Taş Kağıt Makas Haberleri

'Taş Kağıt Makas' dizisinde Eylem Tok göndermesi yapıldı! Sosyal medyada dizinin o sahnesi gündem oldu

'Taş Kağıt Makas'ın bu hafta yayınlanan 6. bölüm tanıtımındaki sahne kamuoyunun vicdanını kanatan Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Sosyal medyada söz konusu sahneyle ilgili yorum yağdı.

Magazin 01-04-2024 17:30

Ekin Koç'un hiç yaşlanmaması dikkat çekiyor! Ekin Koç yoksa vampir mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.

Magazin 12-03-2024 18:23

4 kadını sıraya dizdi 'Köpek gibi havla' dedi... Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahne RTÜK'ü harekete geçirdi

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas dizisindeki bir sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide 4 kadının sıraya dizildiği ve kadınlara 'köpek gibi havla' denilen sahneye tepki yağdı. Yapılan eleştirilerin ardından RTÜK harekete geçti.

Magazin 07-03-2024 14:51

O şimdi Adaletin Umut'u! Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu

Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.

Magazin 27-02-2024 18:26

Taş Kağıt Makas

Taş Kağıt Makas Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taş Kağıt Makas Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Taş Kağıt Makas dizisinin afişi yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandıran dizinin afişi de yayınlandı.

Magazin 20-02-2024 18:26

Galatasaray'da penaltı kavgası taş-kağıt-makas oyunu ile sonuçlandı! O anlar herkesi şaşırttı

Türkiye Kupası son 16 turu maçında Bandırmaspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'da mücadelenin ilk yarısında kazanılan penaltı vuruşu sonrası yaşananlar maça damga vurdu. İşte o anlar...

Spor 07-02-2024 09:54