Türgev Haberleri

TÜRGEV Kardeşlik Sofrası depremzedeler için İskenderun’da kuruldu

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), ramazan kapsamında hazırladığı "Kardeşlik Sofrası"nı Hatay'ın İskenderun ilçesinde kurdu.

Yurthaber 13-04-2023 08:50

DÜZELTME - TÜRGEV'in Güzel İşler Fabrikası projesi İstanbul'da tanıtıldı başlıklı haberimizin ikinci paragrafında yer alan KADEM Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ibaresi TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Esra Albayrak olarak düzelt

TÜRGEV'in Güzel İşler Fabrikası projesi İstanbul'da tanıtıldı - TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun: - "Gençleri bazen mekanlarda, bazen de etkinliklerde bir araya getirmek istiyoruz. Güzel İşler Fabrikası, onlara hem bir mekan sunacak hem de etkinliklerle onları bir araya getirecek"

Yurthaber 17-06-2022 12:07

TÜRGEV'in Güzel İşler Fabrikası projesi İstanbul'da tanıtıldı

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun: - "Gençleri bazen mekanlarda, bazen de etkinliklerde bir araya getirmek istiyoruz. Güzel İşler Fabrikası, onlara hem bir mekan sunacak hem de etkinliklerle onları bir araya getirecek"

Yurthaber 17-06-2022 10:02

Kılıçdaroğlu'nun TÜRGEV ve Ensar Vakfı iddialarına Muharrem İnce'den flaş yorum: Hesapta yanlışlık var

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden ABD'ye para transfer ediyorlar" iddiaları gündemdeki yerini korurken, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'den dikkat çeken yorum geldi. "Hesapta yanlışlık var" diyen İnce, "Paraya bakıyorum, 50-60 milyon dolar kaçmak için yeterli bir para değil. Kaçacak adamın çaycısında olur o kadar para." şeklinde konuştu.

Haber 27-05-2022 14:17

Türgev

Türgev Hakkındaki Haberler Mynet'te. Türgev Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun çağrısına yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun öğrenci yurtları ile ilgili yaptığı çağrıya yanıt vererek ‘Dün akşamki çağrınızı duyduk Sayın Genel Başkanım’ ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu dün akşamki konuşmasında TÜRGEV ve Ensar Vakfı yurtlarında kalan öğrencileri kast ederek belediyelere ‘sahip çıkın’ mesajı vermişti.

Haber 25-05-2022 11:14

Son Dakika: Gazeteci Cüneyt Özdemir'den, Kılıçdaroğlu'nun TÜRGEV ve Ensar Vakfı iddiaları sonrası tepki! Komplo teorisi...'

Son dakika: CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" sözleri sonrası yaptığı açıklamada, "TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden ABD'ye para transfer" edildiğini iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları gündeme otururken, gazeteci Cüneyt Özdemir'den CHP liderine tepki geldi. İddialardan "Küçük rakamlar üzerinden komplo teorisi" olarak bahseden Özdemir, 'hayal kırıklığı' diyerek CHP'nin kontrolü kaybettiğini ve böyle giderse 4'üncü ve 5'inci parti olabileceğini öne sürdü...

Haber 25-05-2022 10:39

Kılıçdaroğlu'nun iddialarına TÜRGEV ve Ensar Vakfı'ndan yanıt

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün akşam yayınladığı videoda "TÜRGEV ve Ensar Vakfı aracılığıyla 1 milyar lira ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildi" iddiasında bulundu. Bir anda gündeme oturan iddialara ilişkin adı geçen vakıflardan tepki geldi. Açıklamada, paylaşılan bilgilerin gizli olmadığı ifade edilirken, iddiaların "FETÖ kumpasını" andırdığı belirtildi.

Haber 25-05-2022 07:46