Youtube Shorts Haberleri

YouTube Shorts para kazanma: YouTube Shorts’tan nasıl para kazanılır? YouTube Shorts para kazanma şartları nelerdir?

Dünya genelinde küresel bir kültür hâline gelen birçok sosyal medya uygulaması mevcuttur. YouTube da bu sosyal medya uygulamaları arasında olup, milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Google şirketine ait olan bu platformun kendi içerisinde de birçok farklı özelliği vardır. Bu farklı özelliklerden biri kullanıcıların para kazanmasına fırsat tanıyan YouTube Shorts özelliğidir. Peki, YouTube Shorts’tan nasıl para kazanılır, para kazanma şartları nelerdir?

Haber 19-02-2024 18:03

YouTube Shorts nedir, nasıl kullanılır? YouTube Shorts ne işe yarar?

Günümüzde birçok internet kullanıcısının yaygın olarak kullandığı çok sayıda sosyal medya platformu vardır. Bu sosyal platformlarından biri gerek video paylaşma gerekse içerik üretme bakımından oldukça popüler olan YouTube platformudur. Bu platformun kullanıcılara sunduğu birçok farklı özellik de mevcuttur. O özelliklerden biri de YouTube Shorts'tur. Peki, YouTube Shorts nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

Haber 19-02-2024 18:01

YouTube'un Shorts nedeniyle endişeli olduğu iddia edildi! Peki neden?

YouTube, özellikle TikTok'un hayatımıza girişiyle popülerlik kazanan kısa biçimli video formatına kullanıma sunduğu Shorts ile birlikte ne kadar önem gösterdiğini ortaya koymuştu. Ancak ortaya ilginç bir iddia atıldı. Buna göre, YouTube Shorts ile ilgili şirket içi endişeler olduğu iddia edildi.

Haber 04-09-2023 17:51

YouTube duyurdu! Yüzde 45 pay verecek, para kazanabileceksiniz

YouTube, TikTok ve Reels gibi rakipleri bulunan dikey video hizmeti Shorts için önemli bir adım attı. Platform, YouTube Shorts içerik üreticilerinin reklam gelirlerinden pay alarak para kazanmalarının önünü açtı. YouTube, Shorts videolarından elde edilen reklam gelirlerinin %45'ini içerik oluşturuculara verecek.

Haber 21-09-2022 14:59

Diğer Haber Etiketleri

YouTube en büyük kozunu oynamak üzere! Shorts için agresif para kazanma özelliği açılacak

YouTube, TikTok ve Reels gibi rakipleri bulunan dikey video hizmeti Shorts için önemli bir adım atıyor. En büyük kozunu oynamak üzere olduğu söylenen YouTube, Short için agresif para kazanma özelliğini açmaya hazırlanıyor.

Haber 16-09-2022 18:08