Spor Çantası Haberleri

İster spor ister şık giyinmeyi seviyor olun, bu çantalarla her zaman çok havalı görüneceksiniz!

İster spor giyinmeyi tercih edelim ister şık kombinleri sevelim çantalar sadece eşyalarımızı taşıyan araçlar değil kişisel stilimizi ve yaşam tarzımızı yansıtan ve tamamlayan önemli aksesuarların başında geliyor. Biz de spor ya da şık giyinmeyi seven herkesin kalbini çalacak çantalardan bir derleme yaptık. Hem şıklığıyla göz kamaştıran hem de günlük ihtiyaçlarınıza pratik çözümler sunan farklı model, renk ve tasarımlarıyla birbirinden şahane 10 farklı çanta modeline gelin daha yakından bakalım!

Kadin 25-12-2023 23:09

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir sırt çantası isteyenlere Adidas marka en iyi sırt çantaları

Spor giyim denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Adidas, birbirinden şık ve göz alıcı sırt çantası modelleriyle oldukça seviliyor. Siz de kaliteli ve dayanıklı bir sırt çantası arıyorsanız Adidas'ın sırt çantalarını tercih edebilirsiniz. Kısa süreliğine indirimde olan en sevilen Adidas sırt çantalarını sizin için seçtik.

Haber 24-08-2023 15:53

Fiyatı 503 TL'ye düştü! Adidas çantada büyük indirim

Yürüyüşlerinizde, seyahatlerinizde, sporda telefon, kartlık, cüzdan, kulaklık gibi önemli eşyalarınızı yanınızda taşıyacağınız kullanışlı bir çanta arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Adidas'ın hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun biçimde ürettiği organizer çantası kısa süreliğine indirimde! Çantayı merak ediyorsanız, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 20-06-2023 15:17

Bahar Fırsatları'nın kaçırmamanız gereken indirimli erkek aksesuarları

Aksesuarlar, stil sahibi beylerin kıyafet kombinlerinin olmazsa olmaz tamamlayıcıları arasında yer alır. Şapkadan kemere, cüzdandan çantaya kadar birçok aksesuar, Bahar Fırsatları kampanyasında sizi indirimli fiyatlarla karşılıyor. Tüm aksesuar ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız bu fırsat dolu günleri kaçırmayın!

Haber 05-04-2023 16:37

Spor Çantası

Spor Çantası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Spor Çantası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sporda ve günlük hayatta şıklığı yakalayın: Spor ve sırt çantalarında %70'e varan indirim

Stil sahibi ve fonksiyonel çantalara sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Puma, Adidas ve daha birçok markanın en sevilen çantalarında %70'e varan indirimlerin olduğu müjdesini verelim. Bahar Fırsatları kapsamında sınırlı sayıda ve kısa süreliğine indirimde olan birbirinden şık çantaları kaçırmayın!

Haber 27-03-2023 22:46

Spor sevdalısı tanıdıklarınızın bayılacağı hediye listesi

Hediye seçimi, kimi zaman zorlayıcı olabiliyor. Eğer hediye alacağınız kişinin yaşam tarzını ve nelerden hoşlanacağını biliyorsanız hediye bulmak daha kolay. Sizlere spor tutkunu sevdiklerinizin bayılacağı bir hediye listesi hazırladık. Yoga pantolonundan su matarasına, akıllı egzersiz bilekliğinden spor çantasına kadar birbirinden güzel ürünleri derledik. İşte detaylar!

Haber 29-09-2022 12:11