Tuğçe Kandemir Haberleri Ve Son Dakika Tuğçe Kandemir Haberleri

Tuğçe Kandemir Haberleri Ve Son Dakika Tuğçe Kandemir Haberleri

Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de doğdu. Mersin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunudur ve edebiyat öğretmeni olarak mesleğini sürdürmektedir. Müzik kariyeri, amatör olarak YouTube'da kendi seslendirdiği şarkıların beğenilmesiyle başladı. 2018 yılında ilk şarkısı Bu Benim Öyküm ile çıkış yaptı. Kandemir ayrıca Bilal Sonses ile söylediği İçimdeki Sen adlı parçayla tanınmıştır. Kandemir kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncu, 2019 yılında Fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü "İçimdeki Sen" şarkısıyla kazandı. Aşkın’ın Şarkıları, Akşam Güneşi, Kurban Olduğum gibi şarkılarıyla sosyal ağlarda milyonları bulan beğeni alan Kandemir, 2019 yılında Yelkovan adlı parçasıyla YouTube'da en çok izlenenler arasına girdi.

Tuğçe Kandemir Haberleri

Tuğçe Kandemir sessiz sedasız evlendi! İşte düğününden ilk kareler

Bu Benim Öyküm şarkısıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tuğçe Kandemir'den müjdeli haber geldi. Eylül ayında Kapadokya'da evlilik teklifi alan Tuğçe Kandemir tek taşını paylaşarak "Evet" dediğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Abdullah Karatay ile evlendi.

Magazin 18-12-2023 15:43

Mersin'de Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla fener alayı düzenlendi

Mersin'in Silifke ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi.

Yurthaber 30-10-2023 06:59

Tuğçe Kandemir yapay zeka ile 90'lar akımına uydu, sosyal medya yıkıldı! ‘Müge Anlı ile Demet Akalın karışımı’

Son zamanların popüler yapay zeka uygulaması ile 90'lar lise yıllarına dönen Tuğçe Kandemir sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcı, bir hayranının ‘Müge Anlı ile Demet Akalın karışımı olmuş’ sözleri üzerine bakın ne dedi...

Magazin 06-10-2023 09:29

Terörden temizlendi, vatandaşların uğrak noktası haline geldi! Görüntüler Hakkari'den...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörden temizlenen Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri’nde düzenlenen '5. Cilo Fest'e vatandaşlar akın etti. Doğaseverler 3 bin 400 rakımlı ve 20 bin yıllık Sat Buzul Gölleri'ne çıkarak heyecan yaşadı. Buzullardan inen vatandaşlar ise dağın eteklerinde saatlerce halay çekerek günün keyfini çıkardı. Öte yandan şarkıcı Tuğçe Kandemir, festivalde konser verdi.

Haber 02-07-2023 20:31

Tuğçe Kandemir

Tuğçe Kandemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuğçe Kandemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir evli mi? Türkçe öğretmenliğinden sahnelere!

Tuğçe Kandemir bu hafta Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oldu. Programın yayınlanmasıyla birlikte kullanıcılar, 'Tuğçe Kandemir kimdir, evli mi?' gibi soruların yanıtını araştırıyor. Peki Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir evli mi?

Magazin 15-04-2023 21:50

Şarkılar Bizi Söyler geçen haftaki konukları kimlerdi, bu hafta kimler? İşte Türk Halk Müziği konseptiyle bu hafta Şarkılar Bizi Söyler konukları

Şarkılar Bizi Söyler konukları müzik severler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Her hafta Kanal D ekranlarında izleyenlere müzik ziyafeti yaşatan programda geçtiğimiz hafta Türk sanat müziği parçaları seslendirildi. Şarkılar Bizi Söyler geçen haftaki konukları Türk Sanat Müziğinin değerli sesleri Zekai Tunca, Yıldırım Bekçi, Umut Akyürek ve Ayşen Birgör oldu. Peki, bu hafta Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?

Magazin 15-04-2023 21:02

Konserde bıçaklı saldırı dehşeti! 2’si polis 6 kişiyi yaraladı, suç makinesi çıktı

Kağıthane’deki konserde çıkan kavgada bir saldırgan eline geçirdiği bıçakla 4 kişiyi yaraladı. Olaya müdahale eden iki polis memurunu da göğsünden ve elinden yaralayan saldırgan, bıçakla önünü kesip bindiği aracı da gasp ederek kaçmak istedi. Polis tarafından lastiğine ateş edilerek durdurulan bıçaklı saldırgan kıskıvrak yakalanırken, yaşananlar kameralara saniye saniye yansıdı. Gözaltına alınan saldırganın emniyette 70’den fazla suç kaydının olduğu ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 29-08-2022 10:34

Tuğçe Kandemir tam konsere çıkacakken acı haber geldi!

Şarkıcı Tuğçe Kandemir sahneye çıkmadan hemen önce kötü haberi aldı. Ünlü şarkıcı, yaşadığı zorluğa rağmen sahneye çıktı ve “Dik durabilmek için çok savaş verdim. Umarım başarılı olmuşumdur" dedi.

Magazin 09-07-2022 10:35

İbo Show konuğu Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir kaç yaşında ve nereli?

Tuğçe Kandemir, ekranların ilgiyle izlenen programı İbo Show'a konuk oldu. Bununla birlikte Tuğçe Kandemir'in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki İbo Show konuğu Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 13-04-2022 20:07

Tuğçe Kandemir kimdir, aslen nereli? Tuğçe Kandemir kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında yer alan Tuğçe Kandemir'in hayatı merak ediliyor. İzleyiciler şarkılarıyla sık sık gündeme gelen Tuğçe Kandemir'in yaşı, memleketi gibi konuları sorgulamaya başladı. Peki Tuğçe Kandemir kimdir, aslen nereli? Tuğçe Kandemir kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte hayatı!

Magazin 13-03-2022 12:04

Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir kaç yaşında ve nereli?

Tuğçe Kandemir, Star ekranlarında bir süredir izleyici ile buluşan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programına konuk oluyor. Programa konuk olmasıyla beraber birçok kişi tarafından araştırılan Tuğçe Kandemir, en çok çıkardığı “Bu Benim Öyküm” şarkısıyla tanınıyor. Öğretmenlik yaptığı sırada ilk şarkısını çıkaran Tuğçe Kandemir, daha sonra birkaç şarkı daha çıkarmıştır.

Magazin 18-06-2021 14:57

Bilal Sonses kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte Bilal Sonses’in şarkıları…

İstanbul’da doğup büyüyen ve lise eğitimini burada sürdüren Bilal Sonses, üniversiteyi Çanakkale’de tamamladıktan sonra YouTube’da şarkı çalışmalarına başladı. Yıldız Tilbe ile yaptığı Hasbelkader şarkısı çok tutulan Bilal Sonses, ardından Tuğçe Kandemir’le düet yaptı.

Magazin 10-04-2021 12:35

Bu Benim Öyküm şarkısıyla tanınan genç şarkıcı Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir nereli?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Tuğçe Kandemir sosyal medyada gündem oldu. Programa katılmasıyla çok sayıda izleyici tarafından araştırılmaya başlanan Tuğçe Kandemir ile ilgili pek çok detay merak ediliyor. Peki, Bu Benim Öyküm şarkısıyla şöhreti yakalayan genç şarkıcı Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir nereli, kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

Magazin 10-09-2020 14:22

Çağatay Akman'ın beğenmediği şarkıyı Tuğçe Kandemir uçurdum

"Bu Benim Öyküm" adlı şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Tuğçe Kandemir'den şaşırtan itiraf: Çağatay Akman şarkıyı beğenmemişti

Magazin 16-06-2018 14:52