Taksi Haberleri

İstanbul'da taksiler Taksim uygulamasıyla çağırılabilecek

1000 Yatırımlar Holding, taksi çağırma aplikasyonu "Taksim"i hizmete sundu.

Yurthaber 18-04-2024 10:49

Daha önce böylesini görmediniz! Taksi dar yola girdi... İki duvar arasında sıkışıp kaldı

Sosyal medyada yayılan bir kaza görüntüsü gündem oldu. İzleyenleri şaşkına çeviren ve Ankara'da kaydedilen görüntülerde bir taksinin girdiği dar yolda iki duvar arasında sıkışıp kaldığı görüldü.

Haber 13-04-2024 16:25

İmamoğlu seçimi kazanır kazanmaz geri adım attı: Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan dikkat çeken açıklama: ‘Karşı çıkmayacağız…’

Yerel seçimler öncesi tüm adayların vaatleri arasında İstanbul’un taksi sorunu girmişti. Daha önce İBB’nin 15 kez öneride bulunmasına rağmen tüm teklifleri geri çeviren İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan açıklama geldi. Seçim öncesi “Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum” geliyor sözleri ile gündem olan Aksu İBB’ye seslendi: “Taksi artışı kanuna hukuka uygun teklif gelirse karşı çıkmayacağız…”

Finans 04-04-2024 10:58

Bakan Uraloğlu taksi durağına gelen telefonu cevapladı: Ben Bakanım, siz adres verin!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da bir taksi durağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında taksi durağına gelen bir müşteri telefonunu cevaplayan Uraloğlu, müşterinin 'Taksi var mı?' sorusuna, "Ben Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyım, bu akşam nöbetçi benim, taksimiz var, siz adres verin" diyerek yanıtladı.

Haber 24-03-2024 10:43

Diğer Haber Etiketleri

Taksi

Taksi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taksi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Edirne'de bir takside 9 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne'de sınırı yasa dışı yollarla geçmeye çalıştığı belirlenen 9 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 21-03-2024 10:54

Taksi krizleri kamerada! Taksimetre açmadı, istediği ücret dudak uçuklattı

İstanbul’da taksiyle yolculuk yapan bir kadın, seyahat sonunda taksimetre ücretini ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsü ise yaşananları “Seni savcılığa vereceğim” diyerek kayıt altına aldı. Beşiktaş’ta ise taksiye binerek Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira isteyen taksi sürücüsü yolcuları yolda indirdi. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 04-03-2024 09:59

Önce taksimetreyi kırdı, sonra polise saldırdı! Alkollü kadın Başakşehir'de ortalığı birbirine kattı

İstanbul Başakşehir'de bindiği takside şoförle tartışan kadın, taksimetreyi kırdı. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran S.H., gözaltına alındı. S.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 29-02-2024 14:14

Türkiye'de infial yaratan taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme! Delil Aysal ile ilgili beklenen rapor geldi

İzmir'de taksici Oğuz Erge, soğuktan üşümemesi için aracına aldığı Delil Aysal tarafından silahla öldürülmüştü. Türkiye'de infial yaratan olay sonrası Delil Aysal ile ilgili beklenen rapor mahkemeye ulaştı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Aysal'ın akıl sağlığı yerinde çıktı.

Haber 28-02-2024 17:31

Taksici skandalı kamerada! 'Otobanın ortasında inin' dedi, video kaydı aldıklarını görünce...

Gaziosmanpaşa’dan taksiye binen 2 genç, taksimetrenin açılmaması üzerine şoförle tartıştı. Taksi sürücüsü tartışma sırasında gençlere, “Ben sizi aşağı indiriyorum. Otobanın ortasında inin” diyerek araçtan indirmek istedi. Bunun üzerine gençlerin video kaydı aldığını gören sürücü, “Tamam indirmiyorum. Şu an videoya çekiyorsun. Beni hapse atarlar” diyerek yola devam etti. Yaşananlar gencin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Haber 27-02-2024 10:28

Ücret yüzünden anlaşamayan taksici ve kadın yolcu arasında tartışma çıktı! Cebinden çıkarttığı bıçakla taksicinin boynunu kesti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bir taksici ve kadın müşteri arasında ücret konusunda tartışma çıktı. Ücret ödemeyi reddeden müşteri cebinden çıkarttığı bıçakla taksicinin boynunu kesti. Ardından ise araçtan inerek koşarak uzaklaştı. Polisler güvenlik kamerasına takılan şüpheliyi aradıklarını söyledi.

Trend 27-02-2024 09:52

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Kartal'da hafif ticari aracın yan yola geçerek park halindeki taksiye çarptığı kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 27-02-2024 08:02

Amerika'da bir grup Türk, Türk taksiciye denk gelince eğlenceli görüntüler ortaya çıktı! O anlar sosyal medyada viral oldu... 'Abi gülmeye başladı'

Sosyal medyadan paylaşılan eğlenceli bir araç içi görüntüsü gündem olmayı başardı. Amerika'da Uber şoförlüğü yapan bir Türk taksicinin aracına bir grup Türk müşterinin binmesiyle görüntüler bir anda eğlenceli bir hal aldı. Müşteriler şoförün Türkçe konuşması üzerine büyük bir mutluluk ve sevinç yaşadılar. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 23-02-2024 10:38

Yaşlı kadından taksiciye kan donduran sözler! 'Keşke ölülerinizi canlı canlı yaksalar'

İstanbul’da taksiye binen yaşlı bir kadın ile taksi şoförü arasında geçen sohbet kan dondurdu. Önceki seyahatlerinde yol ortasında bırakıldığını, fazladan dolaştırıldığını söyleyen yaşlı kadın, taksi sürücüleri için “Keşke ölülerini canlı canlı yaksalar” dedi. Yaşananlar sürücünün cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 20-02-2024 10:30

Taksiciler Başkanı Eyüp Aksu'nun ilginç tekerlemesine Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den çok sert tepki: Bu yarım akıllı galiba...

Türkiye, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Partilerin adayları seçim çalışmalarına tam gaz devam ederken Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, Üsküdar'daki Taksiciler Buluşması programına katıldı. Programa İstanbul Taksiciler Başkanı Eyüp Aksu'nun sahnede söylediği "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" sözleri damga vurdu. Martı uygulaması kurucusu Oğuz Alper Öktem ise Aksu'ya çok sert sözlerle yüklendi.

Haber 18-02-2024 12:47

UKOME'den taksi kararı! Bin 38 araç 4+1 taksiye dönüştürülecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şubat ayı toplantısında, minibüs ve taksi dolmuştan 8+1 taksiye dönüştürülen 1755 araçtan 1038'inin normal taksiye çevrilmesine karar verildi. Dönüştürülecek taksi sayısını yeterli bulmayan bazı 8+1 taksi sahipleri Saraçhane'ye yürümek istedi.

Haber 15-02-2024 18:56

İstanbul'da 1755 adet 8+1 taksiden 1038'inin normal taksiye dönüştürülmesi kararlaştırıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, minibüs ve taksi dolmuştan 8+1 taksiye dönüştürülen 1755 araçtan 1038'inin normal taksiye çevrilmesine karar verildi.

Yurthaber 15-02-2024 15:17

UKOME'den yeni taksi kararı! İstanbul'a 1038 taksi geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında taksilere ilişkin yeni karar çıktı. Karara göre, 8+1 taksiye dönüştürülen bin 755 araçtan 1038'i normal taksiye çevrildi. Böylece İstanbul'da 30 yıl sonra ilk defa ulaşıma yeni taksi eklenmiş oldu.

Finans 15-02-2024 15:03

Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Taleplerde patlama! Yetkililerle görüşmeler başladı

Taksici Oğuz Erge'nin aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksilerde kurşun geçirmez kabin talep edildi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" açıklamasını yaptı.

Finans 08-02-2024 12:15

İstanbul'da ilginç olay! 1000 liralık taksi parasını ödemek istemeyen kadın: Beni elledin

Son günlerde artan taksici-müşteri kavgasına bir yenisi daha eklendi. Şişli'den taksiye binen bir kadın Sultanbeyli'ye kadar taksiyle gitti. İndiğinde 1000 liralık ücreti ödemek istemeyen kadın taksiciyi tacizle suçlayıp 'beni elledin' dedi. Taksici de görüntüler olduğunu söyleyerek polisin çağrılmasını istedi. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

Haber 07-02-2024 11:44

Taksiciye bıçaklı saldırı! Sözleri kan dondurdu: 'Otoparkta kafasına sıkıp öldürdüm'

Konya'da taksi şoförü Ali Osman Gezginç (28), aracına müşteri olarak binen Emre A. tarafından göğsünden bıçaklandı. Gezginç hafif yaralanırken, olayın ardından Emre A. polis tarafından gözaltına alındı. Tedavisinin ardından taburcu olan Gezginç, "Bana 'Ben taksilere, iner binerim para vermem. Alacak adamın, canını alırım. Bir otoparkta taksicinin kafasına sıkıp öldürdüm. Beni herkes bilir' diyerek küfredip, tehdit etti" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-02-2024 17:59

Aydın'da takside tepki çeken olay! Küfür etti ardından ise Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar dedi

İzmir'de acımasızca katledilen taksici Oğuz Erge'nin memleketi Aydın'da yaşanan bir olay tepki çekti. Gece saatlerinde taksiye binen bir yaşlı kadın, adresi tarif etmesini isteyen taksiciye önce küfür etti, ardından ise Oğuz Erge cinayetini hatırlatarak "Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar, vursunlar" dedi. Takside yaşanan o anlar ise araç kamerasına yansıdı.

Haber 04-02-2024 23:45

Görüntüler gündem olmuştu! Taksi ücretini ödemeyip şoföre saldıran kadın ile ilgili yeni gelişme

Üsküdar'da, J.S.S. isimli kadın yolcu, bindiği taksinin 285 liralık ücretini ödemek istemeyince şoför cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti. Kendisini videoya çeken şoföre sinirlenen kadın, tekmeler savurdu. Polis ekipleri, J.S.S.'yi gözaltına aldı. "Güveni Kötüye Kullanma" ve "Kasten Yaralama" suçlarından hakkında işlem yapılan kadın yolcu, adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 04-02-2024 16:24

Kadını kolundan tutup zorla taksiye bindirmeye çalıştı! Yer: Kadıköy...

Kadıköy’de bir şahıs kolundan tuttuğu kadını zorla ticari taksiye bindirmeye çalıştı. Çevredekiler de araca bindirilen kadını kurtarmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 03-02-2024 16:41

Genç kız taksi parasını ödemeden indi, yetmedi bir de parasını isteyen taksiciyi tekmeledi

İstanbul'da yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Taksi kullanan genç bir kız evine geldiğinde taksiden indi ancak parasını vermek istemedi. Bunun üzerine taksici kamera kaydını açarak genç kızdan parasını istedi. Duruma sinirlenen genç kız taksiciye tekme atarak saldırdı.

Haber 03-02-2024 10:15

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Çıplak adam ağaçtan taksinin üzerine düştü... İzleyenleri şaşkına çeviren anlar

Kolombiya'nın Medellin kentinde bir taksinin üzerine çıplak bir adam düştü. Yüzüstü taksinin bagajının olduğu kısma düşen adamın bir ağaca çıktığı ve dengesini kaybederek düştüğü iddia edildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 02-02-2024 09:08

İzmir'de taksiciler öldürülen meslektaşları için konvoy oluşturdu

İzmir'de taksiciler, meslektaşlarının aracına aldığı kişi tarafından silahla yaralanıp kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesi sonrası konvoylu tepki gösterdi.

Yurthaber 02-02-2024 06:47

İzmir'de 'Bazı insanlara güvenmeyeceksin' diyerek taksici Oğuz Erge'yi vurmuştu! Bakan Koca acı haberi duyurdu

İzmir'de bindiği takside D.A. "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" diyerek taksiciye 3 el ateş edip gasp etmişti. Saldırgan gözaltına alınıp tutuklanırken taksici hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Dün gece İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti" dedi.

Haber 01-02-2024 22:52

Takside dehşet kamerada! Soğukta bekleyip üşümesin diye aldığı yolcu kabusu yaşattı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde kan donduran bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Taksi sürücüsü Oğuz E. (44), soğukta üşmesin diye aldığı müşterisi tarafından tabancayla 3 el ateş edilerek vuruldu. Araç içi kamerasına yansıyan olayda, dakikalarca araç içerisinde bir şeyler arayan saldırganın, soğukkanlı tavırları ve yaralı şoföre tokat atması dikkat çekti. Görüntülerde saldırganın şoförü vurduktan sonra, "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği duyuldu. İşte kan donduran o görüntüler...

Haber 01-02-2024 11:59

Ankara'da taksi ücretlerine zam: İşte yeni tarife

İstanbul'un ardından Ankara'da taksi ücretlerine zam geldi. İndi-bindi ücreti 75 liraya çıktı.

Finans 21-01-2024 10:48

Taksiye ödediği ücret fazla gelince taksi şoförü oldu: Birkaç ay ücretsiz çalıştım, işi öğrendim

Arnavutköy’de yaşayan 24 yaşındaki Nazlı Bülbül, ödediği taksi ücretlerinin fazla olmasından şikayet ederek çıktığı yolda taksici oldu. 8 ay önce mesleğe başlayan Bülbül İstanbul’un yoğun trafiğinde direksiyon sallayarak ekmeğini kazanıyor.

Finans 21-01-2024 10:27

İstanbul'da taksi zammı devreye girdi: İşte yeni tarife

İstanbul'daki ticari taksilerde zamlı tarife gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. İndi-bindi ücreti 90 TL oldu.

Finans 14-01-2024 11:55

İstanbul'da taksimetrelerde zamlı tarife! Gece yarısından sonra indi bindi 90 lira oldu

Hafta başında gerçekleştirilen UKOME toplantısının ardından taksi indi bindi, kısa mesafe ücretleri zamlanmıştı. Yüzde 28,09’luk artış ile indi bindi ücreti 90 liraya yükselirken, yeni zamlı tarife bugünden itibaren uygulanmaya başlandı.

Finans 13-01-2024 13:45

TESK Başkanı Palandöken: Taksici esnafının kazancı sınırlı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, taksici esnafının taksimetre ayarlama ücretinden dolayı mağdur olduğunu söyledi. Palandöken, zamlara ilişkin olarak "Taksici esnafının kazancı sınırlı" yorumunu yaptı.

Finans 11-01-2024 12:56

Taksilere zam sonrası 'güncelleme' mesaisi

İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Taksiciler, yeni tarife için 2 bin 950 lira güncelleme bedeli ödüyor.

Finans 10-01-2024 15:44

Trafikte şoke eden görüntüler! Taksinin camından sarktı, alkol aldı ve dans etti

Bayrampaşa’da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Taksiye binen bir kişi, seyir halindeyken aracın camından sarkarak alkol aldı. Uzun süre bu şekilde yolculuk yapan ve sarhoş olduğu düşünülen müşteri, bir de dans ederek hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye attı. İlginç anlar kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 08-01-2024 11:30

İstanbul'da bir yılda 72 bin taksi şikayeti: 'Yolcu seçme' ilk sırada

İstanbul'da yolcu ve mesafe seçtikleri gerekçesiyle sıkça eleştiri konusu olan taksilerle ilgili 2023 yılında, "yol ve yolcu seçme", "trafik kuralı ihlali" ve "fazla ücret alınması" başta olmak üzere 71 bin 958 şikayette bulunuldu.

Finans 07-01-2024 14:03

Taksiciler yüzde 65 zam istedi: İndi- bindi ücreti en az 120 TL olmalı

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu UKOME toplantısı öncesi taksicilerin zam talebini açıkladı. Yüzde 65 zam talep eden taksiciler indi-bindi ücretinin de en az 120 TL olmasını istedi. Aksu, "Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" dedi.

Finans 04-01-2024 11:37

Taksiler için yeni tarife belirlendi: Bakanlık Resmi Gazete’den duyurdu: Taksimetre muayenesi 397 liraya yükseldi

Ölçü ve ölçü aletleri için gelecek yıl alınacak muayene ve damgalama bedelleri yeniden düzenlendi. Resmi Gazete’den duyurulan ücret tarifelerinde taksimetrelerin 397 liraya muayene edileceği bildirildi.

Finans 30-12-2023 10:47

Adana Valiliği yakınında panik anları! Taksiden indi, kutuyu bırakıp uzaklaştı…

Adana’da bugün güvenlik güçlerini teyakkuza geçiren bir olay yaşandı. Adana Valiliği yakınlarında taksiden inen bir kişi bagajdaki kendisine ait kutuyu bırakıp uzaklaşınca bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bomba imha uzmanları kutuyu patlatırken kutudan çıkanlar ise şaşkına çevirdi. Polis, şimdi her yerde kutunun sahibini arıyor. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 27-12-2023 13:26

Müşteri seçen taksiciyi fena benzetti! Şoförün pişkin sözleri çileden çıkardı: Seni almak zorunda mıyım oğlum?

Gün geçmiyor ki bir taksici daha müşteri beğenmeyip aracına almasın... Taksi krizinin en derin yaşandığı İstanbul'da yine bir taksici iddiaya göre yolcuyu aracına almak istemedi. Bunun üzerine öfkelenen müşteri taksi şoförünü fena halde darbetti. Küfür ve tehditler havada uçuşurken taksicinin pişkin savunması 'pes' dedirtti. Cumartesi günü trafikte ortalığın karıştığı anların görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 26-12-2023 11:51

Antalya'da bir minibüsü durdurup evraklarını kontrol etmek isteyen 2 kişi gözaltına alındı

Antalya'da "korsan taşımacılık" yaptığı iddiasıyla bir minibüsü durdurup evraklarını kontrol etmek isteyen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 26-12-2023 07:41

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! TAG sürücüsünün anahtarını alıp tehditler savurdu: Sayın Bakan, Sayın Vali diyerek isyan etti

Taksicilerle, TAG sürücüleri arasından yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Antalya'da çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve büyük tepki çekti. Gazeteci Candaş Tolga Işık, görüntüleri paylaraşarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Antalya Valiliğine seslendi.

Haber 23-12-2023 16:47

Martı Tag uygulaması hakkında önemli karar: Sürücü 'otostop' dedi, son sözü mahkeme söyledi! 'Hatır taşımacılığı' detayı...

İzmir'de mahkemeden 'Martı Tag' uygulaması hakkında önemli bir karar geldi. Uygulama üzerinden sürücü H. O.'ya ulaşan 4 kişinin de bulunduğu araç denetime takıldı. H.O. korsan taşımacılık suçlamasını reddedip araçtaki 4 kişinin otostop çektiğini söyledi. Son sözü ise mahkeme söyledi.

Haber 17-12-2023 10:16

İstanbul'da şaşırtan anlar! Kaldırıma çıkan taksiye yaya sert tepki

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolunda kaldırımda ilerleyen taksiye, bir kadın tepki gösterdi. Başka bir otomobildeki yolcunun cep telefonuyla görüntülediği o anlarda, yayanın taksiye vurarak bağırdığı görülüyor.

Haber 16-12-2023 10:37

Daha 5 ay geçmedi! Taksiciler yine zam istedi: 'Mağduruz' diyerek talep ettikleri rakamı açıkladı

İstanbul'da taksicilerden yine zam talebi var. En son taksi ücretlerine Ağustos'ta zam yapılmıştı. Daha 5 ay geçmeden taksiciler ücretlere en az yüzde 65 zam yapılmasını istiyor. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "Biz toplu taşıma aracı değiliz. Az verilen zamlar yüzünden mağduruz" dedi.

Finans 15-12-2023 08:07

Taksi şoförü bile ne olduğunu anlayamadı! Havluyla taksiye binen kadın aracın içinde kıyafetini giydi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıları harekete geçirmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde taksiye binen bir kadın müşterinin araç içi kamerasına yansıyan anları yer aldı. Havluyla araca binen kadın taksi şoförünün tepkisiz kaldığı anlarda aracın içinde kıyafetlerini giydi. Görüntüler sosyal medyadan ifşa edilince kullanıcılar yorum yapmayı ihmal etmedi.

Trend 12-12-2023 15:00

Taksimetre hesabını karıştıracak sözler! 'İndi-bindi ücreti yasal değil' dedi: Taksi ücretlerini o şartla geri alabilirsiniz...

Taksilerde en kısa mesafe için alınan indi-bindi ücreti ile ilgili Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz'den gündem yaratacak bir açıklama geldi. Ücretin yasal olmadığını savunan Gündüz "Taksimetre varsa ve ne yazarsa onu ödersiniz. Eğer 60 TL ödediyse fişini alsın ve hakem heyetinden parasını istesin. Ticaret İl Müdürlüğü'ne de şikayet ederse ciddi cezaları var" diye konuştu.

Finans 11-12-2023 11:39

Kan donduran vahşet! Takside boğazını keserek katletti

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. E.A., takside tartıştığı eski eşi M.A.’yı, boğazını keserek katletti. İşte detaylar...

Haber 10-12-2023 17:20

Turisti görünce aracındaki Türk yolcuları indirdi! Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından o taksici gözaltına alındı

İstanbul Bakırköy'de turistleri almak için, araçta bulunan Türk yolcularını indiren taksicinin görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Türk yolcuların inmek istememesi üzerine 'Alın taksiyi gidin' diye bağıran taksici ile ilgili emniyet harekete geçti. Görüntüleri izleyen polis ekipleri taksi sürücüsü M.E.'yi gözaltına aldı.

Haber 25-11-2023 18:19