Yiğit Özşener Haberleri

Ünlü oyuncu Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için İran’a gitti! Makyajını o isim yaptı

Rol aldığı “Zaferin Rengi” filminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ hayat veren oyuncu Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için İran’a gitti. Oyuncu makyajını İranlı özel efekt makyaj tasarımcısı Babak Eskandari’ye yaptırdı. Zaferin Rengi filmi, 16 Şubat’ta gösterime girecek.

Magazin 29-01-2024 16:19

Sıfırıncı Gün dizisinin Ejder'i Yiğit Özşener kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü oyuncu Yiğit Özşener'in hayatı ve biyografisi!

Sıfırıncı Gün dizisinin Ejder'i Yiğit Özşener merakla beklenen yapımın bu akşam TV 8 izleyicisi ile buluşacak olması sebebiyle, vatandaşlar tarafından merak edildi. Sıfırıncı Gün dizisinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Adnan Biricik ve Esra Ruşan gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Peki, Yiğit Özşener kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sıfırıncı Gün dizisinin Ejder'i Yiğit Özşener'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-12-2022 22:07

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ün çekimleri başladı! Sıfırıncı Gün'de Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Damla Colbay ve Sarp Akkaya başrollerde!

TV8'in Tuzak'ın ardından yeni dizisi olan Sıfırıncı Gün'ün çekimleri Makedonya'da başladı. Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Damla Colbay, Turgay Tanülkü, Sarp Akkaya'yı buluşturan aksiyon polisiye türündeki Sıfırıncı Gün dizisinde bir organize şube polisinin maceraları anlatılacak.

Magazin 25-10-2022 01:16

Yerli polisiye dizi Bozkır 2. sezonuyla geliyor! Ekin Koç ayrıldı Furkan Andıç ve Gizem Karaca Bozkır'un kadrosuna katıldı

BluTV'nin yerli dizisi Bozkır'ın oyuncular 2. sezon çekimleri için buluştu. Dizinin yeni sezon kadrosunda yer alan Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Gizem Karaca, Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu okuma provası yaptı. Geçen sezon dizide başrol oynayan Ekin Koç ise yeni bölümlerde rol almayacak.

Magazin 04-10-2022 22:05

Yiğit Özşener

Yiğit Özşener Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yiğit Özşener Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ezel dizisinin ‘Cengiz Atay’ı o dizide de oynuyormuş! Yiğit Özşener bakın hangi dizide ortaya çıktı...

Ezel dizisinin hafızalara kazınan karakterlerinden ‘Cengiz Atay’ rolünü canlandıran Yiğit Özşener’in şimdilerde neler yaptığı merak ediliyor. Oyuncunun Ezel dizisi dönemine göre imaj değişimi görenleri şaşırtıyor. Yiğit Özşener daha önce en son Kırmızı Oda’da seyircilerin karşısına çıkmıştı. İşte ünlü ismin rol aldığı o dizi ve ayrıntılar...

Magazin 20-10-2021 17:16

Ramo final yapıyor! | Ramo 16 Nisan günü son bölümü ile ekranlara veda ediyor

Ramo dizisi, Show TV’nin beğenilen yapımlarından biriydi. Ancak kanal ve yapım arasındaki karşılıklı anlaşmanın sona ermesiyle, sözleşme yenilenmedi. Bu sebeple Ramo dizisi geçtiğimiz haftalarda final kararını açıkladı. Ramo dizisi, bu akşam yayınlanacak 40. Yeni bölümü ile final yapıyor. Sevenlerine 16 Nisan akşamı son bölümü ile veda eden Ramo, saat 20:00’de Show TV’de yayınlanıyor.

Haber 16-04-2021 13:07

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 6 Nisan tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Nisan ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 6 Nisan’da tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 6 Nisan olayları...

Trend 06-04-2021 12:34

Kırmızı Oda Nihal ve Zafer’in gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Nihal'in hastalığı nedir?

TV 8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış öykülerden esinlenerek televizyona aktarılmaya devam ediyor. Dizinin 30. bölümüne dahil olan Nihal ve Zafer karakterlerinin gerçek hikayeleri şimdiden merak konusu oldu.

Trend 26-03-2021 17:35

Kırmızı Oda 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda'ya Yiğit Özşener ile Esra Ronabar damga vuracak!

TV8 ekranlarında cuma akşamları izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda dizisinin 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırmızı Oda'ya yeni bölümde iki ünlü oyuncular Yiğit Özşener ile Esra Ronabar katılıyor.

Magazin 24-03-2021 20:58

Yiğit Özşener kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kırmızı Oda Sefer karakterinin biyografisi

Kırmızı Oda dizisinde Sefer karakterini canlandıracak olan Yiğit Özşener daha önce pek çok önemli yapımda rol almıştır. 2000 senesinde çekilen "Turkcell Hazırkart" reklamında Nil Karaibrahimgil'in peşinden koşan Özgür Çocuk olarak tanınan oyuncu Yiğit Özşener kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte Kırmızı Oda'nın Sefer'i Yiğit Özşener biyografisi...

Magazin 21-03-2021 17:33

Kırmızı Oda dizisine bomba iki transfer!

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı TV8'in merakla izlenen dramatik dizisi Kırmızı Oda'ya bomba iki ünlü oyuncu dahil oldu.

Magazin 21-03-2021 13:29

Bergüzar Korel'in partneri Yiğit Özşener oldu

Doğumdan sonra setlere ara veren Bergüzar Korel ekrana dönüyor. Yeni dizisinde rol arkadaşı ise Yiğit Özşener.

Magazin 15-03-2021 16:15

Yiğit Özşener'in en büyük hayali

YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Yiğit Özşener samimi açıklamalar yaptı. Yiğit Özşener en büyük hayalinin ne olduğunu paylaştı.

Magazin 28-11-2020 17:28

Ramo dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Sibel, Ramo'ya silah çekiyor: Babamı ve kardeşimi öldürdün

Show TV'da Salı akşamı ekran yolculuğuna başlayan Ramo dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Murat Yıldırım, Yiğit Özşener, İlker Aksum ve Esra Bilgiç'in başrollerde oynadığı Ramo'nun 2. bölüm fragmanında, babasının öldüğünü söyleyen Sibel'in gözyaşları içinde Ramo’ya silah doğrulttuğu anlar dikkat çekiyor. Ramo’nun ailesine gönderilen bomba büyük bir panik yaratıyor. Yaşanan patlama sonrası Ramo’nun neler yapacağı ise merakla bekleniyor. İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Magazin 15-01-2020 01:46

Kaybedenler Kulübü Yolda 16 Mart'ta vizyona girecek

Komedi ve dram türünü bir araya getiren filmin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya rol alıyor

Haber 13-03-2018 15:41

Mert Fırat, Hande Doğandemir'i affetmedi!

Geçtiğimiz haftalarda rol arkadaşı Yiğit Özşener ile barda öpüşürken görüntülenen Hande Doğandemir ile sevgilisi Mert Fırat'ın yolları ayrıldı.

Magazin 05-11-2017 13:30

Hande Doğandemir o iddialara ateş püskürdü

Mert Fırat ile aşk yaşayan Hande Doğandemir'in bir kulüpte Yiğit Özşener'le yakınlaştığı iddia edildi. Genç oyuncudan bu iddialara sert yanıt geldi.

Magazin 24-10-2017 10:08

Yiğit Özşener ile Aslı Tandoğan 9 yıl sonra aynı projede

Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) yeni projesi "Bir Kahramanın Rüyası", 2009 yapımı "Dudaktan Kalbe"de başrolü paylaşan Aslı Tandoğan ve Yiğit Özşener'i 9 yıl aradan sonra aynı sette buluşturdu.

Magazin 28-08-2016 09:14

Şöhret olmak kolaylaştı

Yiğit Özşener, krizi fırsat olarak görüyor

Magazin 27-11-2011 11:22

Ezel'in Cengiz'i sarmaş dolaş

Ezel dizisinde canlandırdığı Cengiz karakteriyle adından söz ettiren Yiğit Özşener, Bodrum'da sarışın sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi...

Magazin 27-06-2011 10:50