Sude Burcu Haberleri

Survivor Sude Burcu'dan Suriyeli tepkisi! 'Nasıl bu kadar beyinsiz olabiliyorsunuz!'

Survivor'a iki kere katılarak milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Sude Burcu, Instagram hesabından yaptığı mülteci yorumuyla dikkat çekti. Sude Burcu, Suriyeli mültecilerin çocuklarını öven paylaşıma tepki gösterdi.

Magazin 23-02-2023 10:07

Gizli başlayan aşk evlilik yolunda! Sude Burcu ve Mert Öcal nişanlandı

Survivor All Star'da gizli gizli başlayan aşk evlilik yoluna girdi. Sude Burcu ve Mert Öcal nişan yüzüklerini taktı. İkilinin nişanlarından kareler de sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 29-09-2022 11:56

Survivor Sude Burcu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sude Burcu ve Mert Öcal nişanlandı mı?

Survivor All Star'da yarışan ve gizli başlayan aşkları olay olan Sude Burcu ve Mert Öcal'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Bu gelişmenin ardından birçok kişi arama motorlarında ünlü çift hakkında araştırma yapıyor. Peki, Survivor Sude Burcu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sude Burcu ve Mert Öcal nişanlandı mı?

Magazin 29-09-2022 09:14

Survivor Mert Öcal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mert Öcal ve Sude Burcu nişanlandı mı?

Survivor All Star'da yarışan ve gizli başlayan aşkları olay olan Mert Öcal ve Sude Burcu'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Bu gelişmenin ardından birçok kişi arama motorlarında ünlü çift hakkında araştırma yapıyor. Peki, Survivor Mert Öcal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mert Öcal ve Sude Burcu nişanlandı mı?

Magazin 29-09-2022 09:10

Sude Burcu

Sude Burcu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sude Burcu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Doğum gününde sürpriz yaptı! Survivor Mert Öcal Sude Burcu'ya evlilik teklifi etti

Survivor'da Makbule Şakalakoğlu ile ilişkisi varken Sude ile de birlikte olduğu iddia edilen Mert Öcal yarışmadan sonra da Sude Burcu ile ilişkisini sürdürdü. Sık sık aşk fotoğrafı paylaşan çift evlilik kararı aldı. Mert Öcal doğum gününde sevgilisine sürpriz yaptı.

Magazin 25-09-2022 10:00

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan sarmaş dolaş poz!

İlişkileriyle Survivor All Star 2022'ye damga vuran Mert Öcal ile Sude Burcu, Survivor'un ardından sosyal medya pozlarıyla gündeme gelmeye başladı. İlişkilerine devam eden ikili, spor salonundan paylaşım yaptı.

Magazin 13-09-2022 00:45

Survivor Sude Burcu ve sevgilisi Mert Öcal plajda aşka geldi: Yazı ayrı, seni apayrı!

Survivor All Star'da aşk yaşadıkları ortaya çıkan Sude Burcu - Mert Öcal ilişkisi tam gaz devam ediyor. Yarışmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla birlikteliklerini duyuran ünlü çift, şu sıralar İzmir'in Çeşme ilçesinde tatilin tadını çıkarıyor. Sevgilisi Mert Öcal ile birlikte çekildiği kareleri paylaşan Sude Burcu'nun açıklama kısmına düştüğü sevgili dolu söz dikkatlerden kaçmadı. İşte Sude Burcu'nun Mert Öcal'a aşkını dile getirdiği paylaşımı...

Magazin 22-08-2022 14:39

Survivor Sude Burcu'dan sevgilisi Mert Öcal hakkında aşk dolu paylaşım! Bugün Dünya Yakışıklılar Günü'ymüş

Survivor All Star 2022 programı ile ilişkileri ekranlara gelen Sude Burcu ve Mert Öcal, sosyal medyadan birbirleri hakkında romantik içerikler paylaşmaya devam ediyor. Bu defa Sude Burcu'nun, erkek arkadaşı hakkında paylaşımı dikkat çekti.

Magazin 03-08-2022 01:20

Survivor Sude Burcu mini şortlu sokak tarzıyla Instagram'ı yaktı! Fizik Queen

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performansla akıllara kazınan güzel yarışmacı Sude Burcu, yarışma sonrasında Instagram pozlarıyla dikkat çekiyor. Muhteşem fiziği ve güzelliğiyle mest eden Sude Burcu, son olarak mini şortlu sokak tarzıyla gündeme geldi. Sude Burcu'nun paylaşımlarına yorum yağdı.

Magazin 29-07-2022 11:58

Survivor Mert Öcal ile aşk yaşayan Sude Burcu'dan ilişkisi hakkında bomba açıklama! Yer yerinden oynar

Mert Öcal ile Sude Burcu'nun ilişki yaşaması, Survivor 2022 All Star'a damga vuran olaylardan biriydi. Mert Öcal'ın, Nisa Bölükbaşı'nın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu ile de ilişki yaşaması oldukça konuşulmuştu. İkili programın ardından da ilişkilerine devam ederken, Sude Burcu video çekerek, Mert Öcal ile ilişkisi hakkında her şeyi anlattı.

Magazin 27-07-2022 19:01

Survivor Sude Burcu mini elbiseli pozlarıyla nefes kesti! Fiziğine aşığım

Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan Sude Burcu, Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzelliği ve fiziğini ön plana çıkaran paylaşımlarda bulunan Sude Burcu, son olarak mini elbisesiyle düzgün vücudunu sergiledi.

Magazin 15-07-2022 11:48

Survivor'ın yıldızları Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozu! Beğeni yağdı...

Survivor 2022 All Star yarışmasında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Sude Burcu ve Mert Öcal, Instagram hesabından paylaştıkları aşk dolu karelerle beğeni yağmuruna tutulmaya devam ediyor. Her anlarını birlikte geçiren ikili yemek yedikleri restoranda verdikleri aşk dolu pozlarla dikkat çekti.

Magazin 13-07-2022 11:28

Survivor Mert Öcal sevgilisi Sude Burcu ile aşk pozu verdi! Güzelliğiniz olağanüstü

Survivor All Star 2022'ye ilişkileriyle damga vuran Sude Burcu ve Mert Öcal ikilisi, aşk dolu paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Mert Öcal, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 11-07-2022 22:50

Survivor Mert Öcal’dan sevgilisi Sude Burcu paylaşımı! Aşk sadece anlayana

Survivor 2022 All Star'a ilişkileriyle damga vuran Mert Öcal ile Sude Burcu ikilisi paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Aşk pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ikili, bu pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 08-07-2022 20:18

Survivor Sude Burcu ve Mert Öcal'dan tatilde sarmaş dolaş aşk pozları!

Survivor 2022 All Star yarışmasında yaşadıkları aşkla adlarından söz ettiren Sude Burcu ve Mert Öcal, aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Her anlarını birlikte geçiren güzel çift son olarak çıktıkları tatilden aşk pozlarını paylaştı. Mert Öcal ve Sude Burcu'nun sarmaş dolaş aşk paylaşımları dikkat çekti.

Magazin 06-07-2022 10:21

Survivor Sude Burcu bikini pozlarıyla fiziğini sergiledi! Yine ateş ediyorsun

Survivor 2022 All Star yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ve adeta fenomen bir isim haline gelen Sude Burcu, pozlarıyla Instagram'ı sallamaya devam ediyor. Son olarak sevgilisi Mert Öcal'la birlikte çıktığı tatilden bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Sude Burcu, fiziğiyle herkesi mest etti.

Magazin 04-07-2022 09:26

Aldatma iddialarıyla gündeme gelmişti! Survivor finalinde Mert Öcal detayı! Makbule Şakalakoğlu var diye mi gelmedi?

Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Mert Öcal, Survivor finaline katılmayarak dikkatleri üzerine çeken isim oldu. Survivor adasındayken Sude Burcu ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ve Nisa tarafından eski Survivor yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu ile aşk yaşadığı söylenen Mert hakkında iddialar olay yaratmıştı. Sosyal medyada Mert Öcal'ın Survivor finaline katılmaması, Makbule Şakalakoğlu ile karşılaşmak istememesi üzerine yorumlandı.

Magazin 01-07-2022 14:18

Survivor Sude Burcu ve Mert Öcal'dan aşk pozu! Kardeşini görenler şaşırdı...

Survivor 2022 All Star yarışmasında yaşamaya başladıkları aşkla gündeme gelen Sude Burcu ve Mert Öcal, aşklarına dolu dizgin devam ediyor. Her paylaşımlarına beğeni yağan çift, son olarak Instagram hesabından birlikte pozlarını paylaştı. Survivor Sude Burcu'nun kardeşi Simge Burcu'yu görenler ise şaşkına döndü. Benzerlikleri dikkat çekti.

Magazin 29-06-2022 17:02

Survivor Sude Burcu ev haliyle olay oldu! Kardeşi mini şortlu halini paylaştı...

Survivor 2022 All Star yarışmasıyla tanınan ve ada hayatıyla adeta olay yaratan Sude Burcu, sevgilisi Mert Öcal'la ilişkilerine dolu dizgin devam ediyor. Kardeşi Simge Burcu tarafından ev hali paylaşılan Sude Burcu'nun mini şortlu hali takipçilerinin dikkatini çekti.

Magazin 28-06-2022 15:52

Mert Öcal yanına Sude Burcu'yu yanına alıp poz verdi: Yengenizle ben...

Survivor All Star 2022 yarışmasında elenen Mert Öcal ve Sude Burcu Türkiye'ye döndüklerinden beri tutkulu bir aşk yaşıyor. Adada ilişkileri olay olan Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan yeni poz geldi. Mert Öcal'ın pozuna "Evlenin" yorumları yağdı.

Magazin 27-06-2022 11:45

Survivor Sude Burcu göbeği açık bluzüyle karın kaslarını sergiledi! Beğeni yağdı...

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performansla akıllara kazınan Sude Burcu, Instagram paylaşımlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Güzelliği ve zarafetini pozlarına yansıtan Sude Burcu, son olarak göbeği açık bluzüyle verdiği pozla karın kaslarını sergiledi. Sude Burcu'nun paylaşımı adeta olay yarattı.

Magazin 27-06-2022 11:13

Survivor Sude Burcu bikinili pozuyla yürek hoplattı! Mert çok şanslı

Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan ve performansıyla herkes tarafından tanınan bir isim haline gelen Sude Burcu, şimdilerde yarışmadan arkadaşı Mert Öcal'la yaşadığı aşkla gündemde. Instagram hesabından sık sık özel fotoğraflarını paylaşan güzel yarışmacı, son olarak bikinili pozuyla yürek hoplattı. Muhteşem fiziğiyle dikkat çeken Sude Burcu'ya "Mert çok şanslı" yorumları yapıldı.

Magazin 25-06-2022 10:57

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları! Çok güzelsiniz

Survivor yarışması sırasında Sude Burcu'ya gönlünü kaptıran Mert Öcal pozlarıyla dikkat çekti. Survivor'ın yıldızları Mert ile Sude ilk zamanlar ilişkilerini gizli tutsa da şimdilerde aşklarını pek de gizli yaşamıyorlar. Mert Öcal ile 14 yaş küçük sevgilisi Sude Burcu'nun aşk pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 19-06-2022 15:08

Survivor Sude Burcu mini şortlu tatil pozlarıyla büyüledi! Sevgilisi Mert Öcal'dan 'alev' emojili yorum...

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performansla akıllara kazınan ve ada hayatında yaşadıklarıyla damga vuran Sude Burcu, elenmesinin ardından Instagram pozlarıyla büyülüyor. Survivor Mert Öcal'la aşk yaşadığını açıklayan ve ilişkileri güzel giden ikiliden pozlarda geliyor. Sosyal medyada sık sık özel hayatından pozlarını paylaşan Sude Burcu, son tatil paylaşımlarıyla mest etti. Güzel yarışmacı mini şortlu pozlarıyla büyüledi.

Magazin 10-06-2022 16:17

Survivor Sude Burcu gecelikleriyle poz verdi! Sosyal medya adeta sallandı...

Survivor 2022 All Star yarışmasıyla artık herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Sude Burcu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adeta fenomen bir isim haline geldi. Yarışmada karşı takım bulunan Mert Öcal'la aşk yaşadığı ortaya çıkan güzel yarışmacı, son verdiği pozla sosyal medyada konuşulan isim haline geldi. Instagram hikayesinde gecelikleriyle poz veren Burcu, güzelliğiyle herkesi mest etti.

Magazin 07-06-2022 11:13

Survivor sonrası ilk paylaşım! Sude Burcu derin sırt dekoltesiyle yürek hoplattı! Yaşadığım her şey bugün ki beni yarattı

Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan Sude Burcu, geçtiğimiz haftalarda girdiği eleme potasında yarışmaya veda ederek sevenlerini üzmüştü. Survivor'da bu yıl söylemleri ve Mert Öcal'la aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından yarışmaya damga vuran Sude Burcu, elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı. Derin sırt dekolteli pozuyla takipçilerine seslenen Burcu, "Hepinizi çok seviyorum, destekleyen desteklemeyen herkese binlerce kez teşekkür ederim, artık beraberiz." dedi.

Magazin 06-06-2022 11:11

Survivor Sude Burcu'dan 'normale dönüş' pozu! Aşk ona yaramış...

Survivor 2022 All Star yarışmasında bu yıl herkesi ekran başına kilitleyen performansıyla, yarışmaya damga vuran Sude Burcu, elendikten sonra hayatına geri döndü. Adada aşk yaşadıkları öğrenilen Mert Öcal'la dolu dizgin ilişkilerine devam eden Sude Burcu, sosyal medya paylaşımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor.

Magazin 04-06-2022 12:08

Survivor Sude Burcu'dan sevgilisi Mert Öcal'la motor üstünde olay poz!

Survivor 2022 All Star'da bu yıl gösterdiği performansla adından söz ettiren Sude Burcu, geçtiğimiz haftalarda girdiği eleme potasında yarışmaya veda ederek hayranlarını üzmüştü. Survivor Sude, adadan döner dönmez sevgilisi Mert Öcal'la buluşmuş ve ikili birlikte tatile çıkmıştı. Son paylaşımıyla olay yaratan Sude, Mert Öcal'la motor üstünde poz verdi.

Magazin 03-06-2022 11:07

Survivor Sude Burcu'nun kardeşini görenlerin ağzı açık kaldı! Güzellikte kendisini bile geçti

Survivor Sude Burcu, son olarak Mert Öcal'la çıktığı tatil ve giydiği mini şort ile dikkatleri çekmişti. Survivor All Star 2022'de yarışan ve adada kaldığı süre boyunca adından söz ettirmeyi başaran Sude Burcu'nun kız kardeşi de güzelliğiyle büyülüyor. sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Spor Bilimleri mezunu olan Simge Burcu Instagram hesabında yaptığı paylaşımlar ve düzgün fiziğiyle beğeni topluyor.

Magazin 31-05-2022 13:10

Survivor Sude Burcu mini şortlu pozuyla olay oldu! Mert Öcal'la tatil keyfi...

Survivor 2022 All Star yarışmasına geçtiğimiz hafta veda eden Sude Burcu, İstanbul'a döner dönmez adada aşk yaşadığı öğrenilen Mert Öcal'la buluşmuştu. Büyük özlemin sona ermesinin ardından Sude ve Mert beraber tatile çıktı. Sude Burcu, çıktığı tatilde verdiği mini şortlu pozuyla sosyal medyayı resmen salladı.

Magazin 30-05-2022 16:27

Survivor'dan elenen Sude Burcu soluğu Mert Öcal'ın yanında aldı

Survivor'un iddialı yarışmacılarından biri olan Sude Burcu Ayşe Yüksel, Hikmet Tuğsuz ve Berkan Karabulut'un yer aldığı potada elenen isim oldu. Survivor'un başlarında, karşı takım yarışmacısı Mert Öcal ile ilişkisiyle magazin gündeminde sıklıkla yer alan Sude Burcu, elendikten sonra soluğu erkek arkadaşının yanında aldı.

Magazin 27-05-2022 21:25

Survivor Mert Öcal, Sude Burcu'nun yolunu gözlüyor! Aşk dolu paylaşımı sosyal medyayı salladı

Survivor 2022 All Star aşk yaşadıkları öğrenilen Mert Öcal ve Sude Burcu olayı sosyal medyayı adeta çalkalamıştı. Zorlu günlerden geçen ünlü çift, zorlukları atlatmalarının ardından kavuşmaları için saatleri sayıyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor'dan elenen Sude Burcu'yu bekleyen Mert Öcal paylaşımıyla olay yarattı. Öcal, paylaşımında Sude Burcu'yu etiketleyerek özlemini ve onu beklediğini dile getirdi.

Magazin 27-05-2022 11:17

Survivor Yağmur Banda'dan olay Sude Burcu paylaşımı! Sen elinden geleni yaptın

Survivor 2022 All Star'da bu yıl gönüllüler takımında yer alan Yağmur Banda, yarışmadan geçtiğimiz hafta eleme potasına girerek, elenen isim olmuştu. Adada çok iyi arkadaşlık kurduğu eski takım arkadaşı Sude Burcu'nun elenmesiyle birlikte üzülen Yağmur Banda, arkadaşına destek paylaşımı yaptı.

Magazin 25-05-2022 17:00

Survivor kim elendi, kim veda etti? 24 Mayıs Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında müthiş performanslar sergiledi. Bu hafta oynanan 4 dokunulmazlık oyunundan ikisini ünlüler kazanırken, diğer ikisini de gönüllüler kazandı. Eleme adaylarının belirlendiği haftada SMS sıralaması sonuçları belli oldu ve elenen isim açıklandı. Peki, Survivor'da kim elendi, kim veda etti? İşte 24 Mayıs Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim.

Magazin 25-05-2022 09:26

Survivor Sude kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sude Burcu Survivor'dan elendi mi?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Sude Burcu, 24 Mayıs akşamında yayınlanan yeni bölümde Survivor'a veda eden isim oldu. Böylelikle Sude Burcu hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Survivor Sude kimdir? Sude Burcu kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-05-2022 00:32

Survivor yarışmacısı Sude Burcu kimdir? Sude Burcu kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2022 All Star yarışmasında yer alan Sude Burcu, 2 Mayıs 2022 Pazartesi akşamında yayınlanan Survivor'un yeni bölümünde eleme adayı oldu. Böylelikle Sude Burcu'nun hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Survivor yarışmacısı Sude Burcu kimdir? Sude Burcu kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 03-05-2022 01:11

Survivor Mert Öcal'dan sevgilisi Sude Burcu'ya tam destek! Onlar konuştukça...

Survivor 2022 All Star programına damga vuran olaylardan biri de Mert Öcal ve Sude Burcu'nun aşkı olmuştu. Nisa Bölükbaşı'nın araya girmesiyle bu durum magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Survivor'dan elenen Mert, sevgilisi Sude Burcu'ya tam destek veriyor.

Magazin 13-04-2022 00:43

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu aşkı sona mı erdi? Mert Öcal Twitter'ı inletti!

Survivor Mert Öcal'ın Sude Burcu ile ilgili paylaşımda bulunmaması aşklarının bittiği iddialarını da beraberinde getirdi. Çiftin sevenleri "Cumartesi gecesi Twitter'ı inletelim diyoruz, var mısın Mert Öcal?" paylaşımında bulundu. Mert Öcal sevenlerine yanıt verdi ve Sude Burcu, Survivor AllStar 2022'nin 73. bölümünün ekrana geldiği 9 Nisan Cumartesi günü Twitter'da gündem oldu.

Magazin 10-04-2022 00:44

Survivor Sude Burcu'nun kardeşi Simge Burcu sütyeniyle karın kaslarını sergiledi! 'Sude'den daha güzelsin'

Survivor 2022'de Gönüllüler takımında yer alan Sude Burcu, Survivor'un yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Mert Öcal ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Sude Burcu'nun kardeşi Simge Burcu, Instagram pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 01-04-2022 20:02

Survivor Sude'den Mert'e olay gönderme! Mert Öcal hemen yanıt verdi

Merakla beklenen Survivor birleşme partisi gerçekleştirildi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı kaynaşırken geceye damga vuran bir olay da Sude'nin, Mert'e yaptığı gönderme oldu. Bu durum sosyal medyanın diline düşerken Mert Öcal'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 29-03-2022 12:42

Survivor All Star Sude Burcu kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Survivor All Star 2022 yılına bomba gibi bir giriş yaptı. Daha önce 2019 yılında gönüllüler takımında yer alan Sude Burcu, Survivor'ın 2022 kadrosunda da göz dolduran yarışmacılardan birisi. Bu sene Survivor All Star yarışmacıların her biri birbirinden dişli isimler. Bu kadroda kuşkusuz Sude Burcu da yer alıyor. Survivor All Star yarışmacılarından olan Sude Burcu'nun kim olduğu, yaşı ve mesleği izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte Sude Burcu hakkında merak edilenler!

Magazin 12-03-2022 01:52

Bu hafta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan isimler kimler? 21-28 Şubat haftası gündemde olan isimler!

Türkiye ve dünya açısından önemli bir haftayı daha geride bıraktık. 2022'nin üçüncü ayına sayılı günler kala 21-28 Şubat haftasında öne çıkan isimler merak edilmeye başlandı. Bu hafta gündemde magazin, spor ve politika alanından pek çok isim bulunuyor. Biz de bu isimleri ve biyografilerini sizler için derledik. İşte 21-28 Şubat haftası gündemdeki isimler...

Haber 21-02-2022 16:21

Survivor Sude Burcu kimdir, aslen nereli? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

2022 yılında Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden biri Sude Burcu'nun hayatı merak ediliyor. Survivor Mert'in Sude ile birlikte olduğu iddiaları hızla yayılırken, Mert'in Sevgililer Günün'nde Sude'ye çiçek vermesi de dikkat çekmişti. Gelişme sonrasında yeni bölümde Nisa ve Sude tartışması da devam etti. Peki Survivor Sude Burcu kimdir, aslen nereli? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 20-02-2022 19:20

Survivor Mert Öcal'ın eski aşkı Türkan Şoray'ın göz bebeği çıktı! Meğer o da ihanete uğramış

Survivor All Star 2022 sezonunda Gönüllüler takımı yarışmacısı Sude Burcu ile aşk yaşayan Mert Öcal hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Mert Öcal'ın, geçmişte evliliğin eşiğine geldiği eski sevgilisi tarafından aldatıldığını duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 20-02-2022 12:26

Survivor Sude Burcu'nun kardeşi güzellikte ablasını geçti! Bikinili pozları Instagram'ı salladı

2019 yılında Survivor'a katılarak geniş kitlelerce tanınan Sude Burcu, Survivor All Star 2022 sezonu ile ekranlara geri döndü. Gönüllüler takımında yarışan Sude Burcu'nun, Ünlüler takımından Mert Öcal ile aşk yaşaması, gündeme bomba gibi düştü. Nisa Bölükbaşı, Mert Öcal'ın, Sude Burcu ve Makbule Şakalakoğlu ile aynı anda aşk yaşadığını öne sürerek sinir krizi geçirdi. Yaşananlar sonrası ''Benim ailem kararlarıma saygı duyar'' diyen Sude Burcu'nun kız kardeşi sessizliğini bozdu.

Magazin 20-02-2022 11:40

Survivor'da olay iddia! Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen isim diskalifiye edilecek! Yerine bakın kim geliyor

TV8 ekranlarının iddialı yapımlarından Survivor, yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Survivor All Star hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada, aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sude Burcu'nun diskalifiye edileceği ve yerine 2021 sezonundan bir isim geleceği öne sürüldü.

Magazin 19-02-2022 11:18

Survivor Ekstra sunucusu Murat Özarı'dan olay Mert Öcal sözleri! ''Herkes birbirini aldatsın''

Survivor All Star 2022 sezonuna, Mert Öcal ve Sude Burcu'nun aşkı damga vurdu. Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Mert Öcal, Sude Burcu'ya çiçek vererek Sevgililer Günü'nü kutladı. Gördükleri karşısında gözü dönen Nisa Bölükbaşı, Sude Burcu'ya ''Sen kendine saygısı olmayan bir kadınsın'' diyerek öfke kustu. Survivor Ekstra'da, Sude Burcu, Mert Öcal ve Makbule Şakalakoğlu ilişkisi masaya yatırıldı. Sunucu Murat Özarı, Mert Öcal'ı eleştiri bombardımanına tuttu.

Magazin 17-02-2022 13:50

Survivor'da olay anlar! Mert Öcal Sude Burcu'nun sevgililer gününü kutladı

Survivor 2022 All Star yarışmasında Mert ve Sude'nin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mert'in Sude'ye çiçek verdiği görüldü. Yarışmacılar uzun atlama oyununda karşı karşıya geldi, sevinen taraf ünlü isimler oldu. Yeni bölüm fragmanı ise merak uyandırdı. Mert Öcal'ın Sevgililer Günü'nde Sude Burcu'ya çiçek vermesi adayı karıştırdı. Sude ve Nisa Bölükbaşı tartışma yaşadı.

Magazin 16-02-2022 09:52

Survivor All Star'da Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya aşk itirafı gibi sözler: İki gülücük atsan bana yeter

Survivor 2022 All Star'da aralarında aşk dedikoduları çıkan Sude Burcu ve Mert Öcal arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Survivor'da dokunulmaz oyunu öncesinde Mert ve Sude oyun alanının kenarından baş başa bir konuşma yaptı. Mert, Sude'ye "Ben senin için yarışmayı bırakırım" dedi. Mert "Bana uzaktan iki gülücük atsan bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar. İletişimi kesmeyeceksin" değil mi?" sözleriyle adeta Sude'ye aşkını ilan etti. Sude ise "Bilmiyorum" yanıtını verdi.

Magazin 07-02-2022 01:40