Wagner Grubu Haberleri

Kan donduran olay! Sevgilisini öldürüp cesedini kıyma makinesinden çekti... O katil savaştığı için affedildi!

Rusya'da 41 yaşındaki Çeçen asıllı savaş gazisi Dmitry Zelensky, 27 yaşındaki sevgilisi Tatiana Melekhina'yla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce cani adam Melekhina'yı boğarak öldürdü. Cesedi yok etmek isteyen Zelensky, tüyler ürpertici bir yönteme başvurdu...

Haber 29-09-2023 09:35

O ülkede uçak pistten çıktı sonrası korkunç! Tam 140 kişi hayatını kaybetti... Dehşet anı kamerada

Mali’de geçtiğimiz cumartesi günü korkunç bir kaza yaşandı. Rus paralı asker grubu Wagner'e ait askeri uçak Gao Havalimanı’nda pistten çıktı. Uçak pistten çıkmasının ardından ise alev aldı. Uçakta 140 kişi hayatını kaybetti. Olay anına ilişkin görüntüler ise dehşete düşürdü.

Haber 28-09-2023 13:47

Suikast kurbanı olan Wagner lideri Prigojin hakkında flaş iddia! Şu an hayatta ve sağlıklı dedi ve yerini söyledi!

Rusya'da paralı asker grubunun lideri Yevgeniy Prigojin hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Rus bir akademisyen, geçtiğimiz ay Moskova yakınlarında özel jetinin düşürülmesi sonrası öldüğü açıklanan Prigojin'in ölmediğini, sağlıklı olduğunu iddia ederek yerini tüm dünyaya duyurdu!

Haber 10-09-2023 10:17

Prigojin hayatını kaybetmişti! O uçaktan 10 kişinin cesedine ve kara kutuya ulaşıldı...

Wagner lideri Yevgeniy Prigojin'in ve beraberindekilerin içinde olduğu özel jet düşmüş, Prigojin'in öldüğü teyit edilmişti. Uçağın enkazındaki 10 kişinin cesedine ve kara kutuya ulaşıldığı açıklandı.

Haber 26-08-2023 09:59

Prigojin hakkında flaş iddia! Böyle tespit edilmiş... 'Kesik parmak' detayı!

Rusya'da paralı asker grubunun lideri Yevgeniy Prigojin'in geçtiğimiz günlerde Moskova yakınlarındaki bir uçak kazasında hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Kazanın ardında Rus lider Putin'in olduğu iddiaları gündeme bomba gibi girmişti. Yaşanan uçak kazasında Prigojin'in olup olmadığı tartışmaları sürerken flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 25-08-2023 11:00

3. Dünya Savaşı başlıyor mu? Askerler bölgeye hareket etti: Polonya-Belarus Sınırı'nda sıcak saatler!

Ukrayna, Rusya, Belarus ve Polonya dörtlü hattındaki gelişmeler dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Rusya ve Belarus tarafından Polonya için bir gözdağı olarak kullanılmaya başlanan Wagner birlikleri, Polonya'yla Belarus'u savaşın eşiğine getirdi. Putin'in skandal "Polonya'nın batısı Stalin'in bir hediyesi, Varşova'daki dostlarımız bunu unuttuysa hatırlatırız" ifadeleri sonrası Polonya-Belarus sınırında şiddet olayları başladı! Dünya nefesini tuttu, 3. Dünya Savaşı ihtimalini değerlendiriyor...

Haber 09-08-2023 13:12

Wagner liderinin nerede olduğu merak ediliyordu! Putin'in açılış konuşması yaptığı zirvede fotoğrafı çıktı

Geçtiğimiz haftalarda Rus paralı asker şirketi Wagner'in isyanı dünyada büyük ses getirmişti. Evgeny Prigojin'in liderliğindeki kalkışma Moskova'da hareketli dakikalar yaşatırken isyan daha sonra sona ermişti. O tarihten itibaren Prigojin'in nerede olduğu çok merak ediliyordu. Rusya-Afrika Zirvesi’nde ortaya çıkan Prigojin'nden ilk kare geldi. Zirvenin açılış konuşmasını Rusya lideri Putin'in yapması ise dikkat çekti.

Haber 27-07-2023 23:33

Rusya'da isyan başlatıp dünya gündemine bomba gibi düşmüşlerdi! Sibirya'da Wagner Grubu'nun toplu mezarları bulundu...

Rusya'da başlattığı isyan sonrası dünya gündemine bomba gibi düşen Yevgeniy Prigojin, isyan Belarus'un araya girmesiyle sonlandırmıştı. İsyan sonrası Prigojin ve Wagner Grubu'nun akıbeti merak ediliyordu. Rusya'nın başkenti Moskova'ya 3250 mil uzaklıktaki Sibirya'da Wagner'in toplu mezarları görüntülendi. Görüntülerde 50'den fazla mezar olduğu ve birçoğunun tüttüğü görüldü.

Haber 24-07-2023 16:40

CIA'den Putin'in Wagner planı hakkında flaş açıklama! İntikam ve zehirlenme iddiaları...

Rusya'da başlattığı isyan sonrası dünya gündemine bomba gibi düşen Yevgeniy Prigojin, isyanı, Belarus'un araya girmesiyle sonlandırmıştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Prigojin'in teslim olmasından sonraki hamleleri herkes tarafından merak ediliyordu. Bugün CIA'den flaş bir iddia geldi. Putin'in Wagner üzerindeki planı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar!

Haber 21-07-2023 09:47

Dünya onu konuşmuştu! Wagner lideri Prigojin'in isyan sonrası görüntüleri ortaya çıktı...

Rusya'da paralı asker grubu Wagner, Yevgeniy Prigojin'in önderliğinde kalkışma başlatmıştı. Bazı kentlerin kontrolünü hakimiyeti altına alan Wagner birlikleri kalkışmasından vazgeçerek teslim olmuştu. Rusya Wagner'in teslim olduğu ve mühimmatlarını Rus ordusuna verdiği anları yayımlamıştı. Şimdi ise isyandan sonra Prigojin'in fotoğrafı ortaya çıktı. İç çamaşarlarıyla olduğu görülen Prigojin'in fotoğrafının Belarus'ta çekildiği tahmin ediliyor.

Haber 16-07-2023 10:37

Dünya gündemine bomba gibi düşmüştü: Rusya Wagner'in orduya teslim olduğu anları paylaştı! Tanklar, topçu silahları ve zırhlı araçlar...

Rusya'da paralı asker grubu Yevgeniy Prigojin'in önderliğinde kalkışma başlatmıştı. Bazı kentlerin kontrolünü hakimiyeti altına alan Wagner birlikleri kalkışmasından vazgeçerek teslim olmuştu. Rusya bugün Wagner'in teslim olduğu ve mühimmatlarını Rus ordusuna verdiği anları yayımladı.

Haber 13-07-2023 14:54

Peskov'dan kritik Prigojin açıklaması! Putin ve Wagner lideri Kremlin'de görüşmüş...

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Wagner paralı asker grubu lideri Evgeny Prigojin ile 29 Haziran’da Kremlin’de görüştüğünü doğruladı.

Haber 10-07-2023 14:28

Wagner lideri Prigojin'in evinden çıkanlar görenleri şoke etti! Düşmanlarının kesik kafaları...

Dünya gündemine bomba gibi düşen Wagner ayaklanması sonrası lider Prigojin'in evine Rus güçleri tarafından baskın yapıldı. Rus güçleri Prigojin'in evinden çıkanları görünce şoke oldu...

Haber 06-07-2023 12:04

Rusya'dan Wagner hamlesi: Ekipmanları teslim edecekler! Putin'den yeni açıklama: İç savaşı durdurduk

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan flaş bir Wagner açıklaması geldi. Rusya Federal Güvenlik Servisi, silahlı isyana ilişkin açılan soruşturmaların düşürüldüğünü açıkladı. Öte yandan Kremlin, Wagner lideri Prigojin'in nerede olduğunu bilmediklerini ifade etti. Putin ise askerlere hitap ederek "İç savaşı durdurdunuz" dedi.

Haber 27-06-2023 13:47

Rusya'daki Wagner krizinde son perde! Dünya gündemine bomba gibi düşen iddia: ABD günler öncesinden biliyordu...

Rusya, Wagner'in isyan bayrağını kaldırmasıyla son dönemlerdeki en hareketli saatlerini yaşadı. Dünya olup bitene dikkat kesilirken Rusya lideri Vladimir Putin de zor bir sınavdan geçti. Putin'in kurduğu sistemin bir nevi sağlamlık testi olarak nitelendirilen kalkışma ülkeyi iç savaşın eşiğine getirdi. olaylar Belarus'un devreye girmesiyle son bulurken ABD basınından dünya gündemine bomba gibi düşen bir iddia geldi!

Haber 25-06-2023 10:55

Ukrayna Wagner'i fırsat bildi: O şehir işgalden kurtarıldı!

Rusya, Yevgeniy Prigojin'in kurucusu olduğu Wagner kuvvetlerinin isyanıyla son yıllardaki en yoğun iki gününü yaşadı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko'nun arabuluculuğuyla Wagner isyanı kontrol altına alındı. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Rusya'daki kısa süreli bu kargaşadan istifade ederek bir şehri işgalden kurtardı.

Haber 25-06-2023 08:46

Wagner anlamı nedir? Wagner birlikleri nedir, kimler destekliyor? Rusya'da kritik dakikalar!

Wagner, Rusya'da yaşanan olaylar sonrasında gündem oldu. Kullanıcılar grubun anlamını, kimlerden oluştuğunu merak ediyorlar. Wagner'in yaptığı açıklamada; ''Adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak.'' ifadeleri dikkat çekmiş, Kremlin ise cevaben, ''Putin gelişmelerden haberdar, önlemler alınıyor.'' ifadelerini paylaşmıştı. Peki, Wagner anlamı nedir? Wagner birlikleri nedir, kimler destekliyor? Rusya'da kritik dakikalar!

Haber 24-06-2023 21:01

Rusya'da kaos! Moskova'dan İstanbul'a uçak biletleri tükendi!

Rusya'da Wagner isyanı son sürat devam ediyor. Son olarak Rostov'un konrolünü sağlayan Wagner birlikleri, Voronej üzerinden Moskova'ya gideceklerini açıklamışlardı. Rusya'da vatandaşların kaygıları artmaya devam ederken, Moskova'dan İstanbul'a uçak biletleri tükendi.

Haber 24-06-2023 16:15

Sokaktaki tankları görünce Rus vatandaş Wagner askerlerine tepki gösterdi! “Neden ortalığı karıştırıyorsunuz?”

Tüm dünyanın gözü kulağı Ukrayna Savaşı’nın sonrasında bir kez daha Rusya’ya çevrildi. Rus ordusunun Ukrayna’daki güçlerinin yaklaşık 4’te 1’ini oluşturan Wagner grubu Rus Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı'nı hedef alarak isyan başlattı. Rostov şehrini kontrol altına aldıklarını belirten Wagner askerleri ve Rus bir adamın arasında diyalog sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-06-2023 14:50

Dünyanın birçok noktasında Rusya'nın ölüm mangası Wagner grubu: Eski hükümlüler, savaş suçu ve insan hakları ihlalleri... İşte Wagner'in tüm geçmişi...

Rusya son yıllardaki en hareketli saatlerini yaşıyor. Rus ordusunun Ukrayna'daki güçlerinin yaklaşık 4'te 1'ini oluşturan Wagner grubu, yaklaşık 25 bine yakın askeriyle isyan başlattı. Rostov kentini kontrol altına aldığını açıklayan Wagner, Moskovo'ya ilerleyeceğini duyurdu. Putin ise Wagner'i grubunu kast ederek 'Bu bir ihanet, gerekeni yapacağız' dedi. Peki kim bu Wagner grubu? İşte haberin tüm detayları!

Haber 24-06-2023 11:56

Wagner Grubu: Rusya'nın Ukrayna savaşında da kullandığı iddia edilen paralı askerler

İngiliz askeri istihbaratına göre, Rus paralı askerlik şirketi Wagner Grubu'ndan 1000 paralı asker Ukrayna'nın doğusuna gönderildi. Wagner Grubu, sekiz yılı aşkın bir süredir Ukrayna, Suriye ve Afrika ülkelerinde faaliyet gösteriyor ve savaş suçları ve insan hakları ihlalleri ile suçlanıyor.

Haber 04-04-2022 12:44

Rus paralı askerlerinin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde sivilleri infaz ettiği iddia edildi

Rus paralı asker gücü Wagner Grubu’nun, Orta Afrika Cumhuriyeti’nin (OAC) Bambari kentinde camiye düzenledikleri baskın sırasında "kadınlara ve çocuklara tecavüz ettiği" ve "sivilleri camide işkence ile öldürdüğü" iddia edildi.

Haber 07-05-2021 16:43

'Rusya Afrika'da konuşlanıyor' iddiası!

Wagner unsurlarının, Afrika kıtasındaki Moskova'nın nüfuzunu artırmak için Libya, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sudan ve Mozambik'deki çatışma bölgelerinde gayri resmi olarak faaliyet gösterdiği belirtiliyor.

Haber 04-03-2021 11:29