Yasemin Haberleri

Yasemin yağı ciltte nasıl kullanılır? Yasemin yağı cildi sıkılaştırır mı?

Yasemin yağı doğanın güzellik hazinesinden gelen eşsiz ve aromatik bir esansiyel yağdır. Cilt bakımının önemli bir parçası olarak yıllardır kullanılır. Cilt bakım rutininize yasemin yağı eklemek cildinizi yeniden canlandırmak ve rahatlatmak için harika bir yoldur. Yasemin yağı cilt bakımının güzellik ve zindelik sırlarından biridir ve cilt bakım rutininizin vazgeçilmez bir parçası olabilir.

Kadin 26-09-2023 16:33

Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümünde şoke eden iddialar! 'Kuzenimle birlikte olmasını teklif ettim sonra...'

Bursa’da cesedi asansör boşluğunda bulunan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümü ile ilgili ortaya çıkan ifadeler dehşete düşürdü. Olaya ilişkin İçlikan’ın erkek arkadaşı tutuklanırken genç kıza kuzeni ile birlikte olmasını teklif ettiği, olumsuz yanıt alınca da kavga ettikleri söyledi. Bedirhan G. "Bu sırada Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım. Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü" ifadelerini kullandı.

Haber 29-08-2023 14:31

Yasemin çayının faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Yasemin çayı ne işe yarar, nasıl demlenir?

Yasemin çayı doğal ve hafif tatlı bir aromaya sahip olan popüler bir bitki çayıdır. Genellikle Çin, Japonya ve Güneydoğu Asya'nın diğer bölgelerinde yetişen yasemin çiçeklerinin yaprakları kullanılarak elde edilir. Çay yaprakları taze yasemin çiçekleriyle bir araya getirilerek fermente edilir ve sonuçta hoş bir kokuya ve zengin bir tat profiline sahip bir içecek elde edilir. Yüzyıllardır Asya kültüründe önemli bir yere sahiptir ve sağlık faydalarıyla da tanınan yasemin çayı neye iyi gelir?

Haber 18-07-2023 10:49

Yasemin yağı faydaları: Yasemin yağı ne işe yarar?

Doğal yollardan üretilen yağların birçok faydası vardır. Bu yağlar çoğunlukla bitkilerin çiçeklerinden damıtma ya da soğuk sıkma metotlarıyla üretilir. Uçucu yağ olarak da bilinen bu yağlardan biri yasemin yağıdır. Uçucu yağ denmesinin nedeni bu yağın açıkta bırakıldığında hızlı bir şekilde uçmasından yani havaya karışmasından kaynaklıdır. Yasemin yağı şifa verici özelliği ile öne çıkan yağlar arasındadır. Peki, yasemin yağı faydaları nelerdir?

Haber 12-06-2023 19:05

Yasemin

Yasemin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasemin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Disney prensesleri büyük beden olsaydı nasıl görünürdü?

Disney filmleri çocuk filmleri kategorisinde yer almasına rağmen birçok yetişkinin favori filmleri arasında yer alıyor. Disney filmlerine hayran olan kadınlar yeni çıkacak filmleri merakla bekliyor. Disney prenseslerinin mükemmel, güzellik standartlarına uygun olan görünümleri çocukların öz güven problemleri yaşamasına neden olabiliyor. Disney prenseslerinin gerçek büyük beden vücuduna sahip olduklarında nasıl gözükecekleri çizildi.

Kadin 12-04-2023 15:04

Malatya'da 105 saat sonra bir kadın kurtarıldı

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da yıkılan binanın enkazında kalan kadın 105 saat sonra kurtarıldı.

Yurthaber 10-02-2023 14:15

Yasemin çayı neye iyi gelir, faydaları nelerdir? Yasemin çayı nasıl hazırlanır, nasıl demlenir?

Doğadaki tüm bitkiler insan bedenine faydalı özellikler barındırır. Birçoğunun tıpta, ilaç yapımında da kullanıldığı da olur. Tüm bitkiler çay olarak da tüketilebilir. Yasemin de evde birkaç dakika içinde çayı hazırlanabilen ve birçok faydası olan bitkiler arasındadır. Halk arasında hem bilinen etkileri hem de tadı ve kokusu ile en sık tercih edilen bitki çaylarından biri de yasemin çayıdır. Sağlık için çeşitli faydalar içeren yasemin çayı neye iyi gelir?

Haber 04-11-2022 18:29

Her evde bulunması şart! Sağlığa iyi gelen iç mekan bitkileri

Evin içerisinde bitki bakma fikri kişide kişiye göre değişiyor. Bazıları bundan zevk alırken bazıları ise bitki bakımının zor olduğunu düşünüyor. Ancak evde bulunan bazı bitkiler var ki sadece görsel olarak değil sağlık için de etkili sonuçlar sağlıyor. En iyi iç mekan bitkileri ve faydaları...

Kadin 29-10-2022 11:08

Yasemin çiçeği çayı faydaları nelerdir? Yasemin çiçeği çayı nasıl yapılır?

Doğadaki tüm bitkilerin insan sağlığına çeşitli faydaları bulunur. İlaç yapımında kullanılan bazı bitkiler de vardır. Çay olarak tüketildiği zaman çeşitli hastalıklar ile mücadelede yardımcı oldukları bilinir. Yasemin çiçeğinden yapılan çay da birçok konuda insan sağlığı için faydalıdır. Özellikle soğuk kış günlerinde olası hastalıklara karşı vücudun direncini arttırması ile bilinir. Yasemin çiçeği çayı faydaları nelerdir, nasıl hazırlanır?

Haber 13-10-2022 23:28

Kokusu afrodizyak etkisi yaratıyor: Tek özelliği bu değil! Yasemin yağı nedir, yasemin yağı faydaları nelerdir?

Yasemin yağı, Jasminum officinale olarak da bilinen, yaygın yasemin bitkisinin beyaz çiçeklerinden elde edilen esansiyel bir yağdır. Hoş kokulu olan yasemin bitkisi başta parfümler olmak üzere birçok kozmetik üründe kullanılmaktadır. Yüzyıllardır tatlı ve romantik kokusuyla ön plana çıkan yasemin yağının sağlığa birçok faydası varken en çok afrodizyak etkisiyle ön plana çıkmıştır. Yasemin yağının depresyondan enfeksiyona onlarca rahatsızlığa olumlu etkisi bulunmaktadır.

Haber 14-05-2022 09:34