Yıldızhan Haberleri

İzzet Yıldızhan’ın 23 yıllık eşi ilk kez ortaya çıktı! O fotoğraf gündem oldu

Sanat camiasında ailesine olan düşkünlüğüyle bilinen İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez ortaya çıktı. Bugüne kadar eşiyle kamera karşısına geçmeyen ünlü şarkıcı, eşi Ajda Yıldızhan ile bir davete katıldı. Yıldızhan'ın eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 20-04-2024 07:26

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-2024 08:16

Ece Seçkin'in yarı çıplak haldeki İzzet Yıldızhan'a tepkisi gündemde! Yanıt gecikmedi

Türkücü İzzet Yıldızhan, ünlü isimlerin konserlerinde giydiği iddialı kıyafetleri eleştirmişti. Teknede yarı çıplak şarkı söylerken objektiflere yansıyan türkücüyü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabından eleştirmişti. İzzet Yıldızhan'dan Ece Seçkin'e yanıt geldi.

Magazin 08-04-2024 10:06

'Külot' polemiği alevlendi! Ece Seçkin İzzet Yıldızhan'ın teknedeki halini görünce dayanamadı!

Türkücü İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan ünlü isimleri eleştirmiş, "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" ifadelerini kullanmıştı. Bu olaydan uzun zaman sonra Ece Seçkin türkücüyü teknede yarı çıplak görünce...

Magazin 07-04-2024 14:33

Yıldızhan

Yıldızhan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yıldızhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp tatil için Fransa'ya gitti! Çocuklarıyla çekildiği karesi gündem oldu

İzzet Yıldızhan, çocuklarıyla birlikte Paris'e gitti. Okulların ara tatile girmesiyle beraber işlerine ara vererek çocuklarına zaman ayıran Yıldızhan, karne hediyesi olarak çocuklarını Fransa'ya götürdü.

Magazin 31-01-2024 13:42

Seyhan Soylu 'İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık' demişti! Ünlü şarkıcı yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı...

Son dönemde Dilan Polat ve Engin Polat hakkında ortaya attığı iddialarla gündemden düşmeyen “Sisi” lakaplı Seyhan Soylu geçtiğimiz aylarda bir programda "İzzet Yıldızhan ile büyük aşk yaşadık" açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından İzzet Yıldızhan, Soylu'dan şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı bu konu hakkında yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı ve soluğu savcılıkta aldı.

Magazin 05-10-2023 15:40

Aşiret düğününde İzzet Yıldızhan'ı dolara boğdular! Kilolarca altın da...

Türkücü İzzet Yıldızhan, Şanlıurfa’da gerçekleşen Karahan aşiretinin düğününde sahne aldı. Sahnede şarkılar söylediği anlarda Yıldızhan aşiret üyeleri tarafından dolar yağmuruna tutuldu. Düğünde gelin ve damada da kilolarca altın takıldı.

Magazin 05-09-2023 09:43

Sen Anlat Karadeniz’in Fatih’i Furkan Aksoy evlendi! Nureddin Nebati nikah şahidi oldu

Sen Anlat Karadeniz’de canlandırdığı Fatih karakteriyle büyük beğeni toplayan Furkan Aksoy, bir süredir aşk yaşadığı Sevde Çobanoğlu ile evlendi. Oyuncu düğünde karelerini paylaşırken nikah şahitleri de dikkat çekti.

Magazin 28-08-2023 09:35