Tüm Tatlılar Haberleri

Airfryer kestane tarifi: Airfryer'da kestane nasıl yapılır?

Günümüzün en gözde mutfak aletleri arasında yer alan Airfryer'da çeşitli yemekler ve tatlılar hazırlayıp sunabildiğiniz gibi lezzetli atıştırmalıklar da pişirebilirsiniz. Sebze haşlama, kızartma, közleme gibi işlemleri de Airfryer sayesinde çok kısa süreler içinde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kış aylarının en sevilen atıştırmalıklarından biri olan kestaneyi de Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirip servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-2023 15:45

Airfryer patlıcan közleme: Airfryer'da patlıcan közleme nasıl yapılır, Airfryer'da patlıcan nasıl közlenir?

Özel günlerinizde, sevdiklerinize, ailenize ya da dostlarınıza vereceğiniz yemek ziyafetlerinde sunmak istediğiniz tüm tatlıları ve yemekleri Airfryer ile birkaç dakika içinde ve diğer pişirme yöntemlerine oranla çok daha sağlıklı bir şekilde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kızartma, közleme ya da haşlama işlemlerini de Airfryer kullanarak kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 26-12-2023 15:30

Airfryer zencefilli muffin tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da zencefilli muffin nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm tariflerinizi birkaç dakika içinde pişirebilir ve mutfakta daha çok çeşit hazırlamak için zaman kazanabilirsiniz. Tüm tatlılarınızı, ana yemeklerinizi, atıştırmalıklarınızı ve kızartmalarınızı daha az yağlı ve daha çok lezzetli olarak pişirebilirsiniz. Zencefilli muffinleri de airfryer’da pişirerek çayın ya da kahvenin yanından ikramlık olarak servis edebilirsiniz. Airfryer'da zencefilli muffin nasıl yapılır?

Yemek 07-02-2023 17:16

Airfryer cupcake tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da cupcake nasıl yapılır?

Cupcake ya da kapkek lokmalık kek çeşitlerinden birisidir. Muffine benzeyen cupcake, muffinden farklı olarak daha tatlı ve şekerlidir. Ancak görüntü olarak birbirine oldukça benzeyen bu iki tatlının da malzemeleri ve yapılışı da birbirine benzerdir. Çeşitli etkinliklerde ikram edilen cupcake’i tercihe göre seçilen renk renk pasta süsleri, meyveler ya da kremşanti, kremayla süsleyerek servis edebilirsiniz. Airfryer ile kısa sürede pişirebileceğiniz cupcakeler oldukça lezzetli bir tatlıdır.

Yemek 26-12-2022 16:57

Tüm Tatlılar

Tüm Tatlılar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tüm Tatlılar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.