Transparan Kıyafet Haberleri

Düğüne katıldığı kıyafeti sosyal medyada gündem yarattı! Tamamen transparan seçimi tepki çekti

TikTok’ta 1 milyondan fazla görüntülenmeye ulaşan bir paylaşımda bir düğün davetlisinin kıyafeti gündem yarattı. Siyah transparan bir kıyafetle düğüne gelen davetli eleştirilerin odağına yerleşti. Sosyal medya kullanıcıları TikTok’ta düğün kıyafeti konusunda adeta ikiye bölündü.

Trend 04-05-2023 09:55

Model tamamen transparan iç çamaşırıyla dışarı çıkarak göz kamaştırdı! Göğüslerini kapatmak için...

Pijamalarla sokağa çıkma trendinin ardından iç çamaşır ve korse ile yapılan kombinler oldukça dikkat çekiyor. Bir iç çamaşırı modeli olan Uma, sosyal medya hesabında tamamen transparan korseyi kombinlediği kıyafetiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları iç çamaşırını sokağa giyme trendi hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 22-04-2023 14:19

Gülşen'in çok beğenilen transparan sahne kıyafetine alternatif öneriler

Son dönemlerde giydiği cesur sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Gülşen, konserde giydiği transparan kıyafeti ile tüm bakışları üzerine çekti. Bikini üzerine transparan uzun elbise giyen güzel şarkıcı, görenleri kendine hayran bıraktı. Gülşen'in giydiği transparan elbise, birçok kadın tarafından merakla araştırılan modellerden biri oldu. İşte en özel davetlerde giyebileceğiniz Gülşen'in çok beğenilen transparan sahne kıyafetine alternatif öneriler...

Kadin 30-05-2022 13:41

Çağla Şıkel'in çok konuşulan transparan elbisesine 500 TL altı alternatif kombin önerileri

Özel günlerin vazgeçilmezi olan transparan elbiseler, son dönemlerde ünlüler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Çağla Şıkel de bu akıma ayak uydurarak Toplum Gönüllüleri yararına düzenlenen gecede transparan şıklığını tercih etti. Fit ve göz alıcı vücudu ile ne giyse göz kamaştıran Çağla Şıkel, sunucu olarak katıldığı gecede dikkatleri kıyafetine toplamayı başardı. Çağla Şıkel'in giydiği elbiseyi beğenenlerdenseniz sizin için derlediğimiz modellere göz atabilirsiniz!

Kadin 28-03-2022 10:59

Babası eşlik etti! Hem sütyensiz hem transparan

Ünlü model Josie Canseco, 25. doğum gününü kutlamak için sütyensiz transparan bluzuyla gece gezmesine çıktı.

Magazin 06-11-2021 11:29

Tamamen şeffaf! Kasığını çantasıyla örttü

Yakın arkadaşlar Bethan Kershaw, Sophie Kasaei ve Abbie Holborn gece gezmesinde birbirinden iddialı dekolteleri ile görüntülendi.

Magazin 26-10-2021 10:34

Hadise transparan tarzıyla olay oldu

İtalyan mücevher firması Pomellato’nun ilk Türk marka elçisi olan Hadise transparan tarzı ve dekoltesiyle gündem oldu.

Magazin 25-09-2021 11:42

Demi Rose için sınır kalmadı! Açıldıkça açıldı

Her fırsatta kıvrımlarını sergileyen ve yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde kendine yer edinen Demi Rose bu sefer üstünü çıkardı. Rose altı için ise bir parça tanga ve transparan pantolon seçmişti.

Magazin 25-09-2021 08:26

Solmaz Çiros transparan elbisesiyle kıvrımlarını sergiledi

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Solmaz Çiros paylaşımlarıyla dikkat çekti. Gelin adayı Solmaz transparan elbisesiyle kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 30-07-2021 14:50

Transparan kıyafetiyle dikkat çeken Gülşen'den yeni sahne tarzı

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da sevenleriyle buluşan Gülşen'in transparan sahne kıyafeti sosyal medyada olay olmuştu. Son olarak Adana'da konser veren Gülşen, bu defa ise siyah pantolon ve bluzla sahneye çıktı.

Magazin 20-07-2021 01:07