Tuğba Coşkun Haberleri

Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi büyüdü! Tuğba Coşkun'un paylaşımına yorum yağdı! ''Aynı babasının gençliği''

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Coşkun'dan olan oğlu Ali Sadi Erbil büyüdü ve geçtiğimiz gün tam 17 yaşına girdi. Tuğba Coşkun'un oğlu Ali Sadi ile paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ali Sadi'yi görenler "Aynı babasının gençliği" yorumlarında bulundular.

Magazin 04-07-2023 17:08

Mehmet Ali Erbil eski eşi Tuğba Coşkun ile buluştu! Her şey oğlumuz için

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Tuğba Coşkun, Yeniköy'deki bir mekanda geçtiğimiz akşam yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensupları ile sohbet eden Mehmet Ali Erbil, "Her şey çocuğumuz için. Oğlumuzun okul ile ilgili sorunlarını gözden geçirdik. Ali Sadi en zor çağında. Onun için anne ve baba olarak dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.

Magazin 22-02-2022 14:46

Seren Serengil’den Tuğba Coşkun iddiası! Mehmet Ali Erbil'le evliyken...

Bir televizyon programında, 'Tuğba Coşkun’un eski eşi Mehmet Ali Erbil’i sevmediğini' söyleyen Seren Serengil hakkında Coşkun, mahkemeye başvurarak korunma talebinde bulunmuştu. Mahkeme, Coşkun’un talebini, küçük düşürücü söz ve davranışlar bulunmaması gerekçesiyle reddetti. Seren Serengil Coşkun hakkında yeni iddialarda bulundu.

Magazin 24-09-2021 09:30

Tuğba Coşkun, Seren Serengil’den korunma talep etti! Mahkeme reddetti

Bir televizyon programında, 'Tuğba Coşkun’un eski eşi Mehmet Ali Erbil’i sevmediğini' söyleyen Seren Serengil hakkında Coşkun, mahkemeye başvurarak korunma talebinde bulundu. Mahkeme, Coşkun’un talebini, küçük düşürücü söz ve davranışlar bulunmaması gerekçesiyle reddetti.

Magazin 18-09-2021 13:35

Tuğba Coşkun

Tuğba Coşkun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuğba Coşkun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'u sinirlendiren soru!

Seda Sayan'ın Mehmet Ali Erbil ile ilgili iddiası sonrası gözler Tuğba Coşkun'a çevrildi. Coşkun magazin muhabirlerinin soruları üzerine sinirlendi.

Magazin 18-06-2021 15:00