Stormi Haberleri

Kylie Jenner 1,5 yaşındaki kızı Stormi'ye elmas yüzük mü aldı?

Kylie Jenner tarafından sık sık sosyal medyada yer bulan ve neredeyse annesi kadar ünlü olan Stormi son günlerde aldığı hediyelerle gündemde. Büyükanne Kris Jenner’ın gerçek boyutlarda iki katlı oyun evi hediye ettiği Stormi, annesinin aldığı elmas yüzükle konuşuluyor.

Magazin 29-12-2019 10:42

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye öyle bir hediye alındı ki...

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi, şanslı doğanlardan. Annesi tarafından sık sık sosyal medyada yer bulan ve neredeyse annesi kadar ünlü olan Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Trend 25-12-2019 09:49

Makyaj sanatçısı Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye dönüştü, ürpertti

İngiltere'de yaşayan bir makyaj sanatçısı, yeteneğinin gücünü kullanarak istediği ünlüye dönüşebiliyor. Ünlü Hollywood yıldızlarının ve popüler şarkıcıların görünümüne bürünen İngiliz, bu kez Kim Kardashian'ın üvey kardeşi Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye dönüştü. Binlerce yorum alan makyaj videosu ürpertici bulundu.

Kadin 29-04-2019 15:51

Bu fotoğraf tartışmaya neden oldu!

Kylie Jenner'ın bir yaşındaki kızı Stormi ile aynı renkte bikini giyerek çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine takipçilerinden pek çok eleştiri geldi.

Magazin 19-01-2019 13:26

Diğer Haber Etiketleri

Stormi

Stormi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Stormi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kylie Jenner kızının yüzünü ilk kez gösterdi

ABD’li reality show yıldızı Kylie Jenner, geçen ay dünyaya gelen kızının yüzünün net olarak göründüğü fotoğrafını ilk kez paylaştı.

Magazin 04-03-2018 14:54