Tarık Emir Tekin Haberleri

Yalı Çapkını'nda kartlar yeniden dağıtıldı! Mert Ramazan Demir'in oyunculuğu geceye damgasını vurdu

Yalı Çapkını yeni bölümü ile ekrana geldi. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrol olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi, diziye yeni katılan ve Tarık Emir Tekin'in canlandırdığı Kaya ile Ferit'in sahnesiyle gündem oldu. Dizinin izleyicileri Mert Ramazan Demir'e beğeni ve övgü yağdırdı.

Magazin 22-09-2023 23:33

YALI ÇAPKINI yeni sezon ne zaman, bu akşam var mı? YALI ÇAPKINI yeni oyuncuları kimler? 15 Eylül STAR TV yayın akışı

Yalı Çapkını'nın yeni bölümü büyük bir heyecanla beklendi. İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Star Tv'de yayınlanan dizi, haziran ayında 36. bölümde verdiği sezon finali ile ekranlara ara vermişti. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını yeni oyuncuları kimler, isimleri ne? İşte detaylar...

Magazin 15-09-2023 23:53

Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro (Tarık) Emir Tekin kimdir, kaç yaşında? Taro Emir Tekin hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı

Yalı Çapkını'nda Kaya rolünü canlandıran Taro Emir Tekin'in hayatına dair detaylar merak edildi. Gerçek adı Tarık Emir Tekin olan ünlü oyuncu, sanatçı Şevval Sam ve futbolcu Metin Tekin'in oğludur. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Selçuk rolü ile hafızalara kazınan ünlü isim, Yalı Çapkını'nda Binnur Kaya'nın oğlu olan Kaya'yı canlandırıyor. Peki, Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Taro Emir Tekin hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 15-09-2023 23:51

Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi bomba isim! Tüm dengeler değişecek

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi birçok ayrılık yaşandı. Ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Yalı Çapkını'na bu defa bomba bir isim dahil oldu. Diziye yeni sezonda tüm dengeleri değiştirecek bir karakter olan Halis Ağa’nın torunu gelecek. Halis Ağa’nın torununa hayat verecek o isim artık kesinleşti.

Magazin 11-08-2023 15:23

Tarık Emir Tekin

Tarık Emir Tekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tarık Emir Tekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor! Sofia'yı unutamadım

Kanal D’de reyting rekortmeni dizisi ‘Sadakatsiz’deki ‘Selçuk’ karakterine hayat veren Tarık Emir Tekin önceki akşam annesi Şevval Sam’ın Harbiye Açık Hava’daki konserindeydi. Ukraynalı Sofia Katc ile ayrılan yakışıklı oyuncudan aşk acısı itirafı geldi.

Magazin 30-07-2023 11:19

Eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu genç kızların sevgilisi oldu! Bir Peri Masalı dizisiyle ekrana kilitledi

Sarı Fırtına lakabıyla bilinen ve Beşiktaş'ın sembol isimlerinden olan eski futbolcu ve teknik direktör Metin Tekin'in oğlu, rol aldığı yeni diziyle genç kızların sevgilisi oldu. Metin Tekin 'in oyuncu Şevval Sam'dan olan oğlu Tarık Emir Tekin, önceki aylarda Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı karakterle de hafızalara kazınmıştı. Genç oyuncu, bu kez "Onur" karakteriyle ekrana kilitledi.

Magazin 05-10-2022 21:35

Başrollerini Selçuk Yöntem ve Tarık Emir Tekin’in paylaştığı “Reflection (Akis)” filminin fragmanı yayınlandı

Dünya prömiyerini 16. Harlem Uluslararası Film Festivali’nde yapan ve festivalden "En İyi Yabancı Film" ödülüyle dönen "Akis" (Reflection) filminin fragmanı paylaşıldı. 23 Eylül 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen film İngilizce olarak çekilen bir Türk yapımı olma özelliğini taşıyor. Türk oyuncuların İngilizce konuştuğu filmin fragmanı altyazılı olarak yayınlandı.

Trend 07-09-2022 17:49

Oğlunu askere yollayan Şevval Sam konuşmakta güçlük çekti

Başarılı oyuncu Şevval Sam'ın kendisi gibi oyuncu oğlu Tarık Emir Tekin bedelli askerlik yararlandı. Saç ve sakallarını kestiren Tekin, annesi ve kız arkadaşıyla veda yemeği yedi. Oğlunu askere uğurlayacağı için duygusal olduğunu belirten Sam, konuşmakta güçlük çekti.

Magazin 16-05-2022 10:13

Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin askere gidiyor

“Sadakatsiz” dizisinin Selçuk’u Tarık Emir Tekin Bebek'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tarık Emir Tekin, vatani görevini Maltepe’de yapacağını belirtti.

Magazin 09-05-2022 10:27

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dan oğlu Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin’e nasihat

Yasak Elma’da canlandırdığı Ender karakteriyle özdeşleşen Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin’e nasihatlerde bulundu. “Taro benden çok daha vizyoner” diyen Şevval Sam, oğluyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Magazin 12-10-2021 15:39

En mutlu günü! Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam en sevdiği şeylere aynı anda kavuştu

Ünlü oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, çok uzun süredir uzak kaldığı sahnelere dün döndü. Bu mutlu gününde oğlu Tarık Emir Tekin ve sevgilisi de onu yalnız bırakmadı.

Magazin 29-06-2021 15:05

Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin sevgilisiyle aşka geldi

Sadakatsiz’in Selçuk'u Tarık Emir Tekin, sevgilisi Sofia ile Bodrum'da görüntülendi.

Magazin 19-06-2021 13:43