Torpil Haberleri

'Torpil' isyanı canlı yayına damga vurdu! ODTÜ'lü Profesör Hüseyin Bağcı: Yüzlerce öğrencimiz bu ülkeye küserek gitti

ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın 'torpil' isyanı canlı yayına damga vurdu. Sözcü TV'deki yayına katılan Prof. Dr. Bağcı, ODTÜ Uluslararası İlişkiler mezunlarının yüzde 70'inin yurt dışında yaşadığını belirterek "Benim öğrencilerim Dışişleri sınavını kazanıyor, almıyorlar, hak yiyorlar. Bizim yüzlerce öğrencimiz bu ülkeye küserek gitti" iddiasında bulundu.

Haber 15-04-2024 13:23

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan 'torpil' iddialarına yanıt! Ramazan Can'ın telefonuna gelen mesajın görüntüsü olay olmuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan kamudaki torpil iddialarına yanıt geldi. Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın görevde yükselme mülakatına girecek bazı personelin torpil taleplerine ‘takipteyiz’ diyerek özel kalemine yönlendirdiği iddiaları gündem yaratmıştı. Can'ın cep telefonuna yansıyan görüntü dikkat çekmişti.

Haber 04-01-2024 12:36

Kastamonu'da feci olay! Kayayı parçalamak için torpil kullanan imamın eli koptu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir imam bahçesindeki kayayı parçalamak için torpil kullanmak istedi. Torpilin elinde patlaması sonucu imamın eli koptu.

Haber 13-11-2023 19:05

Taksim'de gece yarısı korku dolu anlar! Vatandaşlar panikle sağa sola kaçıştı

Taksim'de korku dolu anlar yaşandı. Gece yarısı gelen patlama sesi paniğe neden oldu. Sesin duyan vatandaşlar korkuyla sağa sola kaçışmaya başladı. Ekipler kısa süre içerisinde iki kişiyi yakaladı. Patlama sesinin gençlerin birbiriyle şakalaşmak amacıyla patlattığı torpilden kaynaklandığı öğrenildi.

Haber 10-07-2023 07:47

Torpil

Torpil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Torpil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bebek arabasının altına torpil atan 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı!

Düzce'de akrabalarıyla yolda yürüyen annenin sürdüğü bebek arabasının altına, yanlarından geçen otomobilden torpil atıldı. Başka bir araç kamerasından olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 zanlı gözaltına alındı.

Haber 18-06-2023 20:10

Şehir magandalarının yaptığı 'pes' dedirtti! Otomobilden yol kenarında yürüyen eskiciye torpil fırlattılar...

Olay, İstanbul'un Kartal ilçesinde meydana geldi. Şehir magandaları seyir halindeki otomobilden yol kenarında el arabasıyla yürüyen bir eskiciye fitilini ateşledikleri torpili fırlattı. Ayaklarının altında torpil patlayan eskici ise korku dolu anlar yaşadı. 

Haber 05-02-2023 17:48

Türk eşine torpil yapmış! Frankfurt Belediye Başkanı referandumla görevden alındı

Almanya’nın Frankfurt kentinde eşi Zübeyde Temizel-Feldmann’ı yüksek maaşlı işe yerleştirdiği iddiası ile suçlanan 64 yaşındaki Belediye Başkanı Peter Feldmann görevden alındı. Feldmann’ın görev süresi 2024’de sona erecekti.

Haber 08-11-2022 19:13

11 yaşındaki Mehmet parkta oynarken hayatını kaybetti! Çocukların ifadesi korkunç gerçeği ortaya çıkardı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde parkta oyun oynayan 11 yaşındaki Mehmet Akhan bir anda fenalaşıp yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlene ve hastaneye kaldırılan küçük çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, parktaki diğer çocukların ifadesine başvurunca gerçek ortaya çıktı. Parkta eğlenme amacıyla torpil patlatıldığı ve kalp hastası olduğu öğrenilen Akhan'ın patlama sesinden sonra rahatsızlandığı bildirildi.

Haber 28-09-2022 19:16

Denizli'de parkta oynarken rahatsızlanan 11 yaşındaki çocuk öldü

Denizli'de parkta oynarken rahatsızlanan 11 yaşındaki çocuk öldü

Yurthaber 28-09-2022 13:56

Çiğ köfteciye torpil atan çocukları alıkoymuşlardı! İstenen ceza belli oldu

Şişli'de 3 çocuk bir çiğköfte dükkanına torpil attı. Çocukları yakalayan dükkan sahibi baba ve oğul, 3 çocuğu da dükkanın deposunda alıkoydu. Gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan iş yeri sahibi baba ve iki oğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, 3 şüpheli hakkında "Zorla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 24'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. İşte olayın detayları...

Haber 18-08-2022 09:48

Akıllara durgunluk veren olay! Okuldan çıkan öğrencilerin üstüne torpil attı

Kağıthane’de bir şahıs okuldan çıkan öğrencilere ve araçların önüne torpil atarak vatandaşları korkuttu. Torpil attığı anlar kameralara yansıyan şahıs, Kağıthane Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın torpilleri satın aldığı kırtasiyedeki ürünlere ise el konuldu.

Haber 29-09-2021 11:30

Türk Eğitim-Sen'den MEB'e torpil tepkisi

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, Milli Eğitim Bakanlığı'nda torpil furyasının bitmek bilmediğini öne sürerek, "İnanılmaz bir kadrolaşmanın yaşandığı Bakanlık'ta bu kez de iller arası tayinlerde eş, dost ilişkisi mi ön plana çıkmıştır?" diye sordu.

Haber 06-06-2006 18:01