Süleyman Yağcı Haberleri

'Fıs Fıs İsmail' olarak tanınan Süleyman Yağcı'dan seçim yorumu! 2024'ün mayıs ayına erteleyelim

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Fıs Fıs İsmail' karakteri ile tanınan oyuncu Süleyman Yağcı daha önce tayt açıklamasıyla tepki çekmişti. Yağcı şimdi de seçim açıklamasıyla gündemde...

Magazin 24-02-2023 07:32

Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'dan olay 'dekolte' çıkışı: Dekolteli, yırtmaçlı giyip gezersen insanların diyeceklerine katlanırsın

Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, Çağlayan'ın sorduğu sorulara samimi yanıtlar verdi. Yağcı'nın dekolte çıkışı ise Armağan Çağlayan'ı şaşırttı.

Magazin 17-08-2022 22:12

'Fıs Fıs İsmail’ Süleyman Yağcı geri adım attı! Öpüşme ve tayt açıklaması gündemde

Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı hem tayt hem de öpüşme açıklamasıyla tepki çekmişti. Son olarak ‘Metroda otobüste öpüşen birilerini görürsem uyarırım’ ifadeleriyle gündeme gelen Yağcı geri adım attı ve özür diledi.

Magazin 31-03-2022 11:05

Süleyman Yağcı Öpüşürse buna müdahale ederim deyince Demet Akalın bakın ne dedi

Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı tayt açıklamasından sonra yeni bir açıklamayla daha tepki çekti. Süleyman Yağcı açıklamasında "Otobüste sevişen birilerini görsem uyarırım. Öpüşürsen 'öpüşemezsin' derim" yorumuyla dikkat çekti. Demet Akalın bu yorumu görünce bakın ne dedi.

Magazin 28-03-2022 15:23

Süleyman Yağcı

Süleyman Yağcı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Süleyman Yağcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Çocuklar Duymasının Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı kimdir? 2. Sayfa'nın konuğu Süleyman Yağcı kaç yaşında, nerelidir? Süleyman Yağcı'nın dizileri nelerdir?

Süleyman Yağcı 2. Sayfa'nın bugünkü konuğu oldu. Yağcı'yı çoğu insan Çocuklar Duymasın dizisinin fıs fıs İsmali'i olarak tanımıştır. Ünlü oyuncu son zamanlarda da tayt giyen kadınlar için yaptığı yorumla gündeme gelmişti. Süleyman Yağcı katıldığı 2. Sayfa programında kadınların giyimi üzerine yaptığı yorumlarına açıklık getirdi. Program sonrası Süleyman Yağcı hakkında yapılan arama sayıları bir hayli arttı. İşte Süleyman Yağcı hakkındaki detaylar!

Magazin 28-03-2022 12:44

'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı'nın tayt yorumuna Aynur Aydın'dan sert tepki

‘Çocuklar Duymasın’daki 'Fıs Fıs İsmail' rolüyle tanınan Süleyman Yağcı "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç... Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksınız" sözleriyle tepki çekti. Yağcı'ya şarkıcı Aynur Aydın da sert çıktı. Aynur Aydın "Damacanaya tecavüz eden insanlar var. Ona ona diyeceksin?" dedi. Yağcı 2. Sayfa'ya katılarak “Kadın teşhir ürünü değildir. Bazı kadınlar sınırı aşıyor!" diyerek şoke etti.

Magazin 24-03-2022 15:05

Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'dan olay çıkış! Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor

Çocuklar Duymasın dizisinde uslanmaz çapkın karakteri Fıs Fıs İsmail'e hayat veren Süleyman Yağcı, konuk olduğu bir programda "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor" sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 23-03-2022 12:09

Fıs Fıs İsmail olarak tanınan Süleyman Yağcı canlı yayında ağlayarak anlattı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Fıs Fıs İsmail rolüyle hafızalara kazınan Süleyman Yağcı, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Geçtiğimiz aylarda apar topar kalp ameliyatı olan oyuncu dost kazığı yediği için hastalandığını söyledi.

Magazin 09-12-2021 14:29

Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı açık kalp ameliyatı oldu! İşte son durumu

Çocuklar Duymasın dizisindeki “Fıs Fıs İsmail” karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı geçtiğimiz hafta açık kalp ameliyatına girdi. Başarılı geçen ameliyatının ardından taburcu edilen Yağcı sağlık durumuyla ilgili konuştu.

Magazin 19-05-2021 09:25

Süleyman Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Çocuklar Duymasın dizisinin Fıs Fıs İsmail karakterine hayat veren Süleyman Yağcı kalp hastalığı ile gündeme geliyor. Ünlü oyuncunun stres dolayısıyla ana kalp damarları tıkandı. Ameliyata girecek olan Süleyman Yağcı sevenlerinden dua istedi. İşte, ayrıntılar...

Magazin 13-05-2021 00:58