Yasin Obuz Haberleri Ve Son Dakika Yasin Obuz Haberleri

Yasin Obuz Haberleri Ve Son Dakika Yasin Obuz Haberleri

21 Kasım 1988, Diyarbakır doğumludur. Çocukluk yıllarından itibaren spora ilgi duymaya başlamıştır. 10 yaşındayken ilk spor lisansını çıkartmıştır. Daha çok futbola ilgisi olan Obuz, iki yıl boyunca jimnastik eğimi alarak pratik de yapmıştır. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde tamamlamıştır. Öğrencilik yıllarını futbol, fitness, yüzme sporlarında çalışmalar yaparak aktif bir şekilde geçirmiştir. Genel olarak aktif ve dışa dönük, kendine özgü tavırları olan Obuz; okulun son yıllarında gastronomi ile ilgilenmeye başlamıştır. Birçok eğitime katılan Obuz, yemek ve aşçılık alanında giderek profesyonelleşmeye devam etmiştir. Gastronomi konusunda kendisini geliştirmek için onlarca ülke gezmiştir. Gittiği ülkelerde yemek kültürleriyle beslenerek tanıma şansı elde etmiştir. Tv8 kanalında yayınlanan Master Chef isimli yemek yarışmasına katılmış ve büyük beğeni toplamıştır. Daha sonra 2020 yılında yayınlanan Survivor progamında da yarışmacı olmuştur. Şu anda gastronomi üzerine işlettiği bir işletmesi bulunmaktadır.

Yasin Obuz Haberleri

Survivor'da gergin anlar! Yasin ve Yaman birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yasin ve Yaman arasındaki gerginlik damga vurdu. Oyun esnasında sözlü tartışan ikili Yaman'ın 'kimse elimden alamaz seni' sözlerinin ardından bir anda gerildi.

Magazin 22-03-2024 08:02

Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yapıp Yasin Obuz'a seslendi! Çok kötü durumdayım

Survivor'da yarıştığı dönemde ünlenen ve sonrasında işlediği suçlardan dolayı Güney Kıbrıs Rum Kesiminde cezaevinde olan Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yaparak arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi. O anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-03-2024 14:51

MasterChef All Star'da Dilara elendi, sosyal medya yıkıldı! Yasin Obuz'un kutlaması olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü nefes kesti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında yapılan eleme oyununda en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Dilara''nın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şimdilerde Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Yasin Obuz'un kutlaması olay odu.

Magazin 18-12-2023 17:26

Diyarbakırlı Yasin Obuz: ''Durumlar TV'de gördüğünüzün 10 katı daha vahim...''

Diyarbakırlı fenomen Yasin Obuz, Türkiye'nin Güney Doğu'suna kıyameti getiren deprem için ''Durumlar, TV'de gördüğünüzün 10 katı daha vahim'' dedi.

Magazin 06-02-2023 16:00

Yasin Obuz

Yasin Obuz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasin Obuz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yasin Obuz'dan dikkat çeken deprem sözleri! 'Cahillere kulak asmayın'

Survivor ve MasterChef Türkiye yarışmalarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Yasin Obuz, Türkiye'nin Güney Doğu'sunda yaşanan deprem felaketi için takipçilerini uyardı.

Magazin 06-02-2023 12:06

Yeni dükkanı ortaya çıkan Yasin Obuz'dan CZN Burak göndermesi! 'Aylık gelirim...'

Şöhreti tatmadan önce Sirkeci'de bir pilav dükkanı işleten Yasin Obuz'un Survivor'dan sonra Beşiktaş'ın lüks mekanı Akaretler'de hamburgerci açtığı ortaya çıkmıştı. Yeni işletmesinden yüksek kazanç elde ettiği konuşulan Yasin Obuz, sessizliğini bozdu.

Magazin 25-10-2022 17:50

Masterchef ve Survivor'dan sonra ünlenen Yasin Obuz yeni işinde parayı kırdı!

MasterChef Türkiye ile tanınan Yasin Obuz, sonrasında Survivor'a katılarak ününe ün katmıştı. Adadaki kendine has tavırları ile adından söz ettiren Yasin Obuz, şimdilerde paraya para demiyor.

Magazin 25-10-2022 08:53

Survivor Yasin Obuz'un paylaşımı olay oldu! Şampiyonluk adayını duyurdu...

Survivor 2022 All Star yarışmasında söylemleri, karakteri ve mimikleriyle damga vuran yarışmacılar arasına giren Yasin Obuz, ada hayatındaki hareketleriyle de dikkat çekti. Yarışmada birçok kişiyle anlaşamayan fakat Gökhan Keser'le güzel bir dostluk kuran Yasin Obuz, yaptığı son paylaşımla Survivor'daki şampiyonluk adayını duyurdu.

Magazin 07-06-2022 15:46

MasterChef Güzide sofrasını paylaştı, Yasin Obuz dalga geçti! Masan bile buram buram zenginlik kokuyor...

MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Güzide Mertcan milyonluk villalarıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Lüks hayatıyla zaman zaman dikkat çeken MasterChef Güzide sofrasını paylaşınca eski yarışmacı Yasin Obuz arkadaşıyla dalga geçti!

Magazin 20-05-2022 16:48

Survivor Ekstra'dan gönderilen Semih Öztürk'ten Yasin Obuz yorumu

Survivor All Star'da veda eden isim Yasin Obuz oldu. Yasin Obuz'un beklenmedik vedası sonrası Survivor Ekstra'dan gönderilen Semih Öztürk ilginç bir yorum yaptı. Semih Öztürk'ün "Yasin’i de yedi bu düzen" yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 31-03-2022 13:24

Survivor elemelerinde Yasin Obuz'dan şaşırtan tepki! Tek tek isim saydı: Diğerleriyle vedalaşmayacağım

Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölümünde izleyicileri ve adadakileri şaşırtan olaylar yaşandı. Eleme heyecanının ekrana geldiği bölümde, Acun Ilıcalı adaylar arasındaki arasındaki puan farkının 'yok artık' dedirtecek kadar az olduğunu açıkladı. Ayrıca eleme gecesinde Yasin'in verdiği tepki de çok konuşuldu. Elenen isim Yasin Obuz olurken, veda anında kullandığı ifadeler herkesi şaşırttı.

Magazin 31-03-2022 12:28

Survivor'da dün akşam kim elendi, kim gitti? Birleşme partisi sonrası ilk veda! İşte 30 Mart Survivor 2022 All Star'a elenen yarışmacı

Survivor All Star'da birleşme partisi sonrası elenen ilk yarışmacı belli oldu. Survivor'ın 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 31-03-2022 09:42

Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yasin Obuz elendi mi?

Survivor 2020'ye de katılan ve Gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz, Survivor macerasını Survivor 2022 All Star ile devam ettirdi. Ancak Yasin Obuz, 30 Mart akşamında yayınlanan Survivor'un yeni bölümünde adaya veda etti. Bu kapsamda Yasin Obuz'un hayatı merak konusu oldu. İşte Yasin Obuz hakkında merak edilenler...

Magazin 31-03-2022 00:21

Survivor Yasin Obuz'un milyoner sevgilisinden yeni poz! 'Yenge yine yakıyorsun'

Survivor All Star 2022 sezonunun renkli yarışmacılarından Yasin Obuz, yalnızca ada yaşantısıyla değil, özel hayatıyla da merak uyandıran bir isim. Geçtiğimiz günlerde, Yasin Obuz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Rus güzel Anastasia Petrova'nın Kadınlar Günü paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 09-03-2022 11:57

Survivor Yasin Obuz'un Acun Ilıcalı bana racon kesemez sözleri olay oldu! Acun'dan sert sözler

Survivor 2022 All Star'da daha önce Hikmet ile kavga eden Yasin yine olay oldu. Kampta Hikmet ile tartışan Yasin'in "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" sözleri Ilıcalı'yı çok kızdırdı. Ada konseyinde Yasin'e sert uyarılar yapan Acun Ilıcalı, "Kralı gelse umurumda değil. İhraç sebebi yok ama bu senin bu hareketlerini çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Seni buradan göndeririz" dedi.

Magazin 07-03-2022 01:21

Survivor kim elendi, kim gitti? Oylama sonucu konseyde açıklandı! İşte 2 Mart Survivor 2022 All Star'dan elenen yarışmacı

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 2 Mart Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Yasin Obuz, Evrim Keklik, Aşkım Burçe Tunay ve Gökhan Keser için sms oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı.

Magazin 03-03-2022 00:17

Survivor Yasin kimdir? Yasin Obuz kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2020'de olduğu gibi 2022 sezonunda da dikkat çeken isimlerden biri olan Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star sezonunda Gönüllüler takımında yarışıyor. Yine TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programıyla adını duyuran Yasin Obuz Diyarbakır'da dünyaya geldi. İşte Yasin Obuz hakkında detaylar...

Magazin 03-03-2022 00:16

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? 28 Şubat Survivor All Star'da sürgün adasına kimler gitti?

Survivor 2022 All Star'ın 28 Şubat Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu. Acun Ilıcalı ise sürgün adası için aldıkları sürpriz kararı açıkladı. Peki Survivor'da haftanın eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına hangi yarışmacılar gitti?

Magazin 28-02-2022 23:51

Survivor Yasin Obuz'un sır gibi sakladığı Rus sevgilisi milyoner çıktı! Güzelliğiyle nefes kesti

Survivor All Star 2022 sezonunun renkli yarışmacılarından Yasin Obuz, geçtiğimiz günlerde iletişim ödülünden faydalanarak, sevgilisi Anastasia Petrova'dan aldığı mektupla duygu yüklü anlar yaşamıştı. Yasin Obuz'un gözlerden uzak bir yaşam süren sevgilisi Anastasia Petrova, merak konusu oldu.

Magazin 28-02-2022 19:25

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Oylamada sürpriz sonuç! İşte 23 Şubat Survivor 2022 All Star'dan elenen yarışmacı

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 23 Şubat Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Yasin Obuz, Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden ve Gökhan Keser için sms oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Elenen ismin yakın arkadaşı ise gözyaşlarına boğuldu. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı.

Magazin 24-02-2022 00:09

Survivor Yasin ne ceza aldı? Yasin kaç ödülden faydalanamayacak? Survivor Hikmet kaç ödülden mahrum bırakılacak? Cezaları ne zaman sona erecek?

Survivor Yasin ve Hikmet'in kavga etmeleri nedeniyle diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu olmuştu. Merakla beklenen açıklama bugün acil durum konseyinde Acun Ilıcalı tarafından yapıldı. Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz'un cezası belli oldu. Peki Survivor Yasin ne ceza aldı? Yasin kaç ödülden faydalanamayacak? Survivor Hikmet kaç ödülden mahrum bırakılacak? Cezaları ne zaman sona erecek? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-02-2022 23:19

Acun Ilıcalı son dakika açıklaması! Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Survivor Hikmet ne ceza aldı?

Acun Ilıcalı son dakika açıklaması merak konusu oldu. ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yaşanan yumruk yumruğa kavganın ardından acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, Yasin ve Hikmet hakkında aldıkları kararı açıkladı. Peki Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Survivor Hikmet ne ceza aldı? İşte Acun Ilıcalı son dakika açıklaması ve Yasin - Hikmet kavgasında son durum...

Magazin 22-02-2022 22:02

Survivor'da kavga eden Yasin ve Hikmet diskalifiye oldu mu? Acun Ilıcalı açıkladı! Yasin ve Hikmet ne ceza aldı?

Survivor 2022 All Star'daki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yaşanan yumruk yumruğa kavganın ardından acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, Hikmet'e fiziki saldırıda bulunan Yasin hakkında aldıkları kararı açıkladı. Acun Ilıcalı, Hikmet'e küfür edip saldıran Yasin'e Survivor tarihinin diskalifiyeden sonraki en ağır cezasını verdiklerini ve isterse Survivor'dan ayrılabileceğini açıkladı. Ilıcalı, Hikmet'i haklı bulmasına rağmen zorunlu olarak ceza verdiklerini de duyurdu.

Magazin 22-02-2022 21:53

Survivor Yasin ve Hikmet yumruk yumruğa kavga etti! Yasin diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? 22 Şubat 2022 Salı

Survivor'da Yasin ve Hikmet yumruk yumruğa kavga etti. Bunun üzerine Acun Ilıcalı acil durum konseyi düzenleyerek Yasin Obuz - Hikmet Tuğsuz kavgasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Survivor 2022'nin 22 Şubat Salı günü yayınlanan bölümünde Survivor Yasin ile ilgili yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. Peki Yasin diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? İşte Survivor Yasin Obuz ile Survivor'ın 22 Şubat 2022 Salı günkü bölümüne ilişkin detaylar...

Magazin 22-02-2022 21:43

Survivor'da kavga! Survivor Hikmet ile Yasin neden kavga etti? Hikmet ve Yasin diskalifiye olacak mı? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? 22 Şubat 2022 Salı

Survivor'da kavga çıktı. Survivor 2022'nin dün ekrana gelen bölümünde ipler iyice gerildi. Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde Yasin ile Hikmet arasında tartışma çıktı. Peki Survivor Hikmet ile Yasin neden kavga etti? Hikmet ve Yasin diskalifiye olacak mı? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte Yasin ile Hikmet arasında çıkan tartışmanın detayları ve Survivor'ın 22 Şubat 2022 Salı günkü bölümünde yaşananlar...

Magazin 22-02-2022 21:43

Survivor'da kavga! Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Hikmet - Yasin kavgasında son durum ne?

Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? sorusunun yanıtı Survivor All Star'ın 21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde yaşanan kavga sonrası merak konusu oldu. Konsey sonrası Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Survivor'da acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı ise Yasin için aldıkları kararı 22 Şubat Salı günü yayınlanan bölümde açıklayacak. Peki Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Hikmet - Yasin kavgasında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-02-2022 01:22

Survivor Yasin kimdir? Yasin Obuz nereli ve kaç yaşında? İnstgram hesabı nedir?

Survivor Yasin, TV8'in sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin ardından Survivor'ın 2020 yılında yayınlanan sezonunda da yarışmıştır. Survivor 2022'nin dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Yasin Obuz programda yaşadığı tartışmalar dolayısıyla gündem olmaya devam ediyor. Peki Survivor Yasin kimdir? Yasin Obuz nereli ve kaç yaşında? İnstgram hesabı nedir? İşte Survivor Yasin'in biyografisi...

Magazin 22-02-2022 01:01

Survivor Yasin ve Hikmet arasında yumruklu kavga! Yasin Survivor'dan diskalifiye mi oldu? Acil durum konseyi toplandı

Survivor 2022 All Star'daki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Konseydeki çekimlerin tamamlanmasının ardından Hikmet'in üzerine yürüyen Yasin fiziki saldırıda bulundu. Survivor ekibi ise stüdyodaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8'de yayınlanmadı. Survivor'da acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı ise Yasin için aldıkları kararı açıklayacak. Peki Yasin Survivor'dan diskalifiye mi olacak? Yasin Obuz'a ne ceza verilecek.

Magazin 22-02-2022 00:48

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Favori yarışmacı elemeye kaldı! 21 Şubat Survivor All Star'da sürgün adasına kimler gitti?

Survivor 2022 All Star'ın 21 Şubat Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu. Peki Survivor'da haftanın eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına hangi yarışmacılar gitti?

Magazin 22-02-2022 00:00

Survivor sürgün adasına yakmak isteyen Yasin Obuz'a Hakan Hatipoğlu'ndan sert sözler: Diskalifiye olur

Survivor 2022 All Star'da sürgün adasına giden Yasin Obuz, Yunus Emre'nin de yardımıyla kulübeyi yakmak istedi. Yasin'e ise kenarda bekleyen görevli yangın tüpüyle müdahale etti ve ateşi söndürdü. Survivor'daki bu garip olayı yorumlayan Hakan Hatipoğlu ise Yasin'i sert sözlerle eleştirdi. Hatipoğlu, "Görevli ekip için 'Oradaki adamın yangın tüpüyle ne işi var?' diyorlar. O görevli kulübeyi değil Yasin'i kurtardı. Orayı yaksa Survivor'dan diskalifiye olacaktı. Yasin fazla oyunculuk yapıyor" dedi.

Magazin 21-02-2022 20:17

Survivor All Star'da Yasin'e yangın tüpüyle müdahale! Yakacağım burayı

Survivor 2022 All Star'ın 21 Şubat Pazartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Survivor'da sürgün adasına giden Yasin oturduğu kulübenin tepesine çıkarak, Yunus Emre'den yaktığı ateşi istiyor. Yasin "Yakacağım buraya" diye bağırırken, çekim ekibinden bir görevli ise yangın tüpüyle müdahale ediyor.

Magazin 21-02-2022 01:26

Survivor eleme adayı kim oldu? 20 Şubat Survivor All Star'da sürgün adasına kim gitti?

Survivor 2022 All Star'da 20 Şubat Pazar akşamı haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı da belli oldu. Peki Survivor'da eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti?

Magazin 21-02-2022 01:03

Yasin Obuz kimdir? Survivor All Star 2022 yarışmacısı Yasin Obuz kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2020 sezonunun renkli isimlerinden Yasin Obuz, Survivor All Star 2022 kadrosuna katıldı. Öncesinde MasterChef'te yarışmış olan Obuz'un hayatına dair detaylar, izleyiciler tarafından merak edildi.

Magazin 18-01-2022 20:55

Survivor All Star'da gönüllüler takımı karışıyor! Yasin ile Anıl ve Berkan kavgası

Survivor 2022 All Star'ın 18 Ocak Salı ekrana gelecek olan 4. bölümünde gönüllüler takımında ortalık karışıyor. Sürgün kampına Gizem'in gönderilmesine tepki gösteren Yasin ada konseyinde "7 kişi bir kızı yazmışsınız. Ortalık karışacaksa da karışsın bu saatten sonra" diyor. Gönüllüler kampında ise gece yarısı Yasin ile Anıl ve Berkan arasında kavga çıkıyor.

Magazin 18-01-2022 02:35

Survivor All Star'da sesler yükseldi! Yağmur, Sude ve Yasin birbirine girdi!

Survivor All Star Gönüllüler takımı yarışma sırasında gerildi. Gergin ortamda takım arkadaşları birbirine bağırarak kavga etti. Survivor Yağmur, Sude ve Yasin birbirine girdi! Yarışmacıları diğer ekip arkadaşları ayırmaya çalıştı.

Magazin 17-01-2022 12:10

Survivor All Star yarışmacısı Yasin Obuz, takım arkadaşı Ogeday Girişken'e o sözlerini hatırlatarak meydan okudu

Survivor 2022 All Star henüz başlamadan yarışmacılar arasındaki polemikler gündeme gelmeye başladı. Survivor'da gönüllüler takımında yarışacak olan Yasin Obuz, takım arkadaşı Ogeday'ın kendisi hakkında söylediği "Yapmacık ve itici" sözlerini hatırlatarak meydan okudu. Ogeday'ın röportajını paylaşan Yasin "Selamün aleyküm baba" notunu yazdı.

Magazin 04-01-2022 22:14

Survivor All Star başlamadan polemiği başladı! Hakan Hatipoğlu'nun yorumu yarışmacıları kızdırdı

Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu’nun Survivor All Star öncesi yaptığı değerlendirme yarışmacıları kızdırdı. Hatipoğlu'na, Yasin Obuz, Mert Öcal ve Furkan Kızılay'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 01-01-2022 14:12

Survivor Yasin Obuz'a haciz şoku! Katıldığı yarışmalardan alacaklarına...

Survivor All Star'a gitmeye hazırlanan Yasin Obuz'a haciz şoku. Yasin Obuz eski eşinin nafakasını ödemeyince katıldığı yarışmalardan alacaklarına haciz müzekkeresi gönderildi.

Magazin 19-12-2021 11:39

Yasin Obuz küfür etti! Bu sözler Survivor All Star açıklaması yapan Turabi'ye mi?

Survivor Turabi, kendisi hakkında "All Star'a katılmaz" diyenlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Turabi'nin açıklaması sonrası Yasin Obuz'un küfürlü paylaşımı gündem oldu.

Magazin 29-11-2021 09:13

Yasin Obuz'dan MasterChef Azize Polat yorumu! Terbiyesizin teki

MasterChef'in son bölümünde yarışmaya dönen Azize Polat hakkında Yasin Obuz'un yaptığı yorum şoke etti. Azize Polat hakkında Obuz "Terbiyesiz" dedi.

Magazin 16-11-2021 09:46

MasterChef'in eski yarışmacısı Yasin Obuz'dan TikTok tepkisi: Anırarak bedel ödenmiyor

TV8'de ekranlara gelen MasterChef'in eski yarışmacılarından Yasin Obuz'dan çok konuşulan bir sosyal medya paylaşımı geldi. Survivor 2020'de de yarışan Obuz, TikTok kullanıcılarını hedef aldığı paylaşımında "Anırarak bedel ödenmiyor" ifadesini kullandı.

Magazin 23-10-2021 23:11

Survivor Yasin Obuz estetikten sonra bambaşka biri oldu

Geçtiğimiz günlerde burun estetiği olan Yasin Obuz, estetikten sonraki hâlini takipçileriyle paylaştı. Survivor Yasin adeta bambaşka biri oldu.

Magazin 14-10-2021 09:11

MasterChef Türkiye ve Survivor yarışmacısı Yasin Obuz burun estetiği yaptırdı

'MasterChef Türkiye' yarışmasından sonra 'Survivor'a da katılan Yasin Obuz burun estetiği yaptırdı. Yasin Obuz hastane paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 04-10-2021 11:58

Survivor Ayşe Yüksel tatil pozlarıyla dikkat çekti! Yasin Obuz sessiz kalmadı

Survivor 2021'in final dörtlüsü arasında olan Ayşe Yüksel tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Hayranlarını mest eden ünlü yarışmacıya beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 19-08-2021 10:29

Survivor Ayşe Yüksel'den alkışlanan hareket! Orman yangınlarına destek için gitti

Daha önce Survivor 2021'de yarışmış olan ve sonrasında Survivor'da yarı final koltuğuna oturmaya hak kazanan Ayşe Yüksel'den alkışlanacak bir hareket geldi. Yüksel, orman yangınlarına sessiz kalmayarak bölgeye destek ve erzak yardımı için gitti. Başarılı isim, bölgeden son dakika paylaşımları yaptı ve destek ekiplerine katıldı. İtfaiye teşkilatı ile birlikte çekildiği fotoğrafına ise "Gerçek Survivorlar sizsiniz" notunu düştü. İşte Ayşe Yüksel'in olay yerinden yaptığı çok konuşulan paylaşımlar..

Magazin 03-08-2021 20:49

'İşe aldım' dediği Yasin Obuz Bahar Candan'a ateş püskürdü! Sen kimsin ben sana yemek yapayım paçoz?

Bir döneme damgasını vuran moda yarışması 'İşte Benim Stilim' de yarışmacı olmasıyla tanınan Bahar Candan, olay yaratmaya devam ediyor. Kendine has konuşma şekli ve lüks yaşam tarzıyla sosyal medyada fenomen olan Candan, geçtiğimiz haftalarda yalnızlıktan sitem ederek maaş karşılığı arkadaş aradığını söyleyerek bir ilan yayınlamıştı. Geçtiğimiz gün işe aldım diye duyurduğu Yasin Obuz, Candan'a ağır konuştu.

Magazin 08-06-2021 09:39

Yasin Obuz'dan Bahar Candan'a şoke eden mesaj: Paçoz

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, geçen aylarda yalnızlıktan şikayet etmiş ve 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurmuştu. Candan Survivor ve Masterchef yarışmacısı Yasin'i işe aldığını duyurunca olanlar oldu. Yasin Obuz şoke eden sözler söyledi.

Magazin 07-06-2021 17:01

Bahar Candan aradığı ev arkadaşını buldu! Survivor yıldızını 5 bin TL’ye işe aldı

İşte Benim Stili yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, geçtiğimiz mart ayında "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medya fenomeni arkadaşını buldu.

Magazin 05-06-2021 00:56

Masterchef’in olay yarışmacısı Yasin Obuz kimdir? Yasin Obuz kaç yaşında?

MasterChef yarışmasının 2019 sezonunda yarışan Yasin Obuz, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Konuşmaları ve davranışlarıyla birçok kişinin sevdiği ve samimi bulduğu yarışmacı, 2019 sezonunda yarışmayı 7. Sırada tamamlamıştı. Yasin Obuz, 2019 MasterChef’ten sonra 2020 sezonunda Survivor yarışmasına da katlmıştır. Yasin Obuz, geçtiğimiz haftalarda bir hayranını savcılığa şikayet etmesiyle gündeme gelmişti.

Magazin 30-04-2021 10:04