Sütyensiz Haberleri

Büyük göğüsleriyle okula giderken utanıyor! 'Anneler erkeklerini çalacağımdan korkuyor'

27 yaşındaki Lyla King, göğüslerinin büyüklüğü nedeniyle okula giderken utandı. Hatta bir öğretmen ona sütyen takmadığı için "uygunsuz" giyindiğini söyledi.

Kadin 18-03-2024 11:17

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

Dekolteli kıyafetleri sütyensiz giymenin yolunu paylaştı! Bu tüyo hayat kurtarıyor

Dekolte kıyafetlerde doğru iç çamaşırı seçimi büyük önem taşıyor. Dekolteden görünen sütyenler hoş olmayan görüntüler yaratıyor. Ancak dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermekten korkanlar farklı alternatifler arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın dekolteli kıyafetleri sütyensiz bir şekilde giymenin yolunu paylaştı.

Kadin 12-05-2023 14:50

Sütyensiz giydiği tişörtüyle dışarı çıkınca çıplak gibi göründü! Anında pişman oldum

Büyük göğüslü kadınların tercih ettiği kıyafetler oldukça riskli olabiliyor. Büyük göğüslü kadınlar rahat bir şekilde dekolte giyemediklerini paylaşırken kullandıkları kıyafet renkleriyle de sorun yaşayabildiklerini söylüyorlar. TikTok'ta dışarıda giydiği bir tişörtü paylaşan kadın çıplak göründüğü için pişman olduğunu anlattı.

Kadin 05-05-2023 11:16

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Büyük göğüslerini ortaya çıkaran elbisesi yüzünden saygısızlıkla suçlandı! Sütyen takmayı sevmiyorum

Sütyen takmaya karşı çıkan kadınlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla aldıkları kötü yorumları anlatıyorlar. Sosyal medya modeli Hazel Heart, büyük göğüslerine sütyen takmayı reddettiği için saygısızlıkla suçlandığını açıkladı. Hazel, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda dekolteli elbisesiyle sütyene karşı çıktı.

Kadin 03-05-2023 09:44

Büyük göğüslerini kapatamayan dekoltesi için bulduğu sütyen tüyosunu şaşkınlıkla paylaştı

Kadınlar büyük göğüslerle dekolteli kıyafetler giymenin ne kadar zor olduğunu biliyorlar. Dekolteli kıyafetleri sütyensiz giymek toplum tarafından rahatsız edici bakışlara, göğüslerde sarkık bir görüntüye ve istemsiz frikiklere sebep olabiliyor. Bu nedenle dekolteli üstleri sütyensiz bir şekilde giyerken sorun çıkarmayacak çözümler aranıyor. TikTok'ta bir kadın büyük göğüslerini dik gösteren ve frikik için önlem oluşturan tüyosunu paylaştı.

Kadin 26-04-2023 09:45

Dekolteli üstlerde göğüslerini kapatmanın tüyosunu açıkladı! Büyük göğüslü kadınlar için etkili çözüm

Sütyen giymek birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Sütyene karşı çıkan kadınlar göğüslerini dik tutabilmek ve frikik vermeyi önlemek için çeşitli yöntemler arıyor. TikTok'ta dekolteli üstleri giyebilmek için etkili sütyen taktiğini paylaşan bir kadın göğüsleri dik göstermenin yolunu açıkladı.

Kadin 19-04-2023 11:22

İnsanların göğüsleri hakkındaki düşüncelerini umursamıyor! Artık sütyen takmadığım için mutluyum

Kadınlar hem erkekler hem de hemcinsleri tarafından kıyafet ve görünüm baskısı yaşıyor. En sık karşılaşılan durumlar arasında sütyen baskısı yer alıyor. İnsanların rahatsız edici bakışlarına ve tacize varan yorumlarına maruz kalan kadınlar bu duruma karşı direniş gösteriyor. Sosyal medyada sütyen takmadan mutlu olduğunu paylaşan Stephanie Germino, yaşadığı ameliyatı anlattı.

Kadin 07-04-2023 11:04

Sütyensiz paylaşımıyla küçük göğüslerine gelen kötü yorumlara meydan okudu! Her vücut tipi güzeldir ve kabul edilmelidir

Kadınlar vücutları üzerinden oldukça ağır eleştirilere maruz kalabiliyorlar. Özellik sosyal medyadan gelen kaba yorumlar psikolojik problemlere sebep olabiliyor. Küçük göğüslere sahip olan bir YouTuber yaptığı sütyensiz paylaşımda vücudunu cesurca sergileyerek aldığı kötü yorumlar karşısındaki duruşunu gösterdi.

Kadin 29-03-2023 10:41

Sütyensiz videosu erkekler tarafından yorum yağmuruna tutuldu! Bu bir işkence aleti!

Kadınlar giyimlerine karşı aldıkları tepkiler nedeniyle rahat bir şekilde giyinmekte zorluk yaşıyorlar. Kadınlara eski zamanlardan beri diretilen sütyen baskısı nedeniyle günlük yaşamlarında sütyen takmak zorunda olan birçok kadın ağrı yaşadığını belirtiyor. Sütyenin işkence aleti olduğunu paylaşan bir kadın yayınladığı videoda erkekler tarafından rahatsız edici yorumlar aldı.

Kadin 17-03-2023 09:12

Sütyensiz yaptığı paylaşımda gizli yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu! Göğüslerimi esnetme numaram herkesi şaşırtıyor

Kadınlar sütyen giyilmesi için dayatılan baskılara karşı çıkarak diğer kadınlara destek olmak için sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyorlar. Sütyensizler kulubü üyesi olduğunu paylaşan bir anne yaptığı paylaşımda göğüslerini esnetme yeteneğini göstererek izleyenleri şok etti.

Kadin 15-03-2023 09:56

Sütyen takmaktan nefret eden kadın bulduğu pratik çözümü paylaştı

Sütyen takmak göğüsleri toparlayıp daha dik görünmelerini sağlasa da gün içinde rahatsızlık verebiliyor. Kadınlar bir an önce eve gelip sütyenini çıkarmanın hayalini kuruyor. Toplumda birçok kadın sütyen takmamaya başladı. TikTok'ta sütyen takmaktan nefret ettiğini belirten bir kadın bulduğu çözümü paylaştı.

Kadin 27-01-2023 08:40

Düz göğüslerini anında büyüten tüyoyu paylaştı! Ameliyatsız meme büyütmek için...

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyorlar. Göğüsleri dikleştirmek ve büyütmek için estetik ameliyatlar bulunsa da bu ameliyatlara gerek kalmadığını gösteren bir TikTok kullanıcısı göğüslerine evde bir anda büyüttü. Paylaşılan videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Kadin 13-01-2023 13:58

Yıllarca büyütmeye çalıştı! Küçük memelerine gelen yorumlara inat sütyensiz paylaştı

Kadınların bedenlerine gelen yorumlar psikolojilerini ve sosyalliklerini etkileyebiliyor. Birçok kadın sosyal medyadan ve çevresinden aldığı kaba yorumlar nedeniyle estetik ameliyat oluyor. Küçük memeleri nedeniyle yıllarca eleştirilen genç kadın sütyensiz paylaşımlarıyla zorbalara meydan okudu.

Kadin 10-01-2023 11:49

TikTok'ta büyük göğüslerinden dolayı çektiği acıları anlattı! Yıllar sonra kambur kalacak

Büyük göğüslerin daha çekici olduğu düşünülse de büyük memeli kadınlar memelerinin büyüklüğünden dolayı çektikleri acıları belirtiyorlar. Meme büyütme ameliyatı gibi meme küçültme ameliyatı da en sık yapılan operasyonlar arasında bulunuyor. TikTok hesabında büyük göğüslerinin verdiği sorunları anlatan Ariel Lathon, birçok kadın tarafından desteklendi.

Kadin 17-10-2022 08:41

Tüm kıyafetlerinizin içine tercih edebileceğiniz varlığıyla yokluğu bir olan iç çamaşır modelleri

Güzel giyinmeyi, kıyafetlerimizin içinde iyi hissetmeyi hepimiz elbette severiz. Ancak ne kadar güzel kıyafetler seçersek seçelim, kıyafetlerden belli olan bir çamaşır izi veya sırt dekoltesinden görünen sütyen askısı büyüyü bozmaya yeter de artar bile. Doğru çamaşır seçimiyle bu sıkıntıdan kurtulmak mümkün. Eğer siz de kıyafetlerinizden belli olan iç çamaşırlarınızdan dertliyseniz ve pratik çözümler arıyorsanız, mucizevi çözümlerinden faydalanabilirsiniz.

Kadin 22-10-2021 10:23