Yağız Can Konyalı Haberleri

Aslı Melisa Uzun ve Yağız Can'an aşk tatili

Miss Turkey 2015 ikinci güzeli Aslı Melisa Uzun ve oyuncu sevgilisi Yağız Can Konyalı aşk tatilinde! Ünlü çiftin paylaşımlarına beğeni yağıyor.

Magazin 08-08-2019 16:37

Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı, Aşk Ağlatır dizisinde! Aşk Ağlatır oyuncuları kimler?

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Aşk Ağlatır'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Bizim Hikaye'de canlandırdığı Rahmet karakteriyle sevilen genç oyuncu Yağız Can Konyalı, yeni sezonda Aşk Ağlatır'da rol alacak. İşte Aşk Ağlatır oyuncuları ve konusu.

Magazin 05-08-2019 03:05

Yağız Can Konyalı ve Melisa Uzun'un AVM romantizmi

Bizim Hikaye'nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı, genç oyuncu ve 2015 Miss Turkey ikinci güzeli Aslı Melisa Uzun ile aşk yaşıyor

Magazin 11-11-2018 09:44

Yağız Can Konyalı kimdir? Hangi dizide oynuyor? Kaç yaşında?

Yağız Can Konyalı, bugün arkadaşı ile birlikte bulundukları arabanın içinde uyuşturucu bulunması nedeniyle gözaltına alındı. Yağız Can Konyalı ve arkadaşları, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Genç oyuncunun bu haberden sonra merak edilmeye ve Yağız Can Konyalı kimdir aramaları yapılmaya başlandı. Peki Yağız Can Konyalı kimdir? Hangi dizide hangi karakteri canlandırıyor? Kaç yaşındadır?

Haber 01-06-2018 13:52

Diğer Haber Etiketleri

Yağız Can Konyalı

Yağız Can Konyalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağız Can Konyalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yağız Can Konyalı uyuşturucudan gözaltına alındı

Beşiktaş'ta, oyuncu Yağız Can Konyalı ve arkadaşının bulunduğu otomobilden 19 gram uyuşturucu çıkması üzerine karakola götürülen şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Magazin 01-06-2018 12:17