Tolga Savacı Haberleri Ve Son Dakika Tolga Savacı Haberleri

Tolga Savacı Haberleri Ve Son Dakika Tolga Savacı Haberleri

1963 yılında İstanbul’da doğan Tolga Savacı, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Fransız Koleji'ni bitiren oyuncu, 1983 tarihinde modellik eğitimi almak için İtalya’ya gitmiştir. İtalya, Fransa ve Almanya’da mankenlik yaptıktan sonra su topu sporu oynamıştır. Oyunculuk deneyimine ilk olarak 1985 yılında yayımlanan Arzu filmi ile başlamıştır. Burada Banu Alkan ile başrolü paylaşan oyuncu, ardından Tapılacak Kadın ve Sekreter filmleri ile oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Bir dönem Coke N Roll adında bir müzik programı sunarak sunuculuk hayatına giriş yaptı. Ardından oyunculuk ve sunuculuk kariyerini bırakarak Dalyan’da iki yıl bir otel işletmeciliği yaptı. Günümüzde eşi ile birlikte ABD’nin New Jersey eyaletinde hayatını sürdürmektedir

Tolga Savacı Haberleri

Usta oyuncu Tolga Savacı ve Nermin Bezmen boşandı mı? Olay iddia

Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen vefat etmeden önce oyuncuyla boşandıklarına dair çıkan iddiaları yalanladı. Bezmen, "Allah'tan korkunuz! Yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga'mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin!" dedi.

Magazin 08-03-2024 13:03

Vasiyeti yerine getirildi! Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirmişti. Vasiyeti yerine getirilen Savacı ABD'de toprağa verildi. Usta sanatçının eşi Nermin Bezmen, sosyal medyadan eşine veda etti.

Magazin 03-03-2024 15:20

Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı! Uzun yıllardır yurt dışında yaşıyordu...

Bir döneme damga vuran oyuncu Tolga Savacı geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı.

Magazin 29-02-2024 07:31

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-2024 12:02

Tolga Savacı

Tolga Savacı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tolga Savacı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yalçın Dümer, Tolga Savacı'nın ölümünden sonra konuştu! Ülkeyi neden terk etti?

80'li yıllar Yeşilçam filmlerinin sevilen oyuncusu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yalçın Dümer, katıldığı programda arkadaşı Tolga Savacı hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 27-02-2024 10:35

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-2024 07:24

Yeşilçam'a damga vurmuştu! Oyunculuğu bırakan Tolga Savacı'nın yeni mesleği şoke etti

1980'lerde yakışıklı bir delikanlıyken Yeşilçam'a damga vuran Tolga Savacı rol aldığı sayısız filmle hafızalarımıza kazındı. Sinemadan sonra televizyondan da tanıdığımız Tolga Savacı bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. 2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile hayatını birleştiren ve ABD'ye yerleşen Tolga Savacı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 06-11-2023 17:33

Oyunculuğu bırakıp ülkeyi terk etmişti! Tolga Savacı'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı

Yeşilçam'ın bir dönemine damgasını vuran yakışıklı oyuncusu Tolga Savacı, geçtiğimiz yıllarda oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Birçok ünlü isimle önemli projelerde rol alan Tolga Savacı'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Magazin 22-08-2023 08:54

Nermin Bezmen ve Tolga Savacı'dan 12. yıl kutlaması!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Tolga Savacı ile mutlu bir yaşam sürdüren yazar Nermin Bezmen, eşi ile tanışmalarının 12. yılını kutladı. Bezmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına "İyi ki' diyorum, iyi ki anı hürriyetiyle yaşamışım, yaşıyorum" notunu düştü.

Magazin 14-12-2020 21:16

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu Tolga Savacı şimdilerde ne yapıyor?

Yeşilçam'ın 'bebek yüzlü' oyuncu Tolga Savacı şimdi uzaklarda otomobil tamir ediyor

Magazin 26-06-2018 13:59

Tolga Savacı emekli maaşıyla nafaka ödeyecek

İşlettiği otel yüzünden borca girdiğini ve icra takipleri nedeniyle zor günler geçirdiğini iddia eden Tolga Savacı, eski eşine oğlu Toğan Atilla için nafaka olarak emekli maaşını vermeyi kabul etti.

Magazin 31-12-2015 10:12