Vatanım Sensin Dizisi Haberleri

Kara Tahta dizisi Irmak karakteri Miray Daner kimdir? Miray Daner aslen nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

TRT1'de ekranlarında başlayan yeni dizi Kara Tahta ilgiyle takip ediliyor. Yarım kalan bir aşk hikayesinin konu alındığı dizide Irmak karakterini ise Miray Daner canlandırıyor. Peki Kara Tahta dizisi Irmak karakteri Miray Daner kimdir? Miray Daner aslen nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 07-04-2022 08:55

Yargı dizisinin Avukat Ceylin'i Pınar Deniz babasını paylaştı! Babasının mesleğini duyan şaşıp kaldı!

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen güzel oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya hesabında babasını paylaştı.

Magazin 28-11-2021 09:45

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz bakın hangi diziyle keşfedildi! Güzelliğiyle çok konuşulmuştu!

27 yaşındaki güzel oyuncu Pınar Deniz, şu sıralar Yargı dizisinin başrolü olarak ekranlarda boy gösteriyor. Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle de adından söz ettiren Deniz, milyonların tanıdığı bir isim haline, bakın aslında hangi projesiyle gelmiş...

Magazin 20-10-2021 16:58

Mucize Doktor dizisinin kadrosuna Yasemin Szawlowski katıldı

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Eleni karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Szawlowski, Fox Tv yapımı Mucize Doktor dizisinin kadrosuna katıldı.

Magazin 04-05-2021 09:54

Tuğrul Tülek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Camdaki Kız Levent karakterini canlandıran Tuğrul Tülek biyografisi...

Vatanım Sensin ve Avlu gibi başarılı dizilerde rol alan konservatuar mezunu oyuncu Tuğrul Tülek, şimdi de ekranlarda yeni başlayacak olan Camdaki Kız dizisinde Levent karakterini canlandıracak. Vatandaşlar başarılı oyuncu Tuğrul Tülek'in hayatını araştırmaya başladı. Peki Tuğrul Tülek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Camdaki Kız Levent karakterini canlandıran Tuğrul Tülek biyografisi...

Magazin 08-04-2021 14:51

Miray Daner süper minisiyle poz verdi! İnce bacakları olay oldu

Güzel oyuncu Miray Daner, uzun bir aradan sonra yeni fotoğraflar paylaştı. Güzelliği ile büyük beğeni alan Daner'in zayıflığı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 15-03-2021 09:27

Bergüzar Korel dizileri: Binbir Gece’den Vatanım Sensin’e uzanan bir yolculuk!

2006-2009 yılları arasında Binbir Gece dizisinde canlandırdığı Şehrazat karakteriyle popülerleşmeye başlayan Bergüzar Korel, sonraki yıllarda ise seyircinin gönlünde taht kurmayı başardı. Binbir Gece dizisi ile unutulmaz arasına giren Bergüzar Korel bir süredir televizyon projelerinden uzak kalmayı tercih ediyor.

Trend 09-02-2021 14:03

Vatanım Sensin bugün başlayacak mı? Vatanım Sensin yeni fragman yayınlandı! İşte Vatanım Sensin yeni fragman...

Vatanım Sensin bugün başlayacak mı merak ediliyor. Vatanım Sensin yeni fragman nihayet yayınlandı. Birçok dizi yeni sezona başlarken Vatanım Sensin yeni sezon hala ekranlarda gözükmedi. Peki Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Vatanım Sensin yeni bölüm bugün başlayacak mı? İşte Vatanım Sensin yeni fragman ve detaylar...

Haber 23-08-2017 14:24

Vatanım Sensin 2. Yeni bölüm fragmanı: Final bölümü fragmanı

Vatanım Sensin 2. Yeni bölüm fragmanı an itibariyle yayında. 31. Yeni bölüme dikkat çeken 2. Yeni bölüm fragmanında Vasili, önce yargılanıyor ardından 'vatana ihanetten' infaz ediliyor. Cevdet'in planları tıkır tıkır işledi ancak Cevdet'e başka hain planlar mı var?

Magazin 07-06-2017 20:23

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31. Bölüm fragmanı ne zaman?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Vatanım Sensin 30. Bölüm, dizinin en çok konuşulan bölümlerinden bir tanesi oldu. Cevdet, Vasili, Leon derken Vatanım Sensin 31. Bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanının tarihi!

Magazin 01-06-2017 23:22

Vatanım Sensin 2. Yeni bölüm fragmanı: Cevdet için ya vatan ya da aile!

Vatanım Sensin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin için yayınlanan 2. yeni bölüm fragmanında, artık Cevdet için iki farklı seçenek var: Ya ailesi ya da vatanı... Vatanım Sensin 30. Bölüm için yayınlanan 2. Fragmanda ayrıca, duygu dolu bir bölüm bekliyor. Leon, Cevdet ve Azize'nin hayatı tehlikede!

Magazin 31-05-2017 20:16

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı: 30. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. 30. Bölüm fragmanında, gizemli bir telegrafa dikkat çekiliyor. Peki, yeni bölüm fragmanındaki gizemli telegraf kim için ve ne için çekildi. Ayrıca, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında, Vasili, Cevdet'in tüm planlarını öğrendi, Leon ile ilgili son gelişmeleri de öğrenmiş bulundu. İşte Vatanım sensin yeni bölüm fragmanı!

Magazin 29-05-2017 22:41

Vatanım Sensin yeni bölüm 3. Fragmanı yayınlandı : Eskişehir direnişine Azize motivasyonu

Vatanım Sensin yeni bölüm 3. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 2. Fragmanında, Eskişehir direnişine ışık tutacağı anlaşılan dizide, bu sefer Azize ile Cevdet'in hasret gidermesi damga vuruyor. Vatanım Sensin 29. Bölümde değinilecek olan Eskişehir direnişi öncesinde, Cevdet'e bir Azize motivasyonu gerçekleşti.

Magazin 24-05-2017 22:08

Vatanım Sensin yeni bölüm 2. Fragmanı yayınlandı : 29. Bölümde Eskişehir direnişi başlıyor!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 2. Fragmanı, 1. Fragmana nazaran daha hareketli sahneler içeriyor. Cevdet, Kütahya ve Eskişehir'e doğru yürüyen düşmana yönelik direniş başlatmak üzere. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve fragman incelemesi haberimizde.

Magazin 23-05-2017 20:58

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 29. yeni bölüm fragmanında Cevdet deşifre oluyor

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında görüldüğü kadarıyla; Cevdet yavaş yavaş deşifre olmaya başladı. Deşifre olmaya başladığını anlayan Cevdet'in, Vasili'ye tepkisi ne olacak? Tevfik'in Azize'ye bir intikam planı hazırladığı görülen Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında, rehin alma durumu yaşanıyor. İşte Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı...

Magazin 22-05-2017 23:15

Tevfik, Cevdet'i ortadan kaldırmanın peşinde

Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi 5. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan dizide bu hafta neler oldu?

Magazin 25-11-2016 03:58

Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanı! Vatanım Sensin hangi gün, ne zaman?

Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Vatanım Sensin hangi gün, ne zaman yayınlanıyor merak ediliyor. İşte Vatanım Sensin dizisi fragmanı ve yeni bölüm detayları...

Haber 02-11-2016 12:27

Bergüzar Korel'in Vatanım Sensin dizisindeki ilk hali

Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç'in yeni dizisi 'Vatanım Sensin'in çekimleri başladı. İşte iki çocuk annesi Azize...

Magazin 15-08-2016 10:50