Tuğçe Kara Haberleri

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-2024 13:55

Uyuşturucu ve kumar itirafı gündem olmuştu! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'evim arandı, kan testim verildi...' diyerek anlattı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. Ünlü çiftin davası devam ederken Ersubaşı'ya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. 'Uyuşturucu batağına düştüm' diyen Ersubaşı daha sonra bu videonun videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini söylemişti. Damla Ersubaşı uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Magazin 30-03-2024 11:07

Yargı'da tepki çeken sahneler! Selen Görgüzel Sema Ergenekon'u destekleyince...

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'un yazdığı bir sahne büyük tepki gördü. Dizideki Tuğçe karakterinin ilk görevinde tecavüze uğrayarak öldürülmesi sahnelerine eleştiri yağdı. Selen Görgüzel senariste destek verince o da tepki çekti.

Magazin 14-03-2024 07:29

'1,5 sene öncesine ait' Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın videosu olay olmuştu! Açıklama geldi 'Bazı kısımları kesilmiş, sağlık sonuçlarını paylaşacak'

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında bulunan Damla Ersubaşı, özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Son olarak Ersubaşı'nın daha önce uyuşturucu batağına düştüğünü söylediği video sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. O video ile ilgili Ersubaşı'nın avukatından açıklama geldi.

Magazin 23-12-2023 15:16

Tuğçe Kara

Tuğçe Kara Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tuğçe Kara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sihirli Annem'in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'dan itiraf geldi: Ağlaya ağlaya anlattı 'Uyuşturucuya düştüm... Parayı da tek başıma yedim' Eski eşini böyle suçladı

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Çalkantılı hayatıyla sık sık gündem olan Ersubaşı, son olarak sosyal medyada paylaşılan bir video ile herkesi şoke etti. Söz konusu videoda bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı, "Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi" dedi.

Magazin 22-12-2023 14:26

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu! Hakkındaki iddialara cevap verdi! 'Boyun eğmeyeceğim'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalarımıza kazınan Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu. Ersubaşı hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi. Eski eşi Mustafa Can Keser'in iddiaları sonrası açıklama yapan ünlü isim "Zorbalığa boyun eğmeyeceğim" dedi.

Magazin 20-12-2023 14:40

Yeşilçam'ın tescilli güzeli Aydan Şener’in kızı bakın kimmiş! Meğer Medcezir'in yıldızıymış

1981 Türkiye güzeli seçildikten sonra Çalıkuşu, Mühürlü Güller ve Yüzleşme gibi sayısız dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Aydan Şener yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık gündem oluyor. Göz alıcı güzelliğiyle kendine hayran bırakan 60 yaşındaki Aydan Şener'in kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı. Aydan Şener'in kızı meğer bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde rol almış.

Magazin 17-08-2023 11:10

Bizim Hoca: Bezdum Da oyuncuları kimdir, konusu ne? Bizim Hoca: Bezdum Da filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Bizim Hoca: Bezdum Da filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Filmin senaryosunu Şeyda Delibaş kaleme aldı. Bizim Hoca Bezdum Da filmini 8 Ağustos Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyretmek isteyen sinema severler film hakkındaki detaylı bilgileri sorguluyorlar. Peki, Bizim Hoca: Bezdum Da oyuncuları kimdir, konusu ne? Bizim Hoca: Bezdum Da filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 08-08-2023 20:05

Bayi Toplantısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı nerede çekildi? İbrahim Büyükak ve Doğu Demirkol'dan kahkaha bombardımanı!

Bayi Toplantısı filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Senaryosunu Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan tanıdığımız İbrahim Büyükak'ın yaptığı film, 2019 yılı yapımıdır. Peki, Bayi Toplantısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı nerede çekildi? İbrahim Büyükak ve Doğu Demirkol'dan kahkaha bombardımanı!

Magazin 05-08-2023 18:56

6.5 ayda 41 kilo veren Damla Ersubaşı gün geçtikçe eriyor! Sihirli Annem'in Tuğçe'sini bir de şimdi görün

Yayınlandığı dönem 7'den 70'e herkesi ekrana kilitleyen Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe rolüyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, şimdilerde iki çocuk annesi. Damla Ersubaşı, 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo vermişti. Verdiği kilolar ve boşanma süreciyle gündeme gelen Ersubaşı, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Gün geçtikçe kilo vermeye devam eden Damla Ersubaşı'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 02-06-2023 20:52

Yeşilçam efsanesi Aydan Şener’in kızı bakın kim çıktı! Ünlü ismi görenler çok şaşırdı

Yeşilçam'ın tescilli güzelleri arasında yer alan Aydan Şener unutulmaz isimler arasında yer alıyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla bir döneme damga vuran Aydan Şener'in kızı da çok ünlü çıktı. Ünlü ismin kızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 19-05-2023 14:09

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'nın arkadaşından şoke eden iddia! 'Kocama gece yarısı müstehcen fotoğraf...'

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı özel hayatıyla gündeme geldi. Ersubaşı'nın yakın arkadaşı Müge Işık şoke eden iddialarda bulundu. Işık arkadaşının kocasına göz diktiğini söyleyince ünlü oyuncudan hemen açıklama geldi. Genç kadın oyuncunun kocasına müstehcen fotoğraf attığını da iddia etti.

Magazin 16-04-2023 15:41

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı eridi! Son pozlarına yorum yağdı

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı bir dönem mide küçültme ameliyatı yaptırdı. 6,5 ayda 41 kilo veren oyuncu hem son haliyle hem de estetikler sebebiyle değişimiyle gündemde. Ersubaşı son halini paylaşınca epey bir dikkat çekti.

Magazin 20-03-2023 10:24

Damla Ersubaşı'na gelen çirkin yoruma eski kocası yanıt verdi! Ananın...

Bir dönemin sevilen dizilerinden Sihirli Annem'de Tuğçe karakterini canlandıran Damla Ersubaşı verdiği kilolarla ve estetikli görüntüsüyle dikkat çekiyordu. Son olarak pijamalarıyla çektiği bir videoyu paylaşan Damla Ersubaşı'na gelen yorum eski kocasını kızdırdı.

Magazin 16-10-2022 15:52