Yasemin Ilıcalı Haberleri

Acun ılıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı iddialı tarzıyla olay oldu! Bir giydi bir çıkardı

Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Duru güzelliğiyle kendine hayran bırakan Yasemin Ilıcalı şimdi de iddialı tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-01-2024 15:53

Acun Ilıcalı'yı üzen haber! Eski eşi ve kızı hastanelik oldu

Sevilen isim Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı apar topar hastaneye gitti. Bir dönem Ilıcalı ile evli olan ünlü mimar Zeynep Yılmaz ve Yasemin Ilıcalı’nın zehirlendiği ortaya çıktı.

Magazin 06-09-2023 07:58

Acun Ilıcalı'nın 16 yaşına basan kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum günü kombininin fiyatı dudak uçuklattı!

İş insanı Acun Ilıcalı kızı Yasemin ılıcalı'nın doğum gününü kutladı. Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı 16 yaşına girdi. Kutlamaya Ilıcalı'nın diğer kızları ve torunu da katıldı. Yasemin Ilıcalı'nın kutlamada giydiği kombinin fiyatı ortaya çıktı. Duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 08-07-2023 13:02

Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü duygusal satırlarla kutladı

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, televizyondaki başarısı kadar özel yaşamıyla da sık sık gündem oluyor. Ilıcalı, son olarak kızı Leyla'nın doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı paylaşımla kutladı. 18 yaşını dolduran Leyla için Acun Ilıcalı, "Ne kadar büyüsen de benim için soru makinesi, o tatlı tombiş yanaklı prensessin.." ifadelerini kullandı.

Magazin 12-08-2022 14:00

Yasemin Ilıcalı

Yasemin İlıcalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasemin İlıcalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz paylaştı! İlk yorum Pınar Altuğ'dan geldi

Sosyal medyayı aktif kullanan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz Instagram'dan kızı Yasemin ile paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Paylaşıma kısa sürede beğeni ve yorum yağarken Pınar Altuğ'un yorumu dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 03-01-2022 07:52

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı'nın elbisesinin fiyatı olay oldu

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı'nın kıyafetlerinin fiyatı herkesi şoke etti. 14 yaşına giren Yasemin Ilıcalı'nın kombini çok beğenilse de elbisenin fiyatı fazla bulundu.

Magazin 13-07-2021 10:36

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Acun Ilıcalı, kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum gününü " Senin o bakışlarını yerim benim biricik Yasemin'im. Seni çooook seviyorum, sen canımsın benim." ifadeleriyle Instagram'dan fotoğraf paylaşarak kutladı. Bunun ardından "Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Magazin 07-07-2021 22:59

Acun Ilıcalı'dan kızı Yasemin'e: Senin bakışlarını yerim

Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Yasemin'in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Dört çocuk babası Ilıcalı, gönderisine duygusal bir not düşmeyi de ihmal etmedi.

Magazin 07-07-2021 16:24