Yardım Parası Haberleri

Tek seferlik bin 62 TL veriliyor! T.C. kimlik kartı ile başvuru yapılıyor

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ödemeleri yapılıyor. Ödemelerin miktarı ve süresi, koşullara göre değişkenlik gösteriyor. Bunlardan biri de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan bin 62 TL tutarındaki tek seferlik verilen yardımdır. İşte tüm detaylar...

Finans 05-12-2022 15:29

Kişi başı 1.259 TL ödeniyor! Başvurular dilekçeyle yapılıyor

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan ödemeler ve başvuruları devam ediyor. Kişi başı 1.259 TL ödeniyor. Başvurular dilekçe ile ya da e-Devlet uygulaması üzerinden alınıyor. Başvuruların değerlendirilmesinde, ödemeleri alacakların ekonomik durumları dikkate alınıyor. İşte ayrıntılar...

Haber 15-11-2022 16:52

2.500 TL yardım parası ödeniyor! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı farklı adlar altında birçok ihtiyaç sahibi vatandaşa destek ödemesi yapıyor. Ödemelerin detayları ve başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgiler paylaşılıyor. 2.500 TL'lik ödeme hesaplara yatıyor. İşte merak edilenler...

Finans 11-11-2022 12:22

Yok böyle vicdansızlık! SMA hastası bebeğin restorandaki yardım kutusunu çaldılar

Vicdansızlar bu kez, Almanya'da ortaya çıktı. Adıyaman'da yaşayan SMA hastası Nilay bebek için Duisburg kentindeki Türk restoranına bırakılan yardım kutusu çalındı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde, restorana gelen kadının kutuyu aldığı anlar yer aldı.

Haber 20-04-2022 14:56

Ödeme noktasının önünde kuyruk oluştu! Vatandaşların faturalarını ödedi

Fransa’da yaşayan hayırsever bir iş insanı örnek bir davranışa imza attı. Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların faturalarını ödeyen hayırsever iş insanı, söz konusu yardımı ilçede yaşayan yeğeni aracılığıyla gerçekleştirdi. Vatandaşlar ödeme noktasının önünde kuyruk oluştururken, hayırsever iş insanının bazı vatandaşların faturalarının tamamını ödediği bazılarının ise faturalarına 100 TL destekte bulunduğu öğrenildi.

Haber 15-04-2022 20:00

Bakan duyurdu: O paralar hesaplara yattı!

Aile ve Sosya Politikalar Bakanlığı ihtiyaç sahiplerine desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Bakan Derya Yanık, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için nisan ayında toplam 239 milyon Türk Lirası SED’i hesaplara yatırdık” açıklamasında bulundu.

Finans 09-04-2022 11:12

Yardım için gittiler! Evdeki manzara karşısında şoke oldular

Kayseri’de, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’dan durumunun iyi olmadığını söyleyerek yardım talebinde bulunan kişinin evinden onlarca gıda ve temizlik malzemesi çıktı. Durumu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yalçın, "Gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarını korumak bizim en başta gelen görevimizdir" dedi.

Haber 16-03-2022 19:21

Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? Bakan Kirişçi açıkladı! 2022 Mazot gübre desteği ödemeleri ne zaman, nasıl yapılacak?

Mazot ve gübre desteğinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Çiftçilerin gündeminde yer alan mazot ve gübre desteği için Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'den önemli açıklamalar geldi. Bakan Kirişçi mazot ve gübre desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi ve hakkındaki detayları paylaştı. Peki 2022 yılında çiftçilerin gündeminde olan mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak?

Finans 16-03-2022 11:21

2022 Doğal gaz yardımı ödemesi ne zaman? Doğal gaz destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır?

Doğal gaz destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. e-Devlet başvuru ekranı, vatandaşların son günlerde sorguladığı konular arasında yer aldı. Doğalgaz ödemelerinin üçer aylık dönemler şeklinde yılda iki defa gerçekleştirilmesi planlanmakta. Peki doğal gaz yardımı ne zaman yapılacak? Doğal gaz destek ödemesi nasıl alınır? İşte merak edilenler...

Finans 06-03-2022 09:24

Doğalgaz desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 2022 doğalgaz desteği ödemeleri ne kadar?

Yeni yılın başlangıcıyla meydana gelen doğalgaz zamları nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların yardımına yetişti. Bilindiği üzere vatandaşlara, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz desteği sağlanıyor. Detaylar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından aktarılmıştı. Peki Doğalgaz desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 2022 doğalgaz desteği ödemeleri ne kadar? İşte merak edilenler...

Finans 28-02-2022 23:32

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet doğalgaz desteği başvuru ekranı!

Doğalgaz yardımı başvurularının nasıl yapılacağı merak ediliyor. Doğalgaz yardımı için 81 ilde bulunan vatandaşlar başvuru yapabilmekte. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, son olarak ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteğinde başvuruların alınmaya başladığını açıkladı. Peki doğal gaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet doğal gaz yardımı başvuru ekranı!

Finans 23-02-2022 11:37

Mazot gübre yardımı ödemesi ne zaman yapılacak? 2022 mazot gübre yardımı kimlere verilecek?

Çiftçilerin cebini rahatlatmak için sağlanan mazot gübre desteği ödemeleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Konu, "2021 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2022 yılında Uygulanacak Gübre ve Sertifikalı Tohum Kullanım Desteklerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı" başlığıyla Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Mazot gübre desteği ödemelerinden binlerce birey yararlanacak. İşte mazot gübre desteğiyle ilgili detaylar...

Finans 21-02-2022 08:51

450-1150 TL doğal gaz yardımı nasıl alınacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Doğal gaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Geçtiğimiz yıl sadece elektrik, doğal gaz ve akaryakıtta 165 milyar liralık sübvansiyon yaparak salgın sebebiyle zaten sıkıntı içinde olan vatandaşımızın ilave yükler altına girmesine engel olduk" şeklinde konuştu ve alınan yeni kararları duyurdu. Erdoğan açıklamasında doğal gaz yardımı müjdesine de değindi. Peki 450-1150 TL doğal gaz yardımı nasıl alınacak? Doğal gaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Finans 16-02-2022 22:07

Yurtlarda beslenme yardımı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! KYK yurtlarında kalan öğrenciler için beslenme yardımı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalar geldi. Pek çok konu arasında çiftçi ve öğrencilere yönelik müjdeleri de duyuran Erdoğan, KYK yurtlarında kalan öğrencilere yönelik ise beslenme yardımı hakkında bilgi verdi. Peki KYK yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? İşte verilecek yardımın miktarı ve ayrıntılar...

Finans 16-02-2022 21:39

Akılalmaz olay! Devletten aldığı Kovid-19 yardım parasıyla kiralık katil tuttu

ABD’de akılalmaz bir olay yaşandığı öğrenildi. Florida eyaletindeki bir kadının 2021 yılında devletten Kovid-19 yardım parası olarak aldığı 15 bin dolar ile uzun süredir düşmanı olduğu bir kadını öldürmesi için kiralık katil tuttuğu belirtildi.

Haber 16-02-2022 19:06

Doğalgaz faturası yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet üzerinden doğalgaz fatura yardımı başvurusu!

Artan faturalar ve soğuk kış ayları nedeniyle doğalgaz fatura yardımına talepler arttı. 3 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailelere kömür yardımına alternatif olarak doğal gaz yardımının da yapılacağını açıkladı. Peki aile bütçesine büyük katkı sağlayacak olan doğalgaz fatura yardımı nasıl alınır?

Finans 18-01-2022 14:19

Kırklareli'nde sel felaketi! Mağdurlara 5 bin lira verilecek, beyaz eşya alınacak

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen sel felaketinde çok sayıda vatandaş maddi anlamda zarar görürmüştü. Hasar tespit çalışmalarının sürdüğü ilçede Vali Osman Bilgin zarar gören vatandaşlara 5 bin liralık yardım yapılacağını duyurdu. Vali Osman ayrıca beyaz eşya, odun, kömür gibi ihtiyaçlarında karşılanacağını açıkladı.

Haber 30-12-2021 16:43

SED yardımı yattı mı? 2021 SED yardımı ne zaman yatacak?

Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan SED yardımının akıbeti merak konusu oldu. İhtiyaç sahibi ailelere verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri maaş ödemesi değildir. Bu yardım, ailenin ekonomik koşullarını iyileştirme çabalarını desteklemek ve bu süreçte çocukların zarar görmemesini sağlamak için verilir. Peki SED yardımı yattı mı? İşte detaylar...

Finans 17-11-2021 18:41

Bakan duyurdu! İhtiyaç sahiplerine yakacak ve elektrik yardımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kış mevsimi boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların yakacak ve elektrik giderlerine destek olmak için toplamda 2,5 milyar TL yardım vereceklerini açıkladı.

Finans 01-11-2021 11:58

Kadınlara 1775 TL! Emeklilik prim gününde de kayıp yok...

Devlet, kadınların istihdamına artırmaya yönelik çeşitli teşviklerde bulunmaktadır. Özellikle anne oldukları dönemde iş kaybı yaşamamaları adına yarım çalışma hakkı sunmakta hatta bu süreç emekliliğe tam olarak yansıtılmaktadır.

Finans 11-10-2021 15:13

Aylık 3350 TL! Paralar hesaba yatırılıyor

SGK tarafından bütçeye sağlanan aylık 325 Euro (yaklaşık 3.350 lira) 'Çalışan Anne Desteği' yakından takip ediliyor. Sigortalı çalışırken yeni anne olan kişilere 16 hafta izin hakkı tanındığını, SGK’lı bayanlara bu sürenin bitiminden itibaren 6 ay daha bedava izin verilebilmekte. İşte aylık 3350 TL destek ve desteğin detayları...

Finans 28-09-2021 03:23

1100 TL pandemi destek başvuru sonuçları açıklandı mı? e-Devlet, sosyal pandemi yardım sonucu öğrenme!

Koronavirüs pandemisi döneminde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara verilen 1100 TL sosyal yardım parası ile ilgili detaylar merak ediliyor. Başvurular e-Devlet üzerinden alınırken, yardım parasının sorgulama işlemi de e-Devlet'ten yapılabiliyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşların parası PTT'den teslim ediliyor. Peki 1000 TL pandemi yardım başvurusu sonucu sorgulama nasıl yapılır?

Finans 06-09-2021 12:04

Aile yardımı ne kadar oldu? İşte çocukları olan memurun alacağı aile yardımı...

Memur ve emekliye ödenen sosyal yardımlar da toplu sözleşme zammı ile beraber artırıyor. Aile yardımı ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Eşi çalışmayan memura 429 TL aile yardımı ödemesi yapılacak. Çocuk başına ödenek % 5 yükselmiş olacak. İşte çocukları olan memurun alacağı aile yardımı ile ilgili detaylar...

Finans 26-08-2021 13:25

Aile yardımı ne kadar oldu? Memur ve emekli maaş zammı sonrası dikkat

İmzalanan toplu sözleşmenin ardından sosyal kazanımlar dikkat çekti. Eşi çalışmayan kamu görevlilerine ödenen aile yardımı 429 Türk lirasına yükseldi. Hemşire ücretlerinde ilave 300 Türk lirası artış yaşandı.

Finans 25-08-2021 11:45

Evini yenileyecek ve onaracak vatandaşlara 40 bin TL destek! Bu hakkı kimse bilmiyor

Geçtiğimiz yıl Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler eski Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, vatandaşlara ev yardımları yapılacağının müjdesini vermişti. Peki, evini onaran vatandaşlar bu yardımdan yararlanabiliyor mu? Prefabrik veya betonarme ev yaptırmak isteyenler de bu yardımın kapsamında mı? Tüm bu soruların cevabı ve diğer detayları bu yazımızda...

Finans 24-08-2021 11:28

1100 TL pandemi yardım parası sorgulama! TC ile e-Devlet'ten 1100 TL yardım parası sonuçları nasıl öğrenilir?

Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen vatandaşlara sağlanan 1100 TL yardım parasının yatıp yatmadığı e-Devlet üzerinden sorgulanıyor. 1100 TL yardım parası salgının ekonomik etkilerini azaltmak amacıyla ihtiyaç sahiplerine veriliyor. İlk başlarda 1000 TL olarak verilen destek parası sonradan 1100 TL'ye yükseltildi.

Finans 09-08-2021 22:36

1100 TL pandemi yardım parası veriliyor mu? Pandemi destek parası ne zaman verilecek?

Koronavirüs pandemisinde yaşanan ekonomik zorlukları en az seviyeye indirmek amacıyla verilen 1100 TL sosyal yardım desteği araştırılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar 1100 TL pandemi yardım parasının verilip verilmediğini merak ediyor. Peki 1100 TL pandemi yardım parası veriliyor mu? Pandemi destek parası ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Finans 06-08-2021 21:49

Tarkan'dan yangın bölgesine büyük yardım! Servet değerinde...

Ses sanatçısı Onur Akay, Megastar Tarkan'ın yaptığı gizli yardımları "Herkese örnek olsun" diyerek, açıkladı.

Magazin 04-08-2021 16:28

Emekliye aile yardımı! İki çocuk için 1078 TL…

Memurların her ay maaşlarıyla beraber aldığı aile yardımının artırılmasının yanında kapsamının genişletilmesi de gündeme geldi. Memur konfederasyonları, bu yöndeki taleplerini yakın zaman içerisinde başlayacak 6. Dönem Toplu Sözleşme'nin gündemine getirdi.

Finans 28-07-2021 11:36

1100 TL pandemi yardımı ne zaman yatacak? e-Devlet pandemi başvuru sonucu sorgulaması!

Pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine verilen 1100 TL yardım parasının Faz 3 ödemeleri ve başvuru süreci devam ediyor. Başvurular e-Devlet uygulaması veya internet sitesi üzerinden alınıyor. Vatandaşlar başvuru sonuçlarını nereden kontrol edeceğine ilişkin araştırma yapıyor. İşte e-Devlet pandemi başvuru sonucu sorgulama ekranı...

Haber 27-07-2021 20:10

Ölüm yardımı başvurusu nasıl yapılır? Eşi ölene ölüm yardımı ne kadar?

Ölüm aylığı hayatını kaybeden sigortalının yakınlarına verilmektedir. Ancak elbette ölüm aylığı almanın bazı şartları bulunuyor. Bu şartları yerine getirenler, ölüm aylığı başvurusunda bulunarak en azından maddi kaybını gidermeye çalışıyor. İşte 2021 ölüm aylığı miktarı…

Finans 26-07-2021 15:58

Vatandaşa anında 300, 400 ve 600 TL ödeme! Başvurular devam ediyor

Vatandaşlar pandemi döneminde devlet tarafından verilen destekleri takip etmeye devam ediyor. Vatandaşa anında 300, 400 ve 600 TL destek ödemesi müjdesi geldi. Doğum yardımı olarak da bilinen bu ödemeler başvuru sonrası anında hesaplara geçmekte.

Finans 20-07-2021 23:43

1100 TL sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? 1100 TL yardım parası sorgulaması nasıl yapılır?

1100 TL sosyal yardım parası, koronavirüs salgını dolayısıyla işini kaybetmiş ve geçinmekte zorlanan ailelere veriliyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan bu hizmetin başvuruları devam ediyor. Yardım parası başvurusunun ve 1100 TL'nin yatıp yatmadığının sorgulanmasına yönelik işlemler e-Devlet üzerinden yapılıyor.

Finans 19-07-2021 15:53

1100 TL sosyal yardım parası nasıl alınır? 1100 TL sosyal yardım sorgulama e-Devlet

Koronavirüs nedeniyle işsiz kalan ve geçinmekte zorlana ailelere sosyal yardım parası sağlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla sosyal yardım parası bin TL olan sosyal yardım ödemeleri bin 100 TL'ye artırılmıştı. Peki 1100 TL sosyal yardım parası nasıl alınır? 1100 TL sosyal yardım sorgulama e-Devlet...

Finans 12-07-2021 13:49

e-Devlet bayram parası başvurusu nasıl yapılır 2021? Bu yıl bayram harçlığı veriliyor mu?

Kurban Bayramı için geri sayım başlarken vatandaşlar tarafından bayram harçlıkları merak konusu oldu. Devlet tarafından verildiği iddia edilen bayram harçlığından yararlanmak isteyen vatandaşlar nasıl başvuru yapacağını araştırmaya başladı. Peki e-Devlet bayram parası başvurusu nasıl yapılır? Bayram harçlığı verilecek mi? Detaylar haberimizde...

Finans 09-07-2021 13:02

1100 TL pandemi destek parası yattı mı? e-Devlet'ten T.C. kimlik no ile 1100 TL yardım parası sorgulaması!

Koronavirüsten olumsuz etkilenen vatandaşlara sağlanan 1100 TL pandemi destek parasına ilişkin bilgiler araştırılıyor. "1100 TL pandemi destek parası yattı mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Ödemeler, ihtiyaç sahibi vatandaşların IBAN veya PTT kartına gönderiliyor. İkisinin de olmadığı durumlarda ise elden teslim ediliyor. İşte e-Devlet'ten T.C. kimlik no ile 1100 TL yardım parası sorgulaması!

Finans 28-06-2021 10:09

1100 TL pandemi destek parası yattı mı? 1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?

Vatandaşlar "1100 TL pandemi destek parası yattı mı?" , "1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?" sorularının yanıtını internet üzerinden araştırıyor. Söz konusu yardım, koronavirüs hastalığından olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine sağlanıyor. Ödemeler PTT, IBAN aracılığıyla gerçekleştiriliyor veya elden teslim ediliyor. İşte ayrıntılar...

Finans 23-06-2021 17:32

1100 TL sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? 1100 TL yardım parası ne zaman yatacak? İşte başvuru sorgulama sayfası...

1100 TL sosyal yardım desteği parası araştırılıyor. Ödemeler banka hesabı bulunanların hesaplarına, hesabı olmayanların PTT kartına yapıldı. PTT kartı olmayanlara ise elden teslim edildi. İhtiyaç sahibi vatandaşlar "1100 TL sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?" , "1100 TL yardım parası ne zaman yatacak?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte başvuru sorgulama sayfası...

Finans 22-06-2021 11:05

1100 TL pandemi desteği yattı mı? 1100 TL yardım sorgulama e-Devlet

"1100 TL pandemi desteği yattı mı?" sorusunun yanıtı pandemi başladığından beri en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Koronavirüsten dolayı olumsuz etkilenen vatandaşlara 1100 TL destek ödemesi yapılıyor. İşte 1100 TL yardım sorgulama e-Devlet...

Finans 19-06-2021 21:34

e-Devlet 1100 TL yardım parası T.C. ile sorgulama! 1100 TL pandemi sosyal destek parası ne zaman yatacak?

2020'den bu yana süren koronavirüs pandemisi sürecinde ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşlar pandemi sosyal destek yardım başvurusunu merakla takip ediyor. e-Devlet 1100 TL pandemi yardım parası yattı mı, 1100 TL pandemi sosyal yardım parası ne zaman yatacak gibi sorular sorgulanıyor. Peki e-Devlet 1100 TL yardım parası T.C. ile sorgulama nasıl yapılır? 1100 TL pandemi sosyal destek parası ne zaman yatacak? İşte yanıtı...

Finans 15-06-2021 12:26

e-Devlet 1100 TL pandemi destek parası yattı mı? 1100 TL pandemi sosyal yardım parası ne zaman verilecek?

Koronavirüs salgını sürecinde ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşların merakla takip ettiği pandemi sosyal destek yardım başvurusu sorgulanmaya devam ediyor. e-Devlet 1100 TL pandemi destek parası yattı mı, 1100 TL pandemi sosyal yardım sonuçları açıklandı mı gibi çeşitli soruların yanıtları merak ediliyor. Peki e-Devlet 1100 TL pandemi destek parası yattı mı? 1100 TL pandemi sosyal yardım parası ne zaman verilecek? İşte yanıtı...

Finans 13-06-2021 11:24

5000 TL esnafa hibe desteği ne zaman yatacak? 5000 TL esnafa hibe desteği e-Devlet T.C. ile sorgulama...

Önceki haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa müjdeli haber gelmişti. Erdoğan, esnafa hibe desteği verileceğini kamuoyuna duyurmuştu. Hibe desteği almak isteyen vatandaşlar esnaf hibe desteği ne zaman ödenecek ve hibe desteği nasıl başvurulur sorularını araştırmaya koyuldu. Peki 5000 TL esnafa hibe desteği ne zaman yatacak? İşte 5000 TL esnafa hibe desteği e-Devlet T.C. ile sorgulama...

Finans 09-06-2021 09:35

1100 TL T.C. ile PTT yardım parası sorgulama! Pandemi destek parası ne zaman yatar?

Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi ailelere yapılan 1100 TL destek ödemesinin nasıl kontrol edileceği araştırılıyor. Söz konusu paket, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulmuştu.

Finans 08-06-2021 14:24

Ücretsiz izin maaşı yattı mı? Nakdi destek maaşı ne zaman yatar?

Vatandaşlar "Ücretsiz izin maaşı yattı mı?" , "Nakdi destek maaşı ne zaman yatar?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Bakan Bilgin'den aylıkların ne zaman yatacağına dair açıklama geldi. İşte detaylar...

Finans 07-06-2021 10:58

Müzisyenlere 3000 TL destek ne zaman verilecek? Müzisyenlere destek başvurusu nasıl yapılır?

Geçtiğimiz yıldan bu yana etkisini sürdüren koronavirüs salgınının yaşatmış olduğu olumsuz etkileri önlemek amacıyla müzik emekçilerine tek seferde 3000 TL destek ödeme yapılacağını Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulmuştu. Peki müzisyenlere 3000 TL destek ne zaman verilecek? Müzisyenlere destek başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Finans 04-06-2021 23:58

Sertifikalı tohum desteği ne zaman ödenecek 2021? Sertifikalı tohum desteği ne kadar?

Vatandaşlar 2021 sertifikalı tohum desteği ne zaman ödenecek sorusunu merak ediyor. Tarım üreticileri için verilecek destek ödemelerinin yapılacağı tarih ilgiyle takip edilirken Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama da geldi. Bakan Pakdemirli, tarımsal destek ödemeleri ile ilgili yaklaşık yapılacak ödemelerin başlayacağı tarihi ve miktarını açıkladı. Peki sertifikalı tohum desteği ne zaman ödenecek 2021? Sertifikalı tohum desteği ne kadar? İşte yanıtı...

Finans 04-06-2021 21:31

Mazot gübre desteği ne zaman verilecek? Çiftçiye ve üreticilere destek ödemesi ne zaman?

Zonguldak'ta açılışı yapılan MFA Maske Fabrikası açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilgiyle izlenen törende kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, mazot gübre desteği için de açıklamalar yaptı ve kuraklıktan etkilenmiş olan üreticilere verim kayıplarına göre doğrudan ödeme yapılacağını duyurdu. Peki mazot gübre desteği ne zaman verilecek? Çiftçiye ve üreticilere destek ödemesi ne zaman? İşte yanıtı...

Finans 04-06-2021 20:47

Buğday, arpa, yulaf, çavdar, nohut ve mercimek üreticilerine ne kadar destek verilecek?

Zonguldak'ta yapımı tamamlanmış olan MFA Maske Fabrikası için yapılan açılış törenine katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kuraklıktan etkilenmiş olan buğday, arpa, çavdar, nohut, mercimek ve yulaf üreticilerine verim kayıplarına göre doğrudan ödeme yapılacağını duyurdu. Peki buğday, arpa, yulaf, çavdar, nohut ve mercimek üreticilerine ne kadar destek verilecek? Buğday, arpa üreticisi ne kadar destek ödemesi alacak? İşte yanıtı...

Finans 04-06-2021 20:11

Sanatçılara, müzisyenlere ve tiyatroculara ne kadar destek verilecek? Sanatçılara ve müzisyenlere ne zaman destek verilecek?

Sanatçılara, müzisyenlere ve tiyatroculara ne kadar destek verileceği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz gün AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten sanatçılara önemli bir müjde geldi. Sanatçılara pandemi yardımı olarak önemli miktarda bir destek ödeneceği açıklandı. Söz konusu destekten binlerce sanatçı ve tiyatrocu yararlanabilecek. Peki sanatçılara, müzisyenlere ve tiyatroculara ne kadar destek verilecek? Sanatçılara ve müzisyenlere ne zaman destek verilecek? İşte yanıtı...

Finans 04-06-2021 18:08