Tamirat Haberleri

Tamirat tadilat işlerinizi yaparken kullanabileceğiniz en iyi anahtar takımları

Siz de günümüzün demonte mobilya modasına uyanlardan mısınız ya da eviniz veya arabanızın herhangi bir arızasında hemen telefona yapışmak yerine takım çantasını arayıp kolları sıvayanlardan mı? Eğer cevabınız "Evet" ise mutlaka bazı profesyonel tamir aletlerine ihtiyaç duyacaksınız demektir. Neyse ki piyasada bu konuda kendisini kanıtlamış önemli markalar bulunuyor. Gelin, kaliteli yapıları ve fonksiyonel özellikleriyle en iyi anahtar takımı marka ve modellerini inceleyelim.

Haber 22-02-2023 09:16

Acil durumlarda en büyük yardımcınız en iyi lastik tamir kiti çeşitleri

En olmadık zamanda hiç beklemediğiniz bir şey oldu ve diyelim ki arabanızın lastiği patladı. Bu durumda bir lastikçi çağırabilirsiniz veya en yakın lastik tamircisine gidebilirsiniz. Eğer arabanız lastikçiye gidecek durumda değilse böyle zamanlarda "Keşke yanımda bir lastik tamir kiti olsaydı." diye düşünebilirsiniz. Trafikte veya beklemediğiniz anlarda hayatınızı kurtaracak en iyi lastik tamir kiti çeşitlerini sizler için listeledik.

Haber 13-06-2022 10:38

Safranbolu'da yaşlı ve engellilerin tadilat işlerini meslek liseliler yapıyor

Safranbolu'da yaşlı ve engellilerin tadilat işlerini meslek liseliler yapıyor

Yurthaber 12-05-2022 17:45

Her eve lazım en iyi takım çantası çeşitleri

Evde veya ofisteki eşyalarda ansızın beliren bir arıza sizin de canınızı sıkıyor, değil mi? Üstelik arızayı gidermek için çağırdığınız tamirci de zamanında gelmiyorsa işte, o zaman pek fena! Merak etmeyin; alet takım çantaları sayesinde tamirciye gerek duymadan kendi başınıza bakım, onarım ve hatta tadilat bile yapabileceksiniz. Siz de "Zamanım tamirci beklemek için kıymetli." diyorsanız her eve lazım en iyi takım çantası tavsiyelerimizi incelemeden geçmeyin deriz.

Haber 03-05-2022 14:39

Apple resmen başlattı! iPhone tamirinde yeni dönem

Apple, iPhone'ların evde onarılmasına izin verecek olan Self Service Repair programını ABD'de resmen başlattığını duyurdu. Böylece ABD'deki iPhone 12, iPhone 13 ve üçüncü nesil iPhone SE kullanıcıları, belirli onarımları artık servis yerine evlerinde de orijinal Apple parçaları ve araçları satın alarak yapabilecek.

Haber 27-04-2022 17:27

Evimdeki her şeyi ben tamir ederim, tamirciye gerek yok! diyenler için en iyi lokma takımları

Ev içi tamirat ve tadilat yapmak artık çok da zor değil. Videolar ve bloglar sayesinde kendi tamir atölyenizi bile kurmanız mümkün. Sadece küçük tadilatlar içinse tek ihtiyacınız her köşe başında bulunabilen lokma takımları. Çeşit çeşit lokma takımı seti arasında sizin için uygun olan ürünü bulmak zor geliyorsa da en iyi lokma takımı markası önerilerinden oluşan yazımızla işiniz kolaylaşabilir. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 08-04-2022 15:03

Samsung da Apple'ın izinden gidiyor: Galaxy'ler için kendin tamir et dönemi!

Samsung, iFixit ile Galaxy modellerini onarmak isteyen müşterilere orijinal parçalar, onarım araçları ve onarım kılavuzları sağlayan yeni bir ortaklık duyurdu. Daha önce Apple da "Self Service Repair" (Self Servis Onarım) adını taşıyan bir program duyurmuş ve bu sayede şirketin kullanıcıların kendi iPhone'larını tamir etmeleri için orijinal yedek parça ve araçlar satacağı açıklanmıştı.

Haber 01-04-2022 17:12

Bu dükkana akıllı telefon giremiyor! 'Ben akılsızlarla mutluyum'

Kahramanmaraş'ta sadece nostaljik cep telefonu tamiri yapan Emre Kuş, "Süper zekâ telefonlar da olsa ben ‘akılsızlarla’ mutluyum” dedi. hobi olarak başladığı ve meslek haline getirdiği nostaljik cep telefonu tamiri taleplerine yetişemediğini belirterek, dükkanına bir tane bile akıllı telefon girmediğini kaydetti. Nostaljik telefonların kendisinde ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Kuş, "Benim de cep telefonum akıllı değil. Hiç akıllı telefonum olmadı. Bir türlü alışamadım'' diyor.

Haber 09-03-2022 10:48

Bir anda bomba gibi patladı, neye uğradığını şaşırdı! Canımı kurtarmak için...

Gaziantep’te akılalmaz bir görüntü yaşandı. Tamir edilecek olan bir cep telefonunun bataryası kapağının sökülebilmesi için ısıtıldığı esnada adeta bomba gibi patladı. Telefonun alev topuna döndüğü korkunç anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber 09-02-2022 17:50

Apple, iPhone 12'leri ücretsiz tamir edecek

Apple, yeni bir tamir programına karar verdi. Bilindiği üzere Apple, bazı modellerinde kronik hatalar olduğunda bunları ücretsiz tamir ediyor.

Haber 24-11-2021 11:14

Kendi iPhone'unuzu kendiniz tamir edebileceksiniz!

Apple, "Self Service Repair" (Self Servis Onarım) adını taşıyan yeni programını duyurdu. Bu sayede Apple, kullanıcıların kendi iPhone'larını tamir etmeleri için orijinal yedek parça ve araçlar satacak.

Haber 18-11-2021 09:42

Apple, iPhone 8 onarım programını sonlandırdı

Bildiğiniz üzere Apple kendi akıllı telefonlarını kullananlara birçok ek avantaj sunmaya çalışıyor. Tüm bu avantajlardan birisi de iPhone 8 onarım programı ile ilgiliydi. Ancak bu onarım programı artık sona erdi.

Haber 05-10-2021 11:32

Evlerinde tadilat yapacaklar için oldukça kullanışlı yapı malzemeleri

Tadilat işlerinizde en büyük yardımcınız olacak birbirinden işlevsel yapı ürünlerini sizlere için bir araya getirdik.

Haber 29-07-2021 09:42

Bursa'da şaşkına çeviren görüntüler! Seyir halindeki aracın kaputuna çıktı

Bursa'da seyir halindeki klasik bir otomobilin, kaput bölümünde oturarak elektrik arızasını gidermeye çalışan kişinin görüntüleri görenleri şaşırttı.

Haber 15-07-2021 09:50

Vatandaşlar evde tamire yöneldi! Tavada telefon ısıtanı bile var

Bozulan akıllı telefonların yenisini almak yerine tamire talep arttı. Fazla kâr etmek için aracı mantığıyla çalışan bazı telefoncular ise tamir fiyatlarını yükseltiyor. Yüksek tamir fiyatlarından dolayı insanların evde tamir yapmaya çalıştığını söyleyen telefon tamircisi Korkmaz Sönmez ise tavada telefon ısıtanları duyduğunu belirtti.

Haber 06-07-2021 11:19

Tamir etmeye çalışırken hayatını kaybetti! Kahreden detay

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde TIR’ın arızalanan fren körüğünü tamir için gelen Yasin Akgün (32), körüğün patlaması sonucu yaşamını yitirdi. Yasin Akgün’ün, Emirdağ’a bağlı Gömü Belde Belediyesi’nde zabıta görevlisi olarak çalıştığı, zaman zaman da tamircilik yapan babasına yardımcı olduğu öğrenildi.

Haber 26-06-2021 04:11

Bu ürünlerle evinizin ustası olun

Sizi evinizin ustası yapacak ürünlerin keşfine çıkalım…

Haber 19-06-2021 13:59

Tamir etmek için girdiği kamyonun altında feci şekilde can verdi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde arızalanan kamyonu tamir etmek için altına giren İzzet Büyük (56), freni boşalan kamyonun hareket etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Kamyonun bir otomobile çarparak durduğu kazada, araçta bulunan Büyük'ün 6 yaşındaki torunu Çınar ise yara almadı.

Haber 07-06-2021 17:45

Siirt’te feci ölüm: Tamir etmek istediği biçerdövere sıkışarak hayatını kaybetti

Siirt’in Kurtalan ilçesinde bozulan biçerdöverini tamir etmek isteyen bir kişi, aracın aniden çalışması sonucu biçerdövere sıkışarak hayatını kaybetti.

Haber 30-05-2021 17:15

Tamir ettiği motosikletten yılan çıktı

Bursa’da, Zekeriya Asa’nın (56) tamir ettiği motosikletin sele bölümünden yılan çıktı. Yılanı görünce şaşırdığını belirten Asa, "26 yıldır bu mesleği yapıyorum ilk defa başıma böyle bir olay geldi” dedi.

Haber 10-05-2021 18:16

Sakarya'da telefon tamircisinde korkutan olay! Cep telefonu bir anda alev aldı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bulunan bir cep telefonu tamirhanesine getirilen telefonun bataryası patlayarak alev aldı. Patlama anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 05-04-2021 17:36

Yurt dışından bakım ve tamire gelen otomobillerden geçiş ücreti alınacak

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre yurt dışından Türkiye’ye bakım ve tamire gelen otomobillerden 600 euro geçiş ücreti alınacak.

Finans 03-04-2021 12:19

Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcısı programını genişletti! Türkiye de dahil oldu

Apple, Bağımsız Onarım Sağlayıcısı programı için yeni bir açıklama yayınladı. Apple, iPhone ve iPad gibi donanım ürünlerinin, garanti dışı onarımları için, onarım sağlayıcılara özel olan programını genişletmeye karar verdi. Bu genişletme kararı ile birlikte programa Türkiye'de dahil olacak.

Haber 30-03-2021 11:51

Bilgisayarda tamire ve ikinci el parçaya talep arttı

Arızalanan bilgisayar parçalarını yenileriyle değiştirmek kullanıcılara kolay gelse de bu alanda artan parça fiyatları vatandaşları tamire ve ikinci el alımına yönlendirdi. Bilgisayar alırken sıfır parçaları pahalı bulan vatandaşlar, ikinci el parçalara yöneldi.

Haber 25-03-2021 11:16

Çürümeye terk edilen at arabasını çalıların arasında buldu, gözü gibi bakıyor

Tokat’ta bir köşede çürümeye terk edilen at arabası usta ellerde yeniden hayat buldu. Tokat Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Salih Çağlayan, çalılıklar arasında bulduğu atıl durumdaki at arabasını tamir ettirdi.

Haber 13-03-2021 11:46

Tamir etmek istediği telefon alev aldı, neye uğradığını şaşırdı

Batman’da arızalı telefon tamir sırasında bir anda alev aldı. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 19-02-2021 14:40