Tohma Haberleri

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-2024 08:25

Cinsel hayat itirafı dikkat çekmişti! Seren Serengil'in sevgilisinden de bir itiraf geldi

Seren Serengil uzun süredir aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma ile ilgili bir süre önce cinsel hayatlarının olmadığına yönelik itirafıyla dikkat çekmişti. Tohma ise aylar sonra evlilik itirafıyla gündem oldu.

Magazin 27-11-2023 13:24

Seren Serengil photoshop'u fazla kaçırdı! Sosyal medyanın diline düştü

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa tatil pozlarıyla çok konuşuldu. Alaçatı da tatil yapan ünlü isim pembe mayosuyla poz verdi ve 'Barbie' notunu düşerek takipçileriyle paylaştı. Ancak Serengil, photoshop'un dozunu kaçırdı ve sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 27-07-2023 12:05

Seren Serengil'den dikkat çeken çıkış! Acun'a bir noktada katılıyorum diyerek paylaştı

Yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Seren Serengil son paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı. Tatil pozunu paylaşan ünlü isim "Acun'a bir noktada katılıyorum" diyerek sitem etti.

Magazin 10-07-2023 16:01

Tohma

Tohma Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tohma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mustafa Tohma beni aldattı demişti! Seren Serengil'den olay gönderme: Başkalarınınkine göz dikmeyin!

Aylar önce yaptığı "Mustafa Rahman Tohma beni aldattı" açıklamasıyla gündem olan ve sonrasında ise birlikteliklerini sürdürme kararı alan ünlü şarkıcı Seren Serengil, yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Bir dönem 'Söylemezsem Olmaz' isimli magazin programında Bircan Bali ve Arto ile magazin yorumculuğu yapan Seren Serengil, 'aldatma' açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı "Başkalarınınkine göz dikmeyin!" diyerek göndermede bulundu.

Magazin 11-06-2023 09:44

Seren Serengil'den çok konuşulacak 'FaceTime' göndermesi! Kocasını, karısını aldatanlar, bütün pisler...

Seren Serengil sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. "Bütün illegal işler! Kocasını aldatanlar, karısını aldatanlar FaceTime'da işlerini hallediyorlar" diyen ünlü şarkıcı Seren Serengil'in kime gönderme yaptığı merak konusu oldu.

Magazin 06-06-2023 13:49

Seren Serengil Beni aldattı dediği sevgilisiyle aşk tazeledi! Takipçisine verdiği cevapla şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde 4 yıllık ilişkisini bitiren Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma ile barıştı. Birlikte tatile çıkan ünlü çiftten tatil kareleri geldi. Serengil, fotoğraflarının altına yapılan yoruma verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Magazin 29-04-2023 10:31

Cinsel ilişkimiz yok demişti! Seren Serengil kendisini aldattığını söylediği Mustafa Rahman Tohma ile barıştı

Mustafa Rahman Tohma tarafından aldatıldığını canlı yayınla ifşa eden ve cinsel ilişki itirafıyla da gündeme gelen Seren Serengil sevgilisiyle barıştı. Geçtiğimiz hafta ayrılan çift birlikte görüntülenince Serengil kameralara konuşmak istemedi.

Magazin 25-04-2023 13:50

Seren Serengil ve Mustafa Tohma ayrıldı! Cinsel ilişki detayı gözlerden kaçmadı

Sunuculuk yaptığı programı bırakmasıyla son zamanda adından söz ettiren Seren Serengil aldatıldığını iddia ederek sevgilisi Mustafa Tohma ile ayrıldı. Ayrılık nedenlerini anlatmak için canlı yayın açan şarkıcı daha önce de söylediği gibi ilişkilerinde cinsellik olmadığı detayına vurgu yaptı. Pucca da sosyal medyada Seren Serengil'i diline dolayan isimler arasındaydı...

Magazin 13-04-2023 15:06

Mustafa Rahman Tohma kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Seren Serengil ve Mustafa Rahman Tohma ayrıldı mı?

Seren Serengil uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkisini bitirdiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu haberin ardından Mustafa Rahman Tohma hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Mustafa Rahman Tohma kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 12-04-2023 15:41

Seren Serengil aldatıldı mı? Seren Serengil ve Mustafa Rahman Tohma ayrıldı

Daha 3 gün önce aşk ilanı eden Seren Serengil önce imalı paylaşımlar yaptı ardından Mustafa Rahman Tohma ile ayrılık kararı aldığını açıkladı. Seren Serengil'in paylaşımları "Aldatıldı mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 12-04-2023 13:17

Depremde annesini kaybeden Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma'dan kahreden sözler: 'Helva sizin ocakta kavrulmadığı sürece...''

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremde annesini kaybetti. Mustafa Tohma’nın annesi ve babası Hatay’da enkaz altında kalmıştı. Babası kurtulurken, annesi iç kanama sebebi ile hayata gözlerini kapamıştı. Mustafa Rahman Tohma'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı adeta yürekleri sızlattı...

Magazin 20-02-2023 12:06

Depremde annesini kaybeden Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma'dan açıklama! Kendi ellerimle abdest aldırdım

Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve birçok ili etkileyen depremin ardından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi enkaz altında kalmıştı. Tohma, enkaz altında kalan ve hayatını kaybeden annesinin mezarını paylaştı.

Magazin 09-02-2023 11:36

Seren Serengil Hatay'da annesini kaybeden sevgilisinin o anlarını paylaştı! 'Anneciğine saracak kefeni zor buldu! Naaşı morgta değil...'

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi meydana gelen depremde enkazdan çıkarıldı. Tohma'nın annesi iç kanama sebebiyle hayatını kaybetti. Hatay'a giden Mustafa Rahman Tohma'ya dair bilgileri paylaşan Serengil "Maalesef naaşı morgta değil yüzlercesi gibi dışarıda duruyor" dedi.

Magazin 08-02-2023 15:17

Seren Serengil'in Hataylı sevgilisi deprem sonrası ağlayarak yardım istemişti! Annesinden kötü haber geldi

Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma Hatay için yardım istedi. Ağlayarak bir paylaşım yapan Hataylı Tohma depremin ardından ailesinin enkazda olduğunu söylemişti. Saatler sonra Tohma'nın ailesinden acı haber geldi. Seren Serengil'in sevgilisi annesini depremde kaybetti.

Magazin 07-02-2023 09:21

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, kovuldu mu? Seren Serengil'den Bircan Bali ve Arto'ya 'mobbing' göndermesi!

Seren Serengil, Beyaz TV'de canlı olarak yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto'yla yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle günlerdir programda yer almıyordu. Ünlü şarkıcının Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu iddia ediliyordu. Ünlü sanatçı ve sevgilisi Mustafa Rahman Tohma sosyal medya hesapları üzerinden konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Peki, Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Magazin 12-01-2023 11:59

Seren Serengil'e ne oldu? Sevgilisi hastaneden paylaştı: Şuuru bulanık...

Söylemezsem Olmaz'da Bircan Bali ve Arto ile sorunlar yaşayan Seren Serengil yine hastanelik oldu. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma hastaneden paylaşım yaparak "Şuuru bulanık" dedi. Herkes "Seren Serengil'e ne oldu?" merak etse de henüz detaylar açıklanmadı.

Magazin 09-01-2023 16:51

Seren Serengil'in canlı yayında çenesi kitlendi! Bircan Bali ile yayında gerildiler

Yayın başlar başlamaz ekranda soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Seren Serengil ve Bircan Bali arasında tartışma çıktı. İlerleyen dakikalarda canlı yayında şoke eden anlar yaşandı ve Seren Serengil'in çenesi killitlendi. Ünlü yorumcu apar topar programdan ayrıldı.

Magazin 14-12-2022 13:47

Demet Akalın ile Seren Serengil kız kıza Los Angeles tatiline çıktı! Paylaşımındaki o detay dalga konusu oldu

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, yakın dostu Demet Akalın ile baş başa tatile çıktı. Birlikte Los Angeles'a giden ikili sosyal medya hesaplarından tatil pozlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Serengil'in filtreli paylaşımındaki detay, sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 09-12-2022 15:32

Seren Serengil'in Özbek yardımcısını şiddet davasında karar! Basit yaralama suçundan ceza aldı

Ünlü şarkıcı Seren Serengil'in, Özbekistan uyruklu yardımcısı Gulnoza Mamatova'yı darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, sanık Serengil'i "basit yaralama" suçundan 2 bin 790 lira adli para cezasına çarptırdı. Serengil hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılması da kararlaştırıldı.

Magazin 11-10-2022 21:34