Taika Waititi Haberleri

Rita OraTaika Waititi'i ile düğün fotoğraflarını 1 yıl sonra paylaştı

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora ile Taika Waititi, düğünden fotoğrafları ilk kez paylaştı. Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcıya beğeni yağdı.

Magazin 06-08-2023 13:36

Rita Ora ve Taika Waititi evlendi mi? Rita Ora ile Thor'un Yönetmeni Taika Waititi gizlice evlendi mi?

Rita Ora ile Thor'un Yönetmeni Taika Waititi'nin gizlice evlendiği öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen gelişmenin ardından birçok kişi ünlü çifte ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki Rita Ora ve Taika Waititi evlendi mi? Rita Ora ile Thor'un Yönetmeni Taika Waititi evlilik iddiaları üzerine açıklama yaptı mı? Detaylar haberimizde...

Magazin 09-08-2022 14:07

Taika Waititi kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Taika Waititi ve Rita Ora evlendi mi?

Taika Waititi ie Rita Ora'nın gizlice evlendiği öne sürüldü. Gösteri dünyasının 2 önemli isimi, basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu Birçok kişi ünlü çift ile ilgili internette araştırma yapıyor. Peki Taika Waititi kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Taika Waititi ve Rita Ora evlendi mi? Merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Magazin 09-08-2022 13:56

Rita Ora kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Rita Ora ve Taika Waititi evlendi mi?

Rita Ora ile Taika Waititi'nin gizlice evlendiği öne sürüldü. Gösteri dünyasının 2 önemli isimi, basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu Birçok kişi ünlü çift ile ilgili internette araştırma yapıyor. Peki Rita Ora kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Rita Ora ve Taika Waititi evlendi mi? Merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Magazin 09-08-2022 13:51

Taika Waititi

Taika Waititi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taika Waititi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Rita Ora'dan üstsüz paylaşım!

Taika Waititi ve Tessa Thompson ile üçlü ilişkisiyle gündeme gelen Rita Ora yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Ora son olarak güneşi görünce üstsüz güneşlendi.

Magazin 15-10-2021 14:30

Ne yaptın Rita Ora? Minicik kot iç çamaşırı takipçilerini rahatsız etti

Taika Waititi ve Tessa Thompson ile üçlü ilişkisiyle gündeme gelen Rita Ora son dönemde tarzıyla da dikkat çekiyor. Rita Ora son olarak sınırları zorladığı tarzıyla hayranlarını da rahatsız etti.

Magazin 01-09-2021 15:25

Rita Ora plajdan yaptığı paylaşımla dikkat çekti

Rita Ora, ‘Seaside’ adını verdiği teklisinin çıktığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Diane Warren, Sofia Reyes ve Reik ile iş birliğine giden şarkıcı, deniz kenarında birbirinden seksi pozlara imza attı.

Magazin 30-08-2021 08:29

Üçlü ilişki görüntüleriyle olay olmuşlardı! Rita Ora ve Taika Waititi bir ilke imza attı

Ünlü yönetmen Taika Waititi ile şarkıcı sevgilisi Rita Ora’nın oyuncu Tessa Thompson’la bir partide çekilen samimi görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift ilk kez birlikte bir etkinliğe katıldı. Rita Ora ve Taika Waititi, The Suicide Squad galasında kırmızı halıda birlikte boy gösterdi.

Magazin 03-08-2021 14:16

Üçlü ilişki görüntüleri olay yaratmıştı! Taika Waiti ilk kez konuştu: Ne gibi bir sorun var?

Ünlü yönetmen Taika Waiti, şarkıcı sevgilisi Rita Ora ve birlikte çalıştığı oyuncu Tessa Thompson’la samimi görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Thor filmlerinin yönetmeni bu konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 01-07-2021 15:51

Rita Ora, Taika Waititi ve Tessa Thompson ilişkisi patronları kızdırdı!

Rita Ora ve sevgilisi Taika Waititi partide yakalanınca olay olmuşlardı. Love and Thunder'ın yönetmen koltuğunda oturan Taika Waititi bu görüntüler yüzünden azar yedi.

Magazin 30-05-2021 08:28

Rita Ora ve yeni sevgilisi partide! Üçlü halleri olay oldu

Rita Ora ve yeni sevgilisi Tessa Thompson'la birlikte sıcak dakikalar geçirdi. Partide herkesin birbirini öpmesi ve samimi anlar yaşaması gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 24-05-2021 11:23

Paylaşımı onu ele verdi! Thor: Love and Thunder yıldızının işi bitti mi?

Çekimleri devam eden Thor: Love and Thunder filminin oyuncularından Chris Pratt öyle bir paylaşım yaptı ki...

Trend 15-02-2021 14:55