Suna Yıldızoğlu Haberleri Ve Son Dakika Suna Yıldızoğlu Haberleri

Suna Yıldızoğlu Haberleri Ve Son Dakika Suna Yıldızoğlu Haberleri

Esas adı Sonja Eady olan Suna Yıldızoğlu, Türk asıllı olup İngiltere'de dünyaya geldi. 19 yaşında Türkiye'ye yerleşme kararı aldı. Bundan birkaç yıl sonra ise oyuncu olarak Türk ekranlarında yerini almaya başladı. 1976 yılında ünlü oyuncu Kayhan Yıldızoğlu ile evlendi. Bundan sonra ise "Sonja" adının yanında "Suna"yı da kullandı. Kayhan Yıldızoğlu ile kısa süren evliliği sonrası Dudley Allen ile evlendi. Bu evliliğinden ünlü oyuncu Yasemin Allen ve Dyon Kaan Allen dünyaya geldi. Çukur, Söz, Eşref Saati, Kurban Olduğum, Gol Kralı gibi pek çok dizi ve filmde rol aldı. Aldığı roller Yıldızoğlu'na çeşitli ödüller getirdi. Altın Orfe Jüri Özel Ödülü, 18. SİYAD En İyi Kadın Oyuncu Ödülü bu ödüller arasında yerini aldı.

Suna Yıldızoğlu Haberleri

Kayhan Yıldızoğlu'na veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı: Annem babam gibiydi

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu eski eşi için "Annem babam gibiydi" dedi.

Magazin 11-03-2024 15:34

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Suna Yıldızoğlu'nun kızı bakın kim çıktı! Meğer kendisinden de ünlüymüş

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Suna Yıldızoğlu Tarzan Rıfkı, Sokaktaki Adam, Petrol Kralları, Yıkılmayan Adam filmleri ile hafızalara kazındı. Kemal Sunal ile başrollerini paylaştığı filmlerle adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle zaman zaman gündem olan Suna Yıldızoğlu'nun kızı da çok ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 03-10-2023 00:11

Tarzan Rıfkı'nın Melahat'ı Suna Yıldızoğlu son haliyle şaşırttı! Yeşilçam'ın sarışın güzeli yıllara meydan okudu

Unutulmaz Türk filmlerinden Tarzan Rıfkı'da Melahat rolüne hayat veren Suna Yıldızoğlu'nun son halini görenler şaşırıyor. Yeşilçam'ın sarışın güzeli "Yıllara meydan okumuş" dedirtiyor. Şimdilerde 68 yaşında olan usta oyuncuya sosyal medyada övgü dolu yorumlar yağıyor.

Magazin 11-08-2023 14:53

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Suna Yıldızoğlu adeta yıllara meydan okuyor! Son haline yorum yağdı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Suna Yıldızoğlu son haliyle herkesi şaşırttı. Sokaktaki Adam, Petrol Kralları, Yıkılmayan Adam, Gol Kralı ve Tarzan Rıfkı filmleri ile hafızalara kazınan ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. Yıldızoğlu'nun son paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 28-06-2023 17:17

Suna Yıldızoğlu

Suna Yıldızoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Suna Yıldızoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yeşilçam’ın ateşli güzeli Suna Yıldızoğlu’nun kızı bakın kim çıktı! Çok ünlü bir isim

Tarzan Rıfkı filminde Kemal Sunal ile başrolü paylaşan Suna Yıldızoğlu, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri. Rol aldığı filmlerde duru güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çeken Yıldızoğlu’nun kızının Dokuz Oğuz dizisinin yıldızı olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 06-03-2023 09:13

Tarzan Rıfkı'nın Melahat'i Suna Yıldızoğlu son haliyle ağızları açık bıraktı! Ateşli rollerle tanınıyordu

1986 yapımı Tarzan Rıfkı filminde Kemal Sunal ile kamera karşısına geçen usta oyuncu Suna Yıldızoğlu, adeta yıllara meydan okuyor. Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği gözlenen yıldız, sosyal medyada övgü dolu yorumlar alıyor.

Magazin 08-10-2022 12:55

Tarzan Rıfkı nerede ve ne zaman çekildi? Tarzan Rıfkı filminin oyuncuları kimler?

Türk sinemasının değerli filmleri arasında yer alan Tarzan Rıfkı filminde usta oyuncular Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu yer alıyor. Komedi türündeki Tarzan Rıfkı filminin yönetmenliği Natuk Baytan'a ait. Söz konusu filmde, sevdiği kadın tarafından terk edilen Tarzan Rıfkı'nın ormana yerleşmesi işleniyor. İşte merak edilenler...

Magazin 08-10-2021 19:42

İşte Gol Kralı'nın güzeli Suna Yıldızoğlu'nun son hali...

Suna Yıldızoğlu 1980'de, yönetmen Kartal Tibet tarafından çekilen "Gol Kralı" filminde "Sevim" karakterine hayat verdi. Gol Kralı filminde usta oyuncular Kemal Sunal, Suzan Avcı, Reha Yurdakul ile birlikte rol yapan Suna Yıldızoğlu, Instagram'da aktif olarak paylaşım yapıyor. İşte Gol Kralı'nın güzeli Suna Yıldızoğlu'nun son hali...

Magazin 17-08-2021 13:51

Yasemin Kay Allen'dan karın kası şovu! Açtıkça açtı

Güzel oyuncu Yasemin Kay Allen karın kaslarını göstermek için tişörtünü açtıkça açtı. Allen'in bu hareketine takipçileri anlam veremedi.

Magazin 25-03-2021 10:41

Annesini kaybeden Suna Yıldızoğlu: Annem, canım annem...

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden oyuncu Suna Yıldızoğlu, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Magazin 04-01-2021 17:35

Suna Yıldızoğlu'nun acı günü

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun annesi hayatını kaybetti. Yıldızoğlu, geçtiğimiz ay da babasını kaybetmişti.

Magazin 29-12-2020 09:17

Suna Yıldızoğlu babasının cenazesine internet üzerinden katılacak

3 gün önce babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan oyuncu Suna Yıldızoğlu, koronavirüs salgınından dolayı babasının cenaze törenine internet üzerinden yapılacak yayınla katılacak.

Magazin 19-11-2020 16:20

Suna Yıldızoğlu babasının ölüm haberini duyurdu

Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu, babasının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Magazin 16-11-2020 16:17

Çukur'da Barış Arduç'un annesini oynayacak olan Suna Yıldızoğlu gerçek oğlunu ilk kez paylaştı

'Çukur'un oyuncu kadrosuna dahil olan Suna Yıldızoğlu sosyal medyayı salladı. Suna Yıldızoğlu önce dizideki oğlu Barış Arduç'u ardından ise gerçek oğlunun fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 01-09-2020 11:42

Çukur'a yeni sezonda sürpriz transfer! Suna Yıldızoğlu Çukur'da hangi rolde oynayacak?

Çukur dizisi 4. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. Show TV'de ekrana gelen Çukur'un kadrosuna ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Suna Yıldızoğlu katıldı. Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Çukur'da Koçovalılar'ın düşmanı olan Arık Böke Erdenet’in annesini canlandıracak.

Magazin 31-08-2020 21:06

Suna Yıldızoğlu'nu kızdıran yorumlar! 'Sonradan Türk olmamın...'

Oyuncu Suna Yıldızoğlu kendisine gelen yorumlara tepki gösterdi. Yıldızoğlu, "Sonradan Türk olmam konuşma hakkına sahip olmadığım anlamına geliyormuş. Şimdi, lütfen ırkçılar bir kenara çekilsin" ifadesini kullandı.

Magazin 21-05-2020 09:29

Yasemin Allen annesi Suna Yıldızoğlu'na kavuştu

İşlerinin yoğunluğundan dolayı bir süredir yurt-dışında olan Yasemin Allen annesi Suna Yıldızoğlu’na kavuştu.

Trend 16-09-2019 10:57

Yeşilçam yıldızı Suna Yıldızoğlu'ndan dans şov!

70'li yıllarda ünlü isimlerle oynadığı Yeşilçam filmleriyle adını 'yabancı gelin' olarak duyuran Suna Yıldızoğlu, 64 yaşında yaptığı dansla izleyenleri şaşırttı.

Trend 06-05-2019 11:16

Ünlülerin vokalisti cinayetinde şok gelişme

Gaziantep’te işyerinde silahla öldürülen bir dönem ünlülerin vokalistinin 2 kızı 3 kişi cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

Yurthaber 09-09-2011 09:28