Yağmur Ünal Haberleri

Türkan Şoray'ın kızı sevgilisiyle buz dolu fıçıya girdi!

Çağla Şıkel'den sonra moda oldu. Şimdi de Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ve sevgilisi buz dolu fıçıya girdi. Ünal, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 28-12-2023 13:33

Yağmur Ünal'ın sevgilisi İzi Hekimoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkan Şoray'a sosyetik damat: Yağmur Ünal ile İzi Hekimoğlu evleniyor!

Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal, İzi Hekimoğlu ile aşk yaşıyor. Sosyetenin gözde bekarlarından iş insanı İzi Hekimoğlu basında yer alan düğün haberleri sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Yağmur Ünal'ın sevgilisi İzi Hekimoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Türkan Şoray'ın damadı hakkında merak edilenler...

Magazin 31-01-2023 12:13

Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal mayolu poz verdi! Düzgün fiziğiyle dikkat çekti

Yağmur Ünal, ünlü oyuncu Cihan Ünal ve Türkan Şoray'ın kızıdır. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yağmur Ünal, iddialı paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer alıyor.

Magazin 17-08-2022 14:42

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal göğüslerini önden bağladı! Pozuyla tozu dumana kattı

Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal, Instagram pozlarıyla tozu dumana kattı. 37 yaşındaki Yağmur Ünal, göbeği açık üstüyle kamera karşısına geçti. Ünal, karın kaslarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-04-2022 21:10

Yağmur Ünal

Yağmur Ünal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağmur Ünal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal yatak odasından paylaştı

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal takipçileriyle en doğal hallerini paylaştı. Ünal yatak odasında köpeğiyle mutlu anlar geçirirken poz verdi.

Magazin 14-12-2021 10:28

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'a bir de şimdi bakın! Güzelliğiyle nefes kesiyor

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Türkan Şoray'ın kızı da tıpkı annesi gibi kendine hayran bırakıyor. Sosyal medya hesabından sık sık hayatına dair kareler paylaşan Ünal'ı görenler, ''güzellik genetik'' demekten kendini alamıyor.

Magazin 15-09-2021 15:16