Yiğit Kirazcı Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yiğit Kirazcı'nın oynadığı diziler!

Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizinde Rüzgar karakterine hayat veriyor. Dizide ilk kez bu akşam ekrana gelecek olan 33. bölümde görülecek olan Rüzgar, Alev'in eski aşkıdır. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı'nın oynadığı diziler...

Magazin 06-10-2023 13:18

Yalı Çapkını'ndan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Mihri rolünü canlandıracak

Ekranların reyting rekortmeni dizileri Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasında oyuncu transferi gerçekleşti. Yalı Çapkını’nda Tarık’ın odaya hapsettiği genç kıza hayat veren ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda rol alacak.

Magazin 04-09-2023 23:23

Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Alev'in eski sevgilisi bakın kim oldu

Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna çok ünlü bir isim daha katıldı. Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev’in eski sevgilisi Rüzgar’a bakın kim hayat verecek…

Magazin 15-07-2023 17:54

Yiğit Kirazcı'nın ünlü olmadan önce oynadığı klip ortaya çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Rol aldığı projelerle ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Yiğit Kirazcı başarılı oyunculuğuyla, yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Daha önce Murat Dalkılıç’ın “Yani” klibinde oynadığı ortaya çıkan Yiğit Kirazcı'nın şimdi de ünlü olmadan oynadığı bir klip gündem oldu.

Magazin 16-05-2023 10:38

Yiğit Kirazcı

Yiğit Kirazcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yiğit Kirazcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pınar Deniz'in eski sevgilisi Yiğit Kirazcı sürpriz bir isimle görüntülendi

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz ile son olarak mutlu bir beraberlik yaşayan Yiğit Kirazcı, yeni kız arkadaşı ile beraber Etiler’de bir mekan çıkışında objektiflere yakalandı.

Magazin 21-12-2022 12:22

Aşk Tesadüfleri Sever 2 konusu nedir? Aşk Tesadüfleri Sever 2 ne zaman çekildi, oyuncuları kim?

Aşk Tesadüfleri Sever film serisi, vizyona girdiği ilk günden bu yana oldukça sevilen ve unutulmayan filmler arasında girdi. Aşk Tesadüfleri Sever 2 ara ara ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin ne zaman çekildiği, konusu ve oyuncuları merak edildi. İşte Aşk Tesadüfleri Sever 2 hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları...

Trend 16-08-2022 16:24

Yiğit Kirazcı'dan Pınar Deniz açıklaması! Olmadı, yürümedi

Yiğit Kirazcı, kendisi gibi oyuncu olan Pınar Deniz ile biten ilişkisi hakkında konıştu. Kirazcı, "Soracak bir şey yok. Olmadı, yürümedi bir noktadan sonra. Tamamen ikimizle alakalı, içimizdeki şeyler bunlar. Çok konuşmayı doğru bulmuyorum" dedi.

Magazin 25-06-2022 14:59

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz süper minili pozuyla Instagram'ı salladı! 'Masum ve seksi'

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Yargı dizisiyle sarsılmaz bir ün yakalayan güzel oyuncu Pınar Deniz, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Yeşil ve mini bir elbise tercih eden Pınar Deniz'in iddialı pozuna çok sayıda övgü dolu yorum yapıldı.

Magazin 18-03-2022 13:40

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den ayrılık sonrası itiraf! Acısız bitiyor

Yaz aylarında rol aldıkları 'Aşkın Kıyameti' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikili geçtiğimiz ay yollarını ayırmıştı. Pınar Deniz biten ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 09-03-2022 11:55

Öpüşme krizi! Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedenine Demet Akalın'dan ilginç yorum

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedeninin güzel oyuncunun Yargı dizisinde rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile öpüşmesi olduğu iddia edildi. Bu haberi gören Demet Akalın yakın arkadaşı Alişan'ın linç yemesini hatırlattı.

Magazin 11-02-2022 08:01

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? Ünlü çiftten kötü haber! Yargı dizisinin Ceylin'i sevgilisinden ayrıldı mı?

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yargı' dizisinde başrol oynayan Pınar Deniz, bir süredir 'Evlilik Hakkında Her Şey' isimli dizide rol alan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyordu. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten son olarak kötü haber geldi. Peki Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? İşte merak edilenler...

Magazin 10-02-2022 17:15

Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman?

Başrollerini Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya ve Gökçe Eyüboğlu'nun paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, FOX ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Evlilik Hakkında Her Şey'in, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Magazin 11-01-2022 16:30

Pınar Deniz: Bana karşı ilk görüşte de boş değilmiş

Kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan Pınar Deniz, sevgilisiyle ilişkisi hakkında konuştu. Deniz Kirazcı ile rol aldıkları projenin setinde tanıştıklarını isöyledi.

Magazin 06-12-2021 17:11

Yargı dizisinin yakışıklı savcısı Kaan Urgancıoğlu'ndan dudak dudağa poz!

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ilgaz' karakteriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun 2015 yılında paylaştığı bir gönderi, takipçilerini şaşırttı.

Magazin 26-10-2021 17:40

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı artık kaçmıyor

'Aşkın Kıyameti' adlı dizide birlikte rol aldıktan sonra sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı, artık magazinden kaçmıyor. İkili, önceki gün samimi bir şekilde görüntülendi.

Magazin 23-10-2021 12:15