Yüksel Arıcı Haberleri

Bir döneme damga vurmuştu, gören artık tanıyamıyor! Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı son hali ile görenleri şaşırttı

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur gibi isimlerin rol aldığı bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Pala karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yüksel Arıcı'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 06-09-2023 07:14

Müge Anlı'nın bahsettiği Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı kimdir? Yüksel Arıcı'nın son hali nasıl?

Müge Anlı, Fatma Karadağ'ın sevgilisi Cemal Durmaz'ı Kurtlar Vadisi dizisindeki Pala karakterine benzetti. Fatma Karadağ, sevgilisinin hep gözlükle gezdiğini ve "Sadece ölüler görür" dediğini söyledi. Bu sözler üzerine Müge Anlı "Kurtlar Vadisi'ndeki pala karakteri gibi" ifadesini kullanıcının birçok internet kullanıcısı oyuncu Yüksel Arıcı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yüksel Arıcı'nın son hali nasıl?

Magazin 21-09-2022 15:03

Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı bakın kim çıktı! Asıl mesleği şok etti

Yüksel Arıcı bir zamanlara damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Pala rolüyle ekranlara geldi. Hiç çıkarmadığı güneş gözlükleriyle akıllara kazınan Pala, Güney Doğu, Kuzey Irak, Suriye'de görev yapan bir istihbaratçıydı. Pala rolüne hayat veren oyuncu Yüksel Arıcı hakkında az bilinen gerçek duyanları şaşırttı.

Magazin 15-05-2022 10:29

Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı ve Abdülhey'i son halleriyle sosyal medyada gündeme geldi

Kurtlar Vadisi dizisinde Pala ve Abdülhey karakterlerine hayat veren, oyuncu Yüksel Arıcı ve Kenan Çoban'ın son halleri sosyal medyada 'ünlü değişimi' sayfasında paylaşılınca ikilinin ne yaptıkları merak edildi. Arıcı kendini evinin bahçesindeki işlere verirken Çoban ise çocuklarıyla zaman geçiriyor.

Magazin 21-01-2022 14:53

Kurtlar Vadisi’nin Pala’sı şimdi ne yapıyor? Ünlü oyuncu Yüksel Arıcı’nın son hâli şaşırttı!

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı ‘’Pala’’ karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Yüksel Arıcı’nın yıllar içerisindeki değişimi şaşırttı. Vadi’ye en iyi adamları Bedir ve Faruk’la giren ve sadece birkaç bölüm oynayabilen Pala yani Yüksel Arıcı, ustalığı ve dizide canlandırdığı karakteri nedeniyle, hâlâ hatırlanıyor…

Magazin 13-08-2021 09:14

Eski eşini 35 bıçak darbesiyle öldürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde turizm işletmeciliği yapan bir kişi, 4 yıl önce ayrıldığı eşi tarafından bıçakla öldürüldü.

Yurthaber 13-10-2012 14:14