Yargı Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Yargı Dizisi Haberleri

Yargı Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Yargı Dizisi Haberleri

Yapım şirketi Ay Yapım olan Yargı, avukatların dünyasını anlatan bir Türk dizisidir. Kanal D’de yayımlanmak üzere çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Dizinin başrollerinde ise Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver yer alıyor. Dizinin senaryosu Sema Ergenekon’un kaleminden çıkma. Dizide avukatların yoğun rekabet içinde oldukları bir hikaye anlatılacak.

Yargı Dizisi Haberleri

Tecavüz sahnesine tepki yağıyor! Yargı senaristi Sema Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurdu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Yeni bölümün ardından Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti.

Magazin 18-03-2024 10:28

Yargı'da tepki çeken sahneler! Selen Görgüzel Sema Ergenekon'u destekleyince...

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'un yazdığı bir sahne büyük tepki gördü. Dizideki Tuğçe karakterinin ilk görevinde tecavüze uğrayarak öldürülmesi sahnelerine eleştiri yağdı. Selen Görgüzel senariste destek verince o da tepki çekti.

Magazin 14-03-2024 07:29

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-2024 10:18

Yargı'daki o sahne tepki çekti! Kanım dondu iması bile kötü

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı'nın son bölümündeki final sahnesi sosyal medyada tepki çekti. Kadın polisin başına gelenleri görenler "Kanım dondu iması bile korkunç" yorumlarında bulundu.

Magazin 11-03-2024 10:18

Yargı'nın Cennet'i Tuğba Çom diziden ayrıldı! İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam

Yargı dizisinde oğlunu öldüren Cennet karakterine hayat veren Tuğba Çom diziye veda etti. Sosyal medyadan da seyirciye veda eden başarılı oyuncu "İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam" dedi.

Magazin 26-02-2024 08:15

Avukat Dr. Rezan Epözdemir Yargı dizisini sert eleştirdi! 'Bu nasıl bir aymazlıktır'

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.

Magazin 22-02-2024 08:55

Yargı'nın 'Metin Komiseri' Hüseyin Avni Danyal'ın diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı! Bakın meğer sebebi neymiş...

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. 3. sezonda olmasına rağmen pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam eden Yargı'da Hüseyin Avni Danyal'ın canlandırdığı 'Metin Komiser'in ölerek diziden ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, bu ayrılığın sebebini açıkladı.

Magazin 20-01-2024 15:00

Yargı'daki ateşli sahneler sosyal medyayı salladı! Ilgaz Böyle uyumak istemiyorum deyince...

Yargı'nın Ceylin ve Ilgaz'ı her bölümde gündem olmayı başarıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı'nın son bölümünde ateşli sahneler sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 25-12-2023 11:03

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası adı gibi Huri çıktı! Doğum gününü kutladı, beğeni butonu çöktü

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, ablasının doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Çabuk ablamın güzelliğine bakın!" notunu düştü. Huri Deniz duru güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Magazin 21-12-2023 12:00

RTÜK'e şikayet! Yargı dizisindeki o sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi! 'İnfial yaratıyor'

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin bu haftaki bölümünde yer alan bir sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Magazin 19-12-2023 17:30

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesi sosyal medyayı salladı! Yargı dizisinin fanları tepki gösterdi

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medyada gündem oldu. Çok Güzel Hareketler programındaki 'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte Pınar Deniz'e göndermede bulunulması, hem oyuncunun hem de dizinin fanlarını kızdırdı.

Magazin 18-12-2023 14:33

YARGI 76. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Kanal D Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Yargı yeni bölüm canlı izleme ekranı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat ve Cezmi Baskın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam 76. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 17-12-2023 19:46

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu oğlu ile ilk kez poz verdi! Beğeni yağdı

Geçtiğimiz aylarda Burcu Denizer ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu birkaç gün önce oğlunu kucağına almıştı. Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz geldi.

Magazin 15-12-2023 12:19

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Kirli Sepeti, MasterChef All Star 10 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Aralık Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Magazin 11-12-2023 08:34

REYTİNG SONUÇLARI 3 ARALIK 2023: Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 3 Aralık Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte birinci olan yapım netleşecek. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef All Star gibi yapımların yayınlandığı 3 Aralık 2023 Pazar gününün reyting sonuçları...

Magazin 04-12-2023 14:48

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz son pozlarıyla olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49'uncu kez sahiplerini buldu. Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. İddialı tarzıyla da geceye damga vuran Deniz, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-12-2023 14:26

KANAL D CANLI YARGI 74. BÖLÜM İZLE! Yargı saat kaçta başlıyor? Kanal D canlı yayın akışı ve son bölüm özeti

Bugün Yargı 74. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz Engin, Zafer, İnci gibi artık hayatta olmayanları da hatırlamış ve Yekta'nın eski, karanlık tarafıyla burun buruna gelmişti. Son olarak 'Bugün Yargı saat kaçta başlıyor ve Yargı son bölüm' konularının yanıtı merak edildi. Peki, Yargı saat kaçta başlıyor? İşte YARGI 74. BÖLÜM İZLE EKRANI ile Kanal D canlı yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 03-12-2023 19:33

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 26 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 26 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Dün ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 26 Kasım 2023 Pazar gününe ilişkin reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 27-11-2023 07:42

REYTİNG SONUÇLARI 20 KASIM 2023: Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef arasından reyting sonuçları birincisi hangisi oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 19 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 19 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 20-11-2023 13:40

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef 12 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 12 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 12 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 13-11-2023 07:56

YARGI 71. BÖLÜM CANLI İZLE! Yargı yeni bölümde neler olacak? Kanal D yayın akışı ve son bölüm özeti

Bugün Yargı 71. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz kızları Mercan'ı bulmuştu. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı ve Yargı yeni bölümde neler olacak?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Yargı 71. bölümde neler olacak? YARGI 71. BÖLÜM İZLE EKRANI ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 12-11-2023 19:24

Yargı'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı! Mehmet Yılmaz Ak setlere dönüyor

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'dan olaylı bir şekilde ayrılan Mehmet Yılmaz Ak setlere geri dönüyor. Yargı'daki Savcı Pars karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Bakın kiminle başrolü paylaşacak.

Magazin 08-11-2023 14:07

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 5 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 5 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşti. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 5 Kasım Pazar gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 06-11-2023 10:26

YARGI 70. BÖLÜM İZLE CANLI! Yargı 70. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bugün Yargı 70. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz kızları Mercan'ı bulmuştu. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Yargı 70. bölümde neler olacak? YARGI 70. BÖLÜM İZLE EKRANI ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 05-11-2023 18:48

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'e Latin Amerika’dan ödül! Teşekkür videosu yayınladı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından teşekkür videosu yayınladı.

Magazin 02-11-2023 12:29

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Atatürk, MasterChef 29 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 29 Ekim 2023 Pazar gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Geçtiğimiz gün ekrana gelen Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Atatürk, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları internette araştırılıyor. Peki, 29 Ekim Pazar gününün reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 30-10-2023 07:46

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak milli sporcu oldu! Yarıştaki şampiyonluğunu Yargı'nın yıldızına armağan etti

Vatanım Sensin, Sen Çal Kapımı, Ateş Böceği gibi başarılı yapımlarda rol alan Çağrı Çıtanak bir süredir otomobil sporları ile uğraşıyor. Başarılı bir performans sergileyen Çıtanak bu sene milli sporcu oldu. Yarışa katılan ünlü isim şampiyonluk ile ilgili paylaşımında Yargı'da Neva karakterini canlandıran eşi Başak Gümülcinelioğlu'na da yer verdi.

Magazin 26-10-2023 11:09

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star 22 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Ekim Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, geçtiğimiz gün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster ve MasterChef All Star gibi yapımlar arasında reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte detaylar...

Magazin 23-10-2023 14:40

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Aile, Kirli Sepeti, Türkiye Letonya maçı, MasterChef All Star 16 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, internette konuya dair araştırma yapıyor. Dün akşam Yargı, Aile, kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, reyting sonuçları hakkında detaylar...

Magazin 16-10-2023 15:29

Yargı dizisinin bomba gibi yeni sezonundan en iyi kombinleri sizin için derledik

Yargı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezonun ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan dizi, izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizide yaşananların yanı sıra karakterlerin giydiği kombinler de çok konuşuldu. Biz de dizide dikkat çeken bu şık parçaların muadillerini sizin için bir araya getirdik.

Magazin 11-10-2023 15:40

Yargı dizisine sürpriz transfer! Usta oyuncu kadroda

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Üçüncü sezonu da ilgiyle takip edilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor.

Magazin 09-10-2023 16:10

REYTİN SONUÇLARI AÇIKLANDI 8 EKİM! Yargı, Kirli Sepeti, Aile, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

8 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Yargı, Kirli Sepeti, Aile, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Yargı, Kirli Sepeti, Aile, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 09-10-2023 10:52

Yargı'da o sahneler yürek dağladı! Ceylin'in çaresizliği olay oldu! 'İzlemeye kalbim dayanmıyor'

Yargı dizisi pazar akşamlarının en çok izlenen yapımı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan fragmanla da sosyal medyayı adeta sallayan Yargı, yeni bölümüyle de gündem oldu. Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'e övgü yağdı.

Magazin 08-10-2023 23:59

Yargı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sosyal medya ayağa kalktı! 'Sana Oscar aldıracağız'

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta pazar akşamları izleyiciyle buluşan Yargı, bu hafta 66. bölüm ile ekrana gelecek. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte Pınar Deniz gündem oldu.

Magazin 06-10-2023 18:39

REYTİNG SONUÇLARI 1 EKİM 2023! Yargı, Kızılcık Şerbeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 1 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Kirli Sepeti, Yargı, Kızılcık Şerbeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 1 Ekim reyting sonuçları açıklandı birincisi hangi yapım oldu? İşte, 1 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi...

Magazin 02-10-2023 14:49

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun aylık kazancı ortaya çıktı! Bölüm başı bakın ne kadar alıyormuş

Başrollerini Pınar Deniz ile paylaştığı Yargı dizisinde hayat verdiği Savcı Ilgaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Burcu Denizer ile sessiz sedasız evlenen Kaan Urgancıoğlu'nun evlilik haberi herkesi şaşırtmıştı. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Urgancıoğlu'nun aylık kazancı ortaya çıktı. Ünlü isim bölüm başı bakın ne kadar kazanıyormuş...

Magazin 29-09-2023 16:00

İbrahim Tatlıses Pınar Deniz'e kayıtsız kalamadı! Bitirdin beni

Başarılı şarkılarıyla hafızalara kazınan İbrahim Tatlıses şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Twitter hesabından paylaşım yapan Tatlıses'in Yargı dizisiyle ilgili yorumu dikkat çekti.

Magazin 25-09-2023 16:57

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in sosyal medya kazancını duyanlar çok şaşırdı! 15 saniyede...

Başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz özel hayatı ve başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmüyor. Kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile mutlu bir birliktelik yaşayan Pınar Deniz, her fırsatta duyduğu aşkı dile getiriyor. Paylaşımlarıyla çok konuşulan ünlü ismin sosyal medya kazancı ortaya çıktı.

Magazin 25-09-2023 14:17

Reyting sonuçları açıklandı mı? Kirli Sepeti, Yargı, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star 24 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz gün Kirli Sepeti, Yargı, Kim Milyoner Olmak İster ve MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 24 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Kirli Sepeti, Yargı, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star arasından reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 25-09-2023 08:17

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste serzenişt: Kalbimde bir sızı...

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi, üçüncü sezona yeni oyuncularla başlıyor. Ilgaz ve Ceylin'in arasındaki gerilimin yansıyacağı yeni sezonda Pınar Deniz paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 24-09-2023 14:48

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz imaj tazeledi! Son hali olay oldu

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz başarılı oyunculuk performansı ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Yargı dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, dizinin 3. sezon tanıtımında Pınar Deniz'in yeni imajı dikkat çekti. Ünlü oyuncunun son hali çok beğenildi.

Magazin 18-09-2023 10:55

Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Yargı dizisi ile ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı yeni sezon ne zaman?, Yargı neden yok?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz mayıs ayında sezon finaline girmişti. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Magazin 17-09-2023 22:30

Yargı dizisine bomba transfer! Eren komiserin sevgilisi bakın kim olacak

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi her hafta pazar akşamları ekrana geliyor. Dizinin yeni sezonuna az bir zaman kala kadroya ünlü bir oyuncunun dahil olduğu ortaya çıktı. Yargı’nı Eren komiserinin sevgilisini çok ünlü bir oyuncu canlandıracak.

Magazin 12-09-2023 09:27

YARGI yeni sezon ne zaman başlayacak? KANAL D YARGI dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Çekimler başladı!

Yargı yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Yargı dizisi 3. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı bol ödüllü dizi Yargı iki sezonuyla en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 08-09-2023 17:04

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'in aylık kazancı ağızları açık bıraktı! Bölüm başı aldığı ücret...

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz, son dönemde Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisinden evlilik teklifi alan Deniz, Kaan Yıldırım ile mutluluk pozlarını her fırsatta paylaşıyor. Dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenen ünlü oyuncudan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Yeni sezon çekimlerinin başladığını duyuran Pınar Deniz'in bölüm başı aldığı ücret ortaya çıktı.

Magazin 01-09-2023 14:19

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in terlikleri sosyal medyanın diline düştü! 'Korkunç biliyorum'

Yargı dizisinde hayat verdiği ‘Avukat Ceylin’ karakteriyle son dönemde popüler olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, bir süredir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım'la evleneceği konuşulan Deniz'in son paylaşımı olay oldu. Pınar Deniz'in terlikleri sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 14-08-2023 11:06

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? O kare kafaları karıştırdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz son paylaşımıyla olay oldu. Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatilde olan Pınar Deniz Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaştı. Deniz'in bu karesinin ardından, sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddiaları gündeme geldi.

Magazin 07-08-2023 08:59

Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba mı oluyor? Eşi Burcu Denizer’in paylaşımı dikkat çekti

Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu bir süredir Burcu Denizer ile beraberdi. Haziran ayında Atina'da evlenen çiftten kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Bu paylaşımın ardından Denizer'in hamile olduğu iddiası gündem oldu.

Magazin 05-08-2023 10:50

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu'nun çocukluk fotoğrafı olay oldu! Gören aynı şeyi söyledi: ''Küçüklükten belliymiş''

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Kaan Urgancıoğlu'nun nikah fotoğrafları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Yargı dizisinde hayat verdiği Savcı Ilgaz karakteri ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Urgancıoğlu, son paylaşımıyla yine olay oldu.

Magazin 12-07-2023 16:46