Tırnak Mantarı Haberleri

Yaptırdığı pedikür yüzünden ayak parmağını kaybetti! Uzmanlar tehlikeye karşı uyardı

Pedikür ve manikür çok daha bakımlı bir görünüm sağlıyor. Ancak bilinmeyen yerlerde yapılan bu tarz uygulamalar mantar, enfeksiyon gibi riskli durumlara neden olabiliyor. Yaptırdığı pedikür nedeniyle ayak parmağını kaybeden bir kadın yaşadıklarını anlattı.

Kadin 22-02-2023 20:48

Tırnak mantarının altında yatan neden ciddi olabilir! Tırnak mantarı neden olur? Nasıl bulaşır?

Tırnak mantarı tırnağın şeklinin bozulmasına neden olarak kötü bir görünüm yaratıyor. Genellikle önemsiz görülerek göz ardı edilen tırnak mantarı ciddi hastalıklardan kaynaklanıyor olabilir. Uzmanlar tırnak mantarlarının altındaki problemi çözmek için doktora başvurmanız gerektiğini belirtiyor.

Haber 17-08-2022 10:18

Kimse terlikten görünen siyah ayak tırnağı istemez! Siyah ayak tırnağı nasıl geçer?

Siyah ayak tırnağı sorunu kış aylarında bir yere kadar gizlenebiliyor. Ancak yaz aylarının kavurucu sıcaklarından ayakların da rahat edebilmesi için terlik ya da sandalet tercih edilir. Siyah ayak tırnağı sorunu hem ağrısı hem de görünümüyle can sıkıcı olabiliyor. Siyah ayak tırnağı genellikle koşularda ortaya çıksa da aslında herkeste çıkabilir. Siyah ayak tırnağından kurtulmak için şunu deneyebilirsiniz.

Haber 07-07-2022 14:04

Tırnak tümörü nedir, belirtileri ve tedavisi nasıl olur? Tırnak mantarıyla karıştırmayın

Tırnak tümörü, tedavisi geciktiğinde iç organlara kadar ulaşabilen bir kanser türü. Genellikle tırnak mantarı ile karıştırılan tırnak tümörünün en net belirtisi tırnak yapısının bozulmasıdır. Pembe ve pürüzsüz görünümün yerini yapısı bozulmuş bir tırnağa bıraktığı bu hastalıkta erken tedavi büyük önem taşımaktadır. Peki tırnak tümörü tedavisi nasıl yapılmaktadır? Prof. Dr. Necmettin Akdeniz bu sorunun yanıtını verdi.

Haber 07-10-2021 07:48

Tırnak Mantarı

Tırnak Mantarı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tırnak Mantarı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

3 etkene dikkat! Ayak tırnağındaki mantar tedavi edilmezse bulaşıyor, enfeksiyon...

Tırnak mantarı, tırnağınızın veya ayak tırnağınızın ucunun altında beyaz veya sarı bir nokta olarak başlayan yaygın bir durumdur. Mantar enfeksiyonu derinleştikçe, tırnak mantarı tırnağınızın renginin solmasına, kalınlaşmasına ve kenarlarında parçalanmasına neden olabilir. Birkaç tırnağı etkileyebilir. Peki tırnak mantarı nasıl oluşur, tedavisi nasıl yapılır, tekrar oluşur mu?

Haber 02-03-2021 07:47