Tanga Haberleri

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot, tanga mayosuyla hayran bıraktı! Yorum yağmuruna tutuldu

Instagram’da 9 milyonu aşkın takipçisi bulunan Fransız fenomen Mathilde Tantot şu sıralarda Yunanistan’ın Mikonos Adası’nda yaz tatilinin tadını çıkartıyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Tantot, cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek tanga mayosuyla hayal gücüne hiçbir şey bırakmadı.

Trend 22-06-2023 10:10

Sosyal medyanın “görünür tanga” trendini korkusuzca uyguladı! Gören bir daha baktı

Model Gracie Bon, Fransa’nın başkenti Paris’te nefesleri kesen pozlara imza attı. Son dönemde sosyal medyada trend haline gelen “görünür tanga” ve “göğüs altı dekoltesi” modasını birlikte uygulayan modele bir gören bir daha baktı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medyadan tam not aldı. Modelin arkasındaki Eyfel Kulesi bile dikkat çekmeyi başaramadı.

Trend 06-06-2023 15:43

Sosyal medya fenomeni Daisy Keech yaz tatiline hızlı başladı! Tanga bikinisiyle poz verdi... Arkasını dönünce sosyal medyayı salladı

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak yaklaşık 6 milyon takipçiye ulaşmayı başaran Daisy Keech yaza hızlı bir giriş yaptı. Sevgisiyle birlikte romantik bir tatile çıkan Keech hayranlarını cesur pozlarından mahrum bırakmadı. Tanga bikini altıyla poz veren fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 31-05-2023 10:38

Yapışkan bikini trendi akıllara durgunluk veriyor! Havuz başında giydiği tanga bikini altı olay oldu

Bikini ve mayo trendleri her sene değişim gösteriyor. Bu sene bazı markaların çıkarttığı yapışkan bikini modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya modeli Chloe Saxon, havuz başında giydiği iddialı yapışkan bikinisiyle hayranlarından tam not aldı.

Kadin 10-05-2023 11:10

Diğer Haber Etiketleri

Sosyal medya fenomeni Karina Irby, verdiği kiloları transparan tanga iç çamaşırıyla sergiledi! Doğal kıvrımlarına övgü yağdı

Kadın vücudu üzerine yaratılan baskılar birçok kişinin günlük hayatta ve sosyal medyada problemler yaşamasına neden oluyor. Yaz yaklaşırken kilo vermek için çeşitli uygulamalara başlayan kadınlar bu süreçte zorlu anlar yaşayabiliyor. Vücut pozitifliğini savunan Karina Irby, transparan tanga iç çamaşırıyla doğal kıvrımlarını sergileyerek kilo verme sürecinde olan kadınlara destek verdi.

Kadin 01-05-2023 09:35

Minik bikinisinin uygunsuz olduğunu söyleyenlere tangasını göstererek cevap verdi

Kadınların bikinilerine, dekolteli kıyafetlerine gelen yorumlar ve rahatsız edici bakışlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu kötü durumlara engel olmak isteyen bir kadın minik bikinisini eleştirenlere tangasını göstererek yanıt verdi. TikTok'ta kadın kıyafetleri üzerindeki baskının azalmasını isteyen birçok sosyal medya kullanıcısı bu meydan okumaya destek verdi.

Kadin 28-04-2023 09:42

İngiltere’nin en dövmeli kadını unvanının hakkını sonuna kadar çıkarttı! Mürekkeplerini göstermek için tanga iç çamaşırıyla poz verdi

İngiltere’nin en dövmeli kadını olarak tanınan sosyal medya fenomeni Becky Holt, vücut sanatını sergilemek için Instagram’da cesur bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim turuncu iç çamaşırı takımıyla poz verdiği anları sosyal medya hesabından paylaşınca kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 26-04-2023 13:18

Dünya Kupası’nın en seksi hayranı seçilmişti! Unvanının hakkını vererek tanga bikinisiyle plajda futbol oynadı

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ülkesi Hırvatistan bayraklarının desenlerinden oluşan cesur kıyafetlerle yerini alan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll yine rahat durmadı. Fenomen isim bu kez plajda bikini takımıyla futbol oynadığı anlarda çekilen karelerini paylaşarak hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 15-04-2023 10:28

Tanga dekolte trendine öyle bir katıldı ki... Bir gören bir daha baktı! Dekoltesine kimse anlam veremedi

Sosyal medyada büyük beden modellik yaparak beden pozitifliğine yönelik olumlu mesajlar veren Jess King, Instagram’da son dönemde popüler olan tanga trendi akımına kendi yorumunu getirdi. Sırtını tamamen açıkta bırakan dekolteli bir elbise giyen King, dekolte bölümünden tangasını çıkartarak dikkatleri üzerine çekti.

Trend 14-03-2023 14:34

Dünya Kupası’nı kasıp kavuran eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll’ü kimse tutamıyor! Tanga mayosuyla deniz kenarında şov yaptı

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nın en çok ses getiren taraftarlarından biri olan eski Hırvastistan güzeli Ivana Knöll, sosyal medyanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Katar’da tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Knöll kısa sürede fenomene dönüşmüştü. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Knöll cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek tanga mayosuyla deniz kenarında resmen şov yaptı.

Trend 28-01-2023 10:29

Bir çıplaklık vakası daha! Tanga iç çamaşırıyla motosiklete bindi...Tutuklamak için gelen polislere tekme attı

Brezilya’da kaydedilen görüntüler ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Motosiklete tanga iç çamaşırıyla binen bir kadın otoyol kameralarına yansıyınca polisler devreye girdi. Polislerin tutuklanmaya geldiği kadın memurlara tekme atarak onları durdurmaya çalıştı.

Trend 02-01-2023 10:58

Eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll, Katar sokaklarında tanga mayosuyla gezdi! Hırvatistan bayraklı mayosu tepki çekti

Eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll, Hırvatistan bayraklı tanga mayosuyla Doha sokaklarında gezerken sosyal medyanın eleştiri oklarının hedefi oldu. Katar’a saygısızlık yapmakla suçlanan Knöll sosyal medyadan tepki topladı.

Trend 26-11-2022 14:18

Büyük beden sosyal medya fenomeni Karina Martinez, “Vücut asla tabu olmamalı” dedi! Tanga bikinisiyle paylaştı

Büyük beden sosyal medya fenomeni Karina Martinez, plajda tanga bikinisiyle boy gösterdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerini istediklerini giyme konusunda cesaretlendirmeyi misyon edinen Martinez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 03-09-2022 11:36

Aile su parkı için seçtiği mayo uygunsuz bulunca tepki çekti! “Yanında aileler ve çocuklar var”

Bir aile su parkına giderken g-string mayo tercih eden kadının görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları kadının tercihinin uygunsuz olduğu konusunda hemfikir oldu.

Trend 23-08-2022 16:43

Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacısı Eve Gale, tanga tulumuyla nefes kesti! “Bu nasıl dekolte?”

İngiltere’nin reyting rekortmeni realite şovu Aşk Adası’na ikiz kardeşiyle birlikte katılan Eve Gale, programın ardından kısa sürede popüler olmayı başardı. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel isim tanga formundaki tulumuyla yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Gale’in tulumu hayranlarını ikiye böldü.

Trend 26-07-2022 17:25

Sosyal medyanın iç çamaşırı trendine uydu! Mini elbisesiyle gören bir daha baktı

Model Julian Rmah, sosyal medyanın yeni iç çamaşırı trendine ayak uydurduğu bir paylaşım yaptı. Kıyafetlerin bel kısmından iç çamaşırının gözükmesi son yılların modası haline gelirken Rmah, tanga elbise olarak tasarlanan kıyafetiyle sosyal medyadan eleştiri oklarını üzerine çekti.

Trend 25-07-2022 11:24

Amazon'da en çok satılan ve gecelerinize şıklık katacak 300 TL altı iç çamaşırı setleri

İç çamaşırı kadınların en özel ve önemli temel giyim ürünlerinin başında gelir. İç çamaşırı takımı denilince ise sütyen, külot, büstiyer ve jartiyer gibi parçalardan oluşan setler karşımıza çıkar. Bu ürünlerin uyumlu birleşiminden oluşan iç çamaşırı setlerine günün her saati ihtiyaç duyulur. Siz de rahat, kaliteli aynı zamanda bütçe dostu iç çamaşırı seti arıyorsanız listemize göz atmadan alışverişe başlamayın!

Kadin 28-06-2022 21:23

Erkeklere özel olarak iç çamaşırları üretiyor! “Tanga, jartiyer ve daha fazlası...”

Araba tamiricisi olarak çalışan Jules Parker isimli bir adam, kendisine uygun baksır bulamadığında erkeklere özel bir iç çamaşırı markası kurmaya karar verdi. İç çamaşırlarının cinsiyeti olmadığını belirten Parker, binlerce dolar kazandığı iç çamaşırı markası için, “Tanga,jartiyer ve daha fazlasını sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Trend 17-06-2022 15:42

Tanga gelinliği tanıttı! Sosyal medyadan eleştiri yağdı: Yatak odasında giysinler

Avrupa’da hizmet veren bir gelinlik firması yeni gelinlik modellerini tanıttı. Yeni koleksiyonda yer alan gelinlik sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Dekoltesi nedeniyle düğüne uygun bulunmayan gelinliğe sosyal medya kullanıcılarında tepki yağdı.

Trend 14-05-2022 15:16

Radikal fikrini kabul etmediler! Yüz maskesi olarak tanga takan adam yasaklı listesine girdi

Cape Coral’daki Fort Lauderdale Havalimanı'ndan Washington DC'ye giden bir uçağa binen Adam Jenne, oldukça değişik bir yolculuk geçirdi. Koronavirüs kuralları kapsamında uçak yolcularında yüz maskesi kullanılması zorunluluğu buluyor. Jenne ise standart yüz maskesini takmak yerine, parlak kırmızı bir tanga kullanmaya karar verdi. Bu kararı ise yasaklı listesine girmesine neden oldu.

Trend 17-12-2021 11:22

Sosyal medyanın yeni trendi! Tanga elbiseli görünümü sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü

İngiltere’de yaşayan sosyal medya fenomeni Lauren Marsden, sosyal medyada trend haline gelen bir kıyafeti denedi. Tanga gibi görünen eksik elbise kombini takipçilerinden olumsuz yorum aldı.

Trend 08-10-2021 16:17

İç çamaşırı tabularını yıktı! Fenomen Jake Andrich’in tanga ile verdiği poz sosyal medyada popüler oldu

TikTok ve Instagram fenomeni olan Jake Andrich, diğer erkekleri içinde en rahat hissettikleri iç çamaşırını giymeye teşvik etmek amacıyla Instagram hesabından mavi bir tangayla çekilen fotoğrafını paylaştı.

Trend 19-08-2021 09:43

Kylie Jenner tanga bikinisiyle poz verince rekor kırdı

Kylie Jenner, paylaştığı fotoğraflarla rekor kırdı. Tanga bikinili karelerini yayınlayan Jenner, 10 dakikada 1 milyon beğeni aldı.

Magazin 21-05-2021 09:07

Pandemi etkisi! Kadınlar tangayı bıraktı, 'büyükanne külodu' giymeye başladı

Yaklaşık bir yıldır bir salgının içindeyiz ve doğal olarak, her zamanki güzellik rutinlerinde bazı değişiklikler oldu. Çoğu kadın epilasyon, makyaj rutinlerini değiştirmekle kalmadı bu değişim iç çamaşırlarına bile yansıdı. Öyle ki artık seksi iç çamaşırları yerine yüksek belli, kalçayı saran adına 'büyükanne külodu' da denilen çamaşırlar tercih ediliyor.

Kadin 04-03-2021 08:09