The Crown Haberleri

Ünlü oyuncu Boran Kuzum The Crown'un yıldızıyla buluştu! Paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Bihter filminde Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncu Boran Kuzumn, The Crown dizisiyle yıldızı parlayan Prenses Diana'nın gençliğini canlandıran Emma Corrin ile buluştu. Kuzum, o anları sosyal medyada paylaştı.

Magazin 09-02-2024 23:35

'The Crown' efsanesi sona eriyor! Final sezonunun yeni afişi paylaşıldı... Sosyal medyada gündem yarattı

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi final sezonuyla ekranlara gelmek için hazırlanıyor. İlk bölümüyle 16 Kasım'da ikinci kısmıyla 14 Aralık'ta hayranlarıyla buluşacak olan dizinin final sezonundan yeni bir afiş paylaşıldı. Final sezonu afişi herkesi heyecanlandırdı.

Trend 27-10-2023 15:42

Netflix'in fenomen dizisi The Crown bugün dönüyor! Prömiyerden çok özel anlar...

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Kraliyet Tiyatrosu'nda Netflix'in en popüler yapımlarından olan "The Crown" dizisinin 5. sezonun prömiyeri yapıldı. The Crown prömiyerine tüm oyuncular katıldı.

Magazin 09-11-2022 11:00

The Crown'un merakla beklenen 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı! 'Diana'lı sezon başlıyor...

Netflix, The Crown'un merakla beklenen 5. sezonundan resmi fragmanı paylaştı. The Crown 5. sezon 9 Kasım tarihinde ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezonunda, Sovyetlerin çöküşünden, Prenses Diana ve Charles'ın ayrılığına kadar pek çok konu işleniyor.

Magazin 21-10-2022 09:54

The Crown

The Crown Hakkındaki Haberler Mynet'te. The Crown Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

The Crown hayranlarına kötü haber! Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından ara verilecek

Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığını konu alan Netflix dizisi The Crown'ın 6. sezonunun yapımı, Kraliçe'nin ölümünün ardından durduruldu.

Magazin 09-09-2022 15:55

House of the Dragon’un yıldızı Matt Smith'ten seks sahnesi itirafı

Game of Thrones’un yeni dizisi House of the Dragon'un oyuncularından Matt Smith, seks sahneleriyle ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Doctor Who ile ününe ün katan başarılı oyuncu Matt Smith çekimler sırasında kendisini "Başka bir seks sahnesine daha ihtiyacımız var mı?" diye sorarken bulduğunu açıkladı. Matt Smith açıklaması gündem olurken House of the Dragon yayın tarihi de merak edildi.

Magazin 08-08-2022 10:34