Testis Kanseri Haberleri

Eski hemşireden bu kadar da olmaz dedirten hareket! Görüntülü görüşmede testisler...

İngiltere’de vatandaşları tedirgin eden sağlık personellerinin istifa edip OnlyFans’a katılma furyası bu sefer bir hayat kurtarma hikayesine vesile oldu. İşini bırakarak yetişkinlerin müstehcen fotoğraf ve videolarını paylaştığı ve görüntülü konuşma yapılabilen sosyal medya platformunda hesap açan eski hemşire, bir süredir görüştüğü erkeğin cinsel organındaki değişikliği fark etti. Kendisinin ısrarları sonucu hastaneye giden adam, testis kanseri olduğunu öğrendi.

Haber 27-08-2022 15:53

Hayatınızı kurtarın! 8 ölümcül kanserin en yaygın belirtileri

Kanser çağımızın ölümcül hastalıklarından. Kanser korkutucu olsa da önceden teşhis ve yeni tedavi yöntemleri ile tedavi sürecini çok daha iyi geçirmek mümkün olabiliyor. Kanseri erken teşhis etmek hayati önem taşıyor. Uzmanlar 8 ölümcül kanserin en yaygın belirtilerini söyleyerek bilinçli olmanız hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 22-08-2022 09:10

Giresunspor’un yeni transferi Jean Pyerre, kansere yakalandı! Bu olaydan sonra sözleşmesi feshedildi...

Son dakika haberleri: Giresunspor'un son transferi Jean Pyerre'in kansere yakalandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Erkeklerin %1'inde görüldüğü öğrenilen ve çok nadir sayılabilecek kanser türlerinden biri olan testis kanserine yakalandığı tespit edilen oyuncu ülkesi Brezilya'ya gitti. Giresunspor'un kısa bir süre önce transfere ettiği yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedildi.

Spor 04-02-2022 10:45

Kazım Koyuncu kimdir? İşte Kazım Koyuncu şarkıları... Kazım Koyuncu ile ilgili mesajlar ve sözler!

Küçük yaşlarda müzikle tanışarak, müziğe olan ilgisini profesyonel anlamda ilerleten Kazım Koyuncu’nun ölümünün 16. Yıl dönümü sevenleri tarafından kutlanıyor. Şair Ceketli Çocuk olarak anılan başarılı sanatçı Kazım Koyuncu, aynı zamanda oyuncu, söz yazarı ve aktivisttir. İşte vefatının 16. Yılında sosyal medyada hayranları tarafından anılan Kazım Koyuncu’nun hayat hikayesi… Kazım Koyuncu kimdir?

Magazin 25-06-2021 09:33

Testis kanseri olan erkeklere çocuk müjdesi

Testis kanseri teşhisi konan genç erkekler, hastalığı tedavi etmenin çocuk sahibi olma şanslarını tehlikeye atabileceğinden endişelenmekte, ancak yeni araştırmalar bu endişelere son verebilir ve zihinlerini rahatlatabilir.

Haber 26-10-2020 11:29

Şampiyonu kanser bile yenemedi

Antalya'da yakalandığı testis kanseri ileri evrede olan 46 yaşındaki Kubilay Türkyılmaz, ısrarları sonucu geçirdiği ameliyatın ardından 13 ay yatağa bağlı tedaviyle hastalığı yendi - Kendisine yeni hayat kurmak için ilgilenmeye başladığı vücut geliştirme sporunda Türkiye şampiyonluğuna uzanan Türkyılmaz, azmi ve kararlığıyla herkese örnek oluyor - Milli sporcu Kubilay Türkyılmaz: - "Yatalak yaşadım, mamayla beslendim. Ağrılarım çok fazlaydı, dayanılacak gibi değildi. 'Bu kanseri yeneceğim.' dedim. Nitekim de gün gün iyileştim ve yendim"

Haber 05-10-2019 11:59

Kanserin birini yendi diğeriyle mücadelesi devam ediyor

Batman'da, önce testis ardından karaciğer kanserine yakalanan, tedavi ile testis kanserini yenen Fikret Altun'un karaciğer kanserine karşı mücadelesi sürüyor - Fikret Altun: - "Dünyanın en iyi ilacını alsanız bile, moral ve motivasyonunuz yoksa vücut o ilaçla çalışmıyor. Psikoloji, moral çok önemli" - "Yenilmeyecek bir şey yok, kanser denilen hastalık da yeniliyor. Sevdiklerimize teni hala sıcakken sarılalım. Birbirimizin kıymetini bilelim"

Haber 01-03-2019 11:46

Kanserin birini yendi diğeriyle mücadelesi devam ediyor

Batman'da, önce testis ardından karaciğer kanserine yakalanan, tedavi ile testis kanserini yenen Fikret Altun'un karaciğer kanserine karşı mücadelesi sürüyor - Fikret Altun: - "Dünyanın en iyi ilacını alsanız bile, moral ve motivasyonunuz yoksa vücut o ilaçla çalışmıyor. Psikoloji, moral çok önemli" - "Yenilmeyecek bir şey yok, kanser denilen hastalık da yeniliyor. Sevdiklerimize teni hala sıcakken sarılalım. Birbirimizin kıymetini bilelim"

Yurthaber 01-03-2019 11:46

Canlı yayında testis kontrolü yaptırmıştı! O yıldızdan kötü haber!

Geçtiğimiz yıl This Morning (Bu Sabah) programında canlı yayında, altı tamamen çıplak bir şekilde testis kontrolü yaptıran İngiliz TV yıldızı Chris Hughes'dan kötü haber var.

Magazin 10-01-2019 09:12

Canlı yayında testis kontrolü yaptıran TV yıldızından kötü haber!

Geçtiğimiz yıl canlı yanında, altı tamamen çıplak bir şekilde testis kontrolü yaptıran İngiliz TV yıldızı Chris Hughes'dan kötü haber var.

Trend 09-01-2019 16:02

Her şey sağlık için! Testisler fora

İngiltere önceki canlı yayınlanan sabah programını konuşuyor... Reality show yıldızı Chris Hughes'in canlı yayında yaptırdığı testis muayenesi, testis kanserine karşı farkındalık yarattığı için bazı izleyicilerden olumlu tepki alırken, bazılarının eleştirilerinin hedefi oldu.

Trend 30-11-2018 12:13

Bisikletçi Armstrong: Dopingi yine yapardım

Testis kanserini yenip kazandığı kupalarla dünyanın en ünlü bisiklet yarışçısı olan, ancak doping yaptığını itiraf ettikten sonra tüm kupaları elinden alınan Lance Armstrong şöhretin zirvesindeyken yaşadığı düşüşü BBC'ye anlattı.

Haber 27-01-2015 15:45

Testis kanseri genetik değişimden kaynaklanıyor

Testis kanseri riskinin genetik değişimden kaynaklanabileceği ilk kez belirlendi.

Haber 31-05-2009 19:06

'Testis kanseri' muayenesi nasıl yapılır?

Testis kanserleri 20-40 yaş erkeklerde en sık görülen kanser tiplerindendir. Testis tümörü testisde (yumurtalık)bulunan çeşitli hücrelerden gelişen bir tür kanserdir. Hattat Hastanesi Üroloji Bölüm Başkanı Cerrahpaşa Tıp Fak. Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halim Hatta, Mynet okurları için yazdı.

Haber 15-04-2007 00:02

'Testis kanseri' genç erkeklerde görülüyor

Testis kanserleri 20-40 yaş erkeklerde en sık görülen kanser tiplerindendir. Testis tümörü testisde (yumurtalık)bulunan çeşitli hücrelerden gelişen bir tür kanserdir. Hattat Hastanesi Üroloji Bölüm Başkanı Cerrahpaşa Tıp Fak. Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat, Mynet okurları için yazdı.

Haber 04-03-2007 03:46

'Testis kanseri' muayenesi nasıl yapılır?

Testis kanserleri 20-40 yaş erkeklerde en sık görülen kanser tiplerindendir. Testis tümörü testisde (yumurtalık)bulunan çeşitli hücrelerden gelişen bir tür kanserdir. Hattat Hastanesi Üroloji Bölüm Başkanı Cerrahpaşa Tıp Fak. Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat, testis kanseri muayenesini Mynet okurları için yazdı.

Haber 09-04-2006 00:05