Spor Spikeri Haberleri

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının spikerinin görüntüsü gündem olmuş, canlı yayında sigara içerken yakalanmıştı! Onur Yıldız'dan gece yarısı açıklama geldi

Gaziantep FK ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçı anlatan tecrübeli spiker Onur Yıldız, kameranın kendisinde olduğunu unutunca ortaya ilginç anlar çıkmıştı. Yapılan açıklama sonrası gerçeğin aslında böyle olmadığı ve görüntünün illegal bir şekilde kaydedilmiş, yayın dışı görüntü olduğu ifade edildi.

Spor 08-02-2024 08:13

Akreditasyon kartı cezasıyla başı dertte olan Arda Turan aldığı hediye karşısında kahkahaya boğuldu!

Eyüpspor'u çalıştıran Arda Turan, sıklıkla akreditasyon kartını unuttuğu için PFDK'dan ceza alırken, aldığı 107 bin 250 TL'lik akreditasyon cezalarıyla Türk spor tarihine geçti. Bu durum sonrasında Turan'a esprili bir hediye geldi.

Spor 04-02-2024 18:03

Filenin Sultanları'nın zaferi sonrası Güntekin Onay'dan Melih Gökçek'e sert sözler! Beni hapse gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki organizasyonun son maçında rakibini 3-2 mağlup etti ve şampiyon oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in şampiyonluk sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından spor spikeri Güntekin Onay'dan çok sert bir tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 04-09-2023 08:23

Taraftarlar yorum yağdırıyor! 1 milyon izlendi

Sosyal medya kullanan futbol taraftarları Carlyn Romero'nun paylaştığı videoya yorumlar yağdırıyor. Spor spikerliği yapan Carlyn Romero'nun son videosu kısa süre içinde 1 milyondan fazla tıklandı.

Spor 13-07-2023 12:30

Spor Spikeri

Spor Spikeri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Spor Spikeri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Spor spikeri Güntekin Onay, Gültekin Uysal gafı sonrası açıklama yaptı! ''Eğer bana teklif gelirse...''

Gazeteci Şirin Payzın, canlı yayında Altılı Masa'da yaşanan kritik gelişmeleri değerlendirirken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ismini şaşırıp, Gültekin Uysal yerine ünlü spor spikeri Güntekin Onay'ın adını telaffuz etmişti. Söz konusu Güntekin Onay, bu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Spor 08-03-2023 08:07

MHK Başkanı Lale Orta mı olacak? Ahmet Çakar ve Emre Tilev’den kadın MHK Başkanı iddiası! Lale Orta kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sabri Çelik'in istifasının ardından yeni MHK Başkanı'nın Lale Orta olacağı iddia edildi. FIFA eski hakemi ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ve Spor Spikeri Emre Tilev'in yaptıkları açıklamalar geniş yankı uyandırdı. Peki, Lale Orta kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeni MHK Başkanı Lale Orta mı olacak?

Spor 28-01-2023 15:40

İran'ın yıldız futbolcusu Serdar Azmoun, röportaj verirken birden Türkçe konuşmaya başladı! ''Fenerbahçe'ye gol atmıştım...''

İran forması giyen Serdar Azmoun, Galler ile oynadıkları maçın ardından Türkçe röportaj verdi. TRT Spor spikerini şaşıran Serdar Azmoun, röportaj sırasında birden Türkçe konuşmaya başladı. Türk halkını ve Fenerbahçe'yi çok sevdiğini söyleyen Serdar Azmoun, sarı-lacivertli takıma eskiden gol attığı için özür diledi.

Spor 25-11-2022 19:00