeki Hatice'ye ne olacak merak ediliyordu. Yavuz burada bir karar vermek zorunda kalıyor. Diğer yandan Yavuz hayatıyla ilgili acı gerçeklerle yüzleşiyor. Söz yeni bölümde neler olacak. İşte Söz yeni bölüm fragmanı...

Haber

Hayranları şokta! Final yapıyor...

Final yapacak olan dizinin yerine gelecek dizi de belli oldu.

Magazin

Söz dizisinde Avcı'nın söylediği Çanakkale Türküsü herkesin tüylerini diken diken etti

Pazartesi günlerinin reyting birincisi Söz'de yine duygu dolu bir bölüm yaşandı. Dizide Avcı karakterine hayat veren Burak Sevinç, Çanakkale Türküsü ile tüyleri diken diken etti.

Magazin

Söz yeni bölüm izle: 24. bölümde Tim, geçit vermemek için SÖZ veriyor!

Söz yeni bölümde izleyicileri Çolak ile Tim arasındaki büyük bir çatışma bekliyor. Söz yeni bölümde Tim sınır ötesindeki büyükelçilikte yani vatan toprağında Çolak ve adamları ile çatışacaklar. Çolak'a geçit vermemek için "söz veren" Tim canı pahasına büyükelçiliği yani vatan toprağını koruyacak. İşte Söz dizisinin 24. yeni bölümünden detaylar ve Söz dizisini online izleme bağlantısı...

Haber

Söz dizisinin başrol oyuncuları aşk mı yaşıyor?

Söz dizisinde aşk yaşayan Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat'ın set aşkı gerçek oldu.

Magazin

Söz dizisinde sürpriz ayrılık!

Star TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisinde üzücü bir ayrılık yaşandı.

Magazin