Yılmaz Tunç Haberleri

'Soruşturma derinleştirildi' Bakan Tunç'tan 'yenidoğan çetesi' açıklaması 'Devlet bebeklerin ölümüne müsaade etmez'

Türkiye, 'yenidoğan çetesi' soruşturmasını konuşurken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan da açıklama geldi. İddianamenin Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulmuş durumda olduğunu söyleyen Tunç "Değerlendirme hususunu takip edeceğiz. Temennimiz hızlı şekilde sonuçlanması. İddialar, suç kayıtları, delillerin neler olduğunu mahkeme iddianameyi kabul ettikten sonra göreceğiz" dedi. Tunç "Türkiye Cumhuriyeti Devleti kamu hastanelerinde, özel hastanelerde bebeklerin ölümüne müsaade etmez" diye ekledi.

Haber

Son dakika: 'Yenidoğan Çetesi'nin faaliyetleri kan dondurmuştu! Bakan Tunç'tan açıklama: '22 şüpheli tutuklandı'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Yenidoğan Çetesi' ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Bakan Tunç sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca 21.05.2023 tarihinde soruşturma başlatılmış, bu kapsamda bugüne kadar gözaltına alınan 47 şüpheliden 22’si tutuklanmıştır" ifadelerine yer verdi. İçişleri Bakanı Yerlikaya ise artık konunun yargıda olduğunu ifade etti.

Haber

Bakan Tunç'tan Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili açıklaması! 'Herhangi bir tartışma söz konusu olamaz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara değinerek "Anayasada belirtilen, başkenti, bayrağı, resmi dili ile ilgili herhangi bir tartışma söz konusu olamaz" dedi.

Haber

Suçlular sokakta elini kolunu sallayarak geziyor: Yeni infaz yasasında neler olmalı? Uzman isim değerlendirdi: Dikkat çeken ABD örneği!

Polis ekipleri 23 Eylül'de Ümraniye'de 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'yi yakalamak için harekete geçmişti. Operasyonda suç makinesi Geçti, polis Şeyda Yılmaz'ı şehit etmişti. Elim olay sonrası Beyoğlu'nda gerçekleşen iğrenç taciz olayında da faillerin suç kaydının kabarık olduğu ortaya çıkmıştı. Olaylar akabinde kamuoyunda, işlenen suçların cezasız kaldığı yönünde bir kanı oluşmuştu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da yeni ceza infaz sistemi düzenlemesi içerisinde olduklarını dile getirmişti.

Haber

Yılmaz Tunç

Yilmaz Tunç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yilmaz Tunç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika | 2 yılın altında hapis cezası alan suçlular da cezaevine girecek! Bakan Tunç: Kamuoyunda büyük rahatsızlık var

Son dakika haberi: Defalarca suç işlese de cezaevine girmeyen suçlular için yeni düzenleme geliyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2 yılın altında hapis cezası olan suçlarda da suçluların belirli bir süreliğine cezaevine girmesine yönelik düzenlemenin TBMM'nin gündeminde olduğunu duyurdu. Narin Güran cinayeti soruşturmasında son duruma değinen Bakan Tunç, "Herkesin oda oda nerede olduğu baz kayıtlarında belli. Çok önemli delillere ulaşıldı" dedi.

Haber

Israrlı takipte cezalar artıyor, iyi hal indirimi ve denetimli serbestlik kalkıyor! Yeni yargı reformunda 'en az 7 ay hapis' detayı

Kadına ve çocuğa yönelik şiddet olaylarının ardından Adalet Bakanlığı, çalışmasını tamamladı. Yeni yargı reformuyla ilgili detayları ise Bakan Yılmaz Tunç, canlı yayınında anlattı. Masadaki yeni düzenlemeyle ısrarlı takipte cezalar artırılıyor. Gündemde, iyi hal indirimi ve denetimli serbestlik uygulamasının kaldırılması da var.

Haber

Son dakika | İyi hal indirimi, cezasızlık algısı, denetimli serbestlik... Bakan Tunç: Kadına yönelik şiddet cezalarını daha etkin şekilde uygulatacağız

Son dakika haberi: Türkiye'de son günlerde işlenip infial yaratan suçlar üzerine 'cezasızlık algısı' gündeme geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bununla birlikte 'denetimli serbestlik' ve 'iyi hal indirimi' uygulamalarına ilişkin de açıklama yaptı. Bakan Tunç "İnternet medyasında işlenen suçlarla ilgili yaptırımların daha da artırılması konusundaki kararlılığımızı sürdüreceğiz" mesajını verdi.

Haber

SON DAKİKA | Discord'a erişim engeli getirildi! Discord neden kapatıldı? Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama geldi

Son dakika haberi: Mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Discord, son günlerde çocuklara yönelik şantaj ve cinsel istismar gibi iddialarla gündemdeydi. Discord'un engellenip engellenmeyeceği merak edilirken gece yarısından sonra Ankara 1. Sulh Hakimliği kararıyla Discord'a erişim engeli getirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Discord'a erişim engeli kararının ardından yaptığı açıklamada "Toplumsal yapımızın temelini sarsmaya yönelik girişimlere asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber

Discord ve Telegram için düğmeye basıldı! Bakan Tunç: 'Bazı sosyal ağ sağlayıcıları ve internet sayfalarına soruşturma başlatıldı'

Discord ve Telegram üzerinden yapılan siber zorbalıkların ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Bakan Tunç, "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından adli soruşturmalar başlatılmıştır" dedi. Bakan Tunç, yargı kararlarını uygulamayan sosyal ağ sağlayıcılarına bant daraltma ve erişimin engellenmesi gibi yaptırımların uygulanacağını da bildirdi.

Haber

Sapıklara hadım için yeni düzenlemeye yeşil ışık! Sıla bebek, Beyoğlu'ndaki taciz skandalı derken yasa gündem oldu: Mevzuatımız buna uygun

Türkiye son günlerde mide bulandıran cinsel istismar vakalarına şahit olunca hadım yasası yeniden gündeme geldi. 2 yaşındaki Sıla bebeğin cinsel istismara uğraması sonucu yaşamını yitirmesi, Beyoğlu'nda evine gitmekte olan genç kadının önünün kesilip tacize uğraması gibi olaylar "Hadım için yeni bir düzenleme yapılabilir mi" sorusunu akıllara getirdi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni bir düzenlemeye yeşil ışık yaktı.

Haber

Adalet Bakanı Tunç'tan 'iyi hal indirimi' açıklaması: 'Toplumdan gelen eleştirileri dikkate almak durumundayız'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündemdeki İnfaz Yasası ve 'iyi hal indirimi' tartışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. "İyi hal indirimi tartışılmalı" diyen Bakan Tunç, " Toplumdan gelen eleştirileri dikkate almak durumundayız. Ve özellikle toplumu suçtan korumalıyız." ifadelerini kullandı.

Haber

Narin Güran soruşturmasında yeni delil! Ahırda bulundu hemen incelemeye alındı

Türkiye bir aydır sorunun yanıtını arıyor. Narin Güran'a ne oldu? Önce kaybolan ardından cansız bedeni bulunan minik Narin'in soruşturmasında Nevzat Bahadır'ın ifadeleri sonrasında araştırmalar derinleştirildi. Son olarak Bahtiyar'ın ahırında 2 izmarit bulundu. DNA testlerinin ardından izmaritlerin soruşturmada yeni bir sayfa açması bekleniyor.

Haber

Narin'in öldürüldüğü köyde büyük hareketlilik: Bakanlar Diyarbakır'da mezarı ziyaret edecek

Narin'i öldürenlerin ve cinayeti saklayanların gözaltında olduğu köyde hareketlilik yaşanıyor. Katil muhtar amca Salim Güran'ın avukatının çekilmesi gündem olmuştu. Bugünse bakanlar Yılmaz Tunç ve Mahinur Özdemir Göktaş köye gidiyor.

Haber

Bakan Tunç'tan Narin açıklaması! 'Sorumlu olan kim varsa hak ettikleri cezaya çarptırılacak'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin açıklama yaptı. Tunç, "Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan kim varsa adalet önüne çıkarılacak ve hak ettikleri cezaya çarptırılacaktır." dedi.

Haber

Bakan Tunç'tan Narin açıklaması: Ölümüne sebep olan ya da olanlar, adalet önünde hesap vermekten kaçamayacaktır

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran'ın otopsi işleminin tamamlandığını ve 1 kişinin daha gözaltına alınarak soruşturmadaki gözaltı sayısının 24'e yükseldiğini bildirdi.

Haber

Son dakika... Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama! Yargı önünde sonunda doğru kararı verir

Son dakika: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle alakalı açıklama geldi. Bakan Tunç açıklamasında, "Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmez" dedi. Teğmenlerin yemin töreni ile ilgili olarak Bakan Tunç, "Kanunen yapılmış yeminden sonra kanundan kaldırılan yapılması tabii ki de soruşturuluyor" açıklamasını yaptı.

Haber

Bakan Tunç ile İmamoğlu arasında 'parmak' polemiği! O benim değil, halkın parmağı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Tunç'un kendisi hakkında söylediği “ahmak davası”yla ilgili “İstinaf hakkımda ceza versin, bu iktidar, Yargıtay’ın kararını göremez. Bu millet ayağa kalkar. Erken seçim olur” demesi kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İmamoğlu'na "kimse yargıya parmak sallayamaz" sözleriyle yüklenmişti. İmamoğlu'ndan Bakan Tunç'a yanıt gecikmedi.

Haber

İmamoğlu 'Hodri meydan' demişti! Bakan Tunç: 'Kimse yargıya parmak sallayamaz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında hakkındaki dava ile konuşmuş ve ceza verilmesi halinde milletin ayağa kalkacağını ve iktidarın Yargıtay karar gününü göremeyeceğini açıklayarak "Hodri meydan" demişti. Bu sözlere Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yanıt geldi. Yargının bağımsız olduğuna vurgu yapan Bakan Tunç, "Kimse yargıya parmak sallayamaz, tehdit edemez" dedi.

Haber

Teğmenlerin yemin töreni tartışılmaya devam ediliyor! Bakan Tunç'un yorumu gündem oldu: Birçok kesimde rahatsızlık oluşturdu

Yeni teğmenlerin mezuniyetin ardından bir araya gelerek gerçekleştirdiği yemin töreninin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da konuya ilişkin, "Bu anlamda milletimizi rahatsız edecek eylem, davranış ve tutumdan kaçınmak lazım. O nedenle asıl yemin kanunen yapılan yemindir. Dolayısıyla bizim o yöndeki görüşümüz eğer kanuna aykırı bir durum varsa ilgili merciler zaten onun çalışmasını yapar" dedi.

Haber

Son dakika: Narin hakkında herkesin merak ettiği o soruyu Adalet Bakanı Tunç yanıtladı! Amcanın arabasındaki kan Narin'e ait

Son dakika haberi: Türkiye, Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan Narin'den gelecek haberi beklerken yeni gelişmeler yaşandı. Narin'in amcasının tutuklanmasının ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, son bilgileri açıkladı. Bakan Tunç, "Dağ taş aranıyor ama maalesef bulamadılar. Anne ve babadan alınan kan örnekleri, amcanın arabasında bulunan örneklerle eşleşti ve bu doğrultuda tutuklama gerçekleşti. Asıl temennimiz Narin’in canlı olarak bulunması" dedi.

Haber

Metroda çocuğa saldıran şüpheli hakkında soruşturma!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da metroda satış yapan yabancı uyruklu çocuğa fiziksel saldırıda bulunan şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Haber

Mehmet Şimşek için 'istifa etti' iddiaları yalanlandı, Bakan Tunç duyurdu: Soruşturma açıldı!

Katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için 'istifa etti' haberlerine tepki gösterdi. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada "Şimşek'e yönelik istifa iddiasıyla ekonomi hedef alındı. Halkı yanıltıcı bilgiyi yayma suçundan sorumlular hakkında soruşturma açıldı" diye konuştu.

Haber

Adalet Bakanı: ‘Sosyal medya şirketleri kanunlara uymak zorunda’

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı basın mensuplarıyla bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Adalet Bakanı Tunç, sosyal medya kapatılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber

Bakan Tunç'tan İzmir'deki olaya ilişkin açıklama: 'Kim sorumluysa gözünün yaşına bakmayacağız'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'de 2 kişinin yolun karşı tarafına geçmek isterken akıma kapılıp hayatlarını kaybetmesiyle ilgili olarak "Ön rapor bekleniyor. Ceza soruşturmasını titizlikle yapacağız, kim sorumluysa gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.

Haber

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: 'Türk bayrağına saldırılarla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı'

Adalet Bakanı Tunç, sosyal medyadaki görüntülerde Türk bayrağına saldırılarda bulunulmasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatıldığını bildirdi. Bakan Tunç, "Rengini aziz şehitlerimizin kanından alan, şanlı Türk Bayrağımıza yapılan saygısızlık ve çirkin saldırılar asla kabul edilemez." açıklamasını yaptı.

Haber

Bakan Tunç'tan Diamond Tema açıklaması! 'Eleştiriler, haksız eleştirilerdir'

Bir YouTube kanalında yayınlanan tartışmadaki sözleri çok konuşulan sosyal medya fenomeni 'Diamond Tema' hakkında soruşturma başlatılmış ve yakalama kararı çıkarılmıştı. Gelişmeler gündem olmaya devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Başlatılan adli soruşturmalardan rahatsız olanların yaptığı eleştiriler, haksız eleştirilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber

Bakan Tunç'tan yeni anayasa mesajı: Ülkemizi darbe anayasasından kurtaracağız

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız siyasi parti liderleriyle görüşmelerini gerçekleştirdi, gerçekleştirmeye devam ediyor. Tüm kesimlerin görüşlerini alarak, parlamentoda bir uzlaşma zeminini inşallah sağlayarak darbe anayasasından ülkemizi kurtaracağız" dedi.

Haber

SON DAKİKA | Bakan Tunç'tan Serdar Sertçelik açıklaması! 'İade' sorusuna yanıt verdi O süre içerisinde...

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına ilişkin Serdar Sertçelik'in iade süreciyle alakalı soruya yanıt verdi. Macaristan'da 40 günlük bir geçici tutuklama kararı verildiğini hatırlatan Tunç, o süre içerisinde iade yargılamasının gerçekleşeceğini söyledi. Tunç "o yargılama neticesinde de Türkiye'ye iade edileceğini umuyoruz." şeklinde konuştu.

Haber

SON DAKİKA | Bakan Tunç duyurdu! Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'te

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sokak hayvanları ile ilgili taslak çalışmanın Meclis'e ulaştığını açıkladı. Tunç, 'sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme' konusundaki çalışmalara ilişkin, "Burada dengeyi iyi korumamız lazım. Hayvanlarımızı koruyalım; ama tabii ki insan sağlığına zarar verecek, insan sağlığını tehdit edecek durumu da ortadan kaldırmaya yönelik bir 'orta yol' bulunması gerekecek" dedi.

Haber

Avukatın, başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebine Bakan Tunç'tan açıklama! 'Soruşturma başlatılmıştır'

Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davası duruşmasında sanık avukatı A.D., mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtülü olmasının 'laikliğe aykırı' olduğunu iddia ederek, reddi hakim talebinde bulunmuştu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber

Kobani davası kararları hakkında Bakan Tunç'tan açıklama! İzin verilmeyecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Kobani davası kararları ve 28 Şubat davası sanıklarına af hakkında açıklama geldi.

Haber

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasıyla ilgili açıklama: Yargımıza güvenelim!

Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve sonrasında 3 polis müdürünün gözaltına alınmasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, "Cumhuriyet savcılarımız her türlü iddiayı, en ince ayrıntısına kadar, detayına kadar inceler, araştırır, soruşturur ve yargının huzuruna getirir. O anlamda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda yargımıza güvenelim" dedi.

Haber

Beştepe'de gece yarısı sürpriz zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalın ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç ile görüştü. Beştepe’de yapılan zirvenin Ayhan Bora Kaplan soruşturması ile ilgili olduğu öğrenilirken Erdoğan'ın bu toplantının ardından yaşanan süreçle ilgili bugün TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalar yapması bekleniyor. İşte gece yarısı yapılan zirve ile ilgili tüm detaylar…

Haber

Bakan Tunç'tan açıklama geldi: Tartıştığı kişiyi arabanın arkasında sürükleyen sürücü tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'nın Kaş ilçesinde aralarında çıkan tartışma sonrasında Orhan S.'yi aracının arkasına bağlayıp sürükleyen otomobil sürücüsü Şaban T.'nin, sevkedildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandığını açıkladı.

Haber

Osman Kavala sorusu Adalet Bakanı Tunç'a da yöneltildi! Yanıtı dikkat çekti

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Osman Kavala hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a da soru yöneltildi. Yanıtı dikkat çeken Bakan Tunç ayrıca İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yargılanmasına ilişkin de yorum yaptı.

Haber

Türkiye'nin gururları olan otizmli Bingül kardeşler rekor kırıp 10 madalya kazanmışlardı... Bakan Tunç makamında ağırladı!

2004 doğumlu olan otizmli Bingül kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda 10 madalya birden kazanmıştı. Dört ay boyunca her gün 5 saat aralıksız şampiyonaya hazırlandıklarını ifade eden ve Türkiye'nin gurur kaynağı olan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından ağırlandı.

Haber

SON DAKİKA | Bakan Tunç'tan DEM Parti açıklaması: Devam ederse kapatılabilir

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan DEM Parti'yle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada "DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir." diye konuştu.

Haber

Adalet Bakanı Tunç’tan ‘DEM Parti kapatılsın’ çağrısı ile ilgili flaş çıkış: ‘Kaçınılmaz olur!’

TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin ‘DEM Parti Kapatılsın’ çağrısı sorulan Tunç, "DEM Parti terör örgütü ile arasına mesafe koyamadı, böyle giderse bu kaçınılmaz olur" ifadelerini kullandı.

Haber

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi! 'Mazbata' skandalında yeni gelişme

Diyarbakır Sur Belediyesi'nin mazbata töreninde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret eden şahıs için tutuklama kararı verildi.

Haber

Bakan Tunç, görevde yükselme sınav sorularıyla ilgili iddiaları yalanladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığının görevde yükselme sınavında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?" ve "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Haber

Son dakika | Maçtaki skandallara karışanların kim oldukları tek tek belirlendi! Futbolculara soruşturma yok

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, pazar günkü Fenerbahçe-Trabzonspor maçında olayla karışan 38 kişinin kimliğinin belirlendiğini duyurdu.

Spor

Fenerbahçe'den Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamalarına cevap! Üzüntü ile takip ettik

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananlara dair bir açıklamada bulunurken, Sarı-Lacivertliler'den Tunç'un açıklamalarına cevap niteliğinde bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Son dakika | Olaylı maç sonrası yeni yasa yolda! Bakan Tunç Kulüplerin sorumluluğu var deyip görüntüleri işaret etti

Son dakika haberi: Maç sonu sahanın karıştığı Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından başlatılan soruşturmayla ilgili son durumu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu. "Kulüplerin sorumluluğu var" diyen Bakan Tunç, "Görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu" diye ekledi. Bakan Tunç 'sporda şiddet yasası'yla ilgili gelişmeyi de paylaşırken ayrıca Eylem Tok ve oğlu ile CHP'deki 'para sayma' soruşturmasına da değindi.

Haber

Yazar Eylem Tok ve oğlu için Bakan Tunç'tan açıklama geldi: Tutuklama kararı çıkarıldı

Kemerburgaz'da bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C ve annesi yazar Eylem Tok'un Mısır'a kaçtığı ortaya çıkmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da "Şahısların Mısır'dan ABD istikametine çıkış yaptıklarının bildirilmesi üzerine geçici tutuklama talebi ABD yetkili makamlarına iletilmiştir." dedi.

Haber

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yeni gelişmeyi canlı yayında duyurdu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü ile annesi Eylem Tok hakkında açıklamalar yaptı. Bakan Tunç, Mısır makamlarıyla irtibata geçtiklerini ve şüphelilerin iadesine talep ettiklerini açıkladı.

Haber

Bakan Tunç canlı yayında 'Hepimiz bu konuda hassasız' diyerek açıkladı: Cumhurbaşkanımız beni arayarak ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ dedi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen kararla ilgili olarak açıklama yaptı. "Hepimiz bu konuda hassasız" diyen Bakan Tunç, "Hatta bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ diyerek beni aradı" diye konuştu.

Haber

Kiralardaki 'yüzde 25' sınırlaması uzatılacak mı? Bakan Tunç'tan açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kiralarda fahiş artışın önüne geçmek için uygulanan yüzde 25 sınırlamasıyla ilgili açıklama yaptı. Temmuz'da dolacak uygulamayla ilgili Bakan Tunç "1 Eylül’den itibaren kira davalarında arabuluculuk dönemini başlattık. Yüzde 25 kira artışı durumunun sürmesine gerek kalmayacak" dedi.

Finans

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu: 'Başakşehir'de canice öldürülen Eros isimli kedinin kamu davası yeniden görülecek'

İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan isimli kişi, sitede bulunan Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürmüştü. Tepkilere yol açan olayda Keloğlan'a 1 yıl 3 ay ceza verilip hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sanık hakkında hapis cezası hükmünün açıklanmasının geriye bırakılması kararına karşı yapılan itirazın Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildiğini, davanın yeniden görüleceğini bildirdi.

Haber

Adalet Bakanı Tunç'tan 387 hakim ve savcıyla ilgili açıklama: İnceleme başlattık

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesleklerine geri dönen 387 hakim ve savcıyla alakalı olarak inceleme başlatıldığını açıkladı.

Haber