Tarık Tarcan Haberleri

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitmişti! Tarık Tarcan'dan yıllar sonra olay itiraf

Bir döneme damga vuran manken, sunucu ve oyuncu Tarık Tarcan şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitti. Yıllar önce İstanbul'u terk edip Antalya'da yaşamaya başlayan ünlü isim Hülya Koçyiğit'e konuk oldu ve itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 07-04-2024 07:48

Çarkıfelek'in ilk sunucusu Tarık Tarcan gözlerden uzak yaşıyor! Yıllar sonra gelen itiraf ve Mehmet Ali Erbil yorumu

Bir dönemin yakışıklı manken ve oyuncularından olan Tarık Tarcan Çarkıfelek'in ilk sunucusu olarak hafızalarda yer etti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve şehir terk eden Tarcan yıllar sonra Çarkıfelek itirafıyla ve Mehmet Ali Erbil yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 22-02-2024 08:28

Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek'in efsane hostesi Tarık Tarcan'ın son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle gündem oldu. Sempatik halleri, karizması ve yakışıklılığıyla 90'lı yıllara damga vuran Tarık Tarcan şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmişti. Şimdilerde 66 yaşında olan Tarcan'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 11-01-2024 17:47

Şöhreti ardında bırakıp İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek'in efsane hostesi Tarık Tarcan'ın son hali ortaya çıktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çarkıfelek yarışmasının efsane hostesi Tarık Tarcan sempatik halleri, karizması ve yakışıklılığıyla 90'lı yıllara damga vurmuştu. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam süren ünlü isim şöhreti geride bırakıp İstanbul'u terk etmişti. Tarık Tarcan'ın son hali ortaya çıktı.

Magazin 29-11-2023 16:06

Tarık Tarcan

Tarık Tarcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tarık Tarcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek’in efsane sunucusu Tarık Tarcan son haliyle ağızları açık bıraktı

Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran, sayısız filmde rol alan Tarık Tarcan Yeşilçam’ın efsane isimleri arasında yer alıyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken ünlü oyuncu ve sunucu bir dönem Hülya Avşar, Müjde Ar gibi isimlerle başrolü paylaşmıştı. Tası tarağı toplayıp İstanbul’u terk eden Tarık Tarcan’ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 02-06-2023 16:49

Tarık Tarcan'dan gün batımı paylaşımı

90'lı yıllara damga vuran ünlü oyuncu Tarık Tarcan, Bozburun'daki evinde gün batımını izlerken çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 11-06-2022 14:50

Tarık Tarcan yıllara meydan okuyor! Beyazların her birinde yaşanmışlık gizli

Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran Tarık Tarcan, Türkiye'nin en yakışıklı erkeklerinden biriydi. Mankenlik, oyunculuk, sunuculuk yaparken bir anda mesleği bıraktı. Tarık Tarcan şimdi son haliyle gündemde...

Magazin 08-08-2021 11:19

Tarık Tarcan: Kıvanç, ABD'de dünya starı yapılabilir

Eski oyuncu Tarık Tarcan, son dönemde Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuklarını beğendiğini belirterek, “Kıvanç'a 'Oğlum Amerika'ya git' dedim. Kıvanç çok yakışıklı, işini mesleğini seven biri. Kenan da öyle. Kenan Amerika'da olmaz ama Kıvanç bir dünya starı yapılabilir. Ama korkuyor sanırım. Zaman da geçiyor. Türkiye'de kalmayı yeğledi“ ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-2019 14:28

Tarık Tarcan'ı hastanelik eden hastalık...

Muğla Bozburun’da oturan Tarık Tarcan geçirdiği vertigo rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İki gün tedavi gören Tarık Tarcan taburcu edildi

Magazin 19-09-2018 10:18

Tarık Tarcan: Artık deist oldum

Eski manken ve oyuncu Tarık Tarcan yaptığı açıklamalarla olay oldu! Tarcan deist olduğunu açıkladı

Magazin 26-08-2018 13:15

Tarık Tarcan'ın babası hayatını kaybetti

Sinema oyuncusu Tarık Tarcan'ın 83 yaşındaki babası Mehmet Semih Tarcan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Magazin 30-09-2016 12:28