Yunus Bülbül Haberleri Ve Son Dakika Yunus Bülbül Haberleri

Yunus Bülbül Haberleri Ve Son Dakika Yunus Bülbül Haberleri

1955 yılında Hatay’da doğan Yunus Bülbül, Türk müzik sanatçısı ve bestecisidir. Aynı zamanda oyunculuk ve yönetmenlikte yapan sanatçı, dönemin pek çok başarısına imza atmıştır. Asıl adı Yunus Habbuloğlu olan sanatçı, 80’li yıllarda arabeskin önemli isimleri arasına girmeyi başarmıştır. Bilinen şarkıları arasında olan En Mutlu Günümde Siz O Sevgilimi Tanımazsınız, o dönem büyük ilgi toplamıştır. Pek çok kaydı bulunan Bülbül, aynı zamanda Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne ve Doğum Günün Bana Geldiğin Gündür gibi yüzlerce besteye imza atmıştır. Müzik sektörü dışında 31 televizyon dizisi ve 64 sinema filmi mevcuttur. 2010 yılında yeni albümü olan Gonca Gülüm’ü çıkaran Yunus Bülbül dört çocuk sahibidir.

Yunus Bülbül Haberleri

Bücür Cadı'nın Şehriye'si Sezer Güvenirgil'i görenler tanıyamadı! Son hali şaşırttı

Bücür Cadı dizisi, Türk dizi tarihinin en ikonik yapımları arasında yer alıyor. Kızı ile sihir yeteneğine sahip olan Şehriye Hanım, izleyiciler tarafından oldukça sevilmişti. Dizide Şehriye Hanım'ı canlandıran Sezer Güvenirgil yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun değişimi hayret ettirdi.

Magazin 07-09-2023 23:59

Bücür Cadı’da Abbas karakterine hayat vermişti! İşte ünlü oyuncu Yunus Bülbül’ün son hali!

Bir zamanlara damga vuran Bücür Cadı dizisi 21 Eylül 1999 ile 28 Haziran 2000 tarihleri arasında hafta içi her gün Star TV'de yayınlandı. Seyirciler tarafından ilgiyle izlenen dizide Yunus Bülbül, "Abbas" rolü ile boy göstermişti. Yunus Bülbül'ün son hali, görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 10-10-2021 12:12

Bücür Cadı'nın Şehriye'si tanınmaz halde! Sarışın bomba oldu

İlk bölümü 1999 yılında ekrana gelen Bücür Cadı dizisi, Türk izleyicisinin aklına kazınan efsane yapımlar arasında yer alıyor. Dizide 'Şehriye' karakterine hayat veren Sezer Güvenirgil ise yıllara meydan okuyor. Tarz değişikliğine giden usta oyuncu, son haliyle sevenlerini şaşırttı.

Magazin 06-09-2021 17:09

Yunus Bülbül'e Muhterem Nur tepkisi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) katıldığı bir televizyon programında sanatçı Müslüm Gürses’i, eşi Muhterem Nur’un öldürdüğünü iddia eden şarkıcı ve oyuncu Yunus Bülbül’e, Gürses’in saz hocası Ali Limoncu’nun oğlu Halim Limoncu ve Adanalı benzeri olarak tanınan Bülent Şevik tepki gösterdi. Limoncu ve Şevik, bu ithamın Muhterem Nur’un yanı sıra Müslüm Gürses’in anısına da saygısızlık olduğunu söyledi.

Magazin 16-09-2020 10:38

Yunus Bülbül

Yunus Bülbül Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yunus Bülbül Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yunus Bülbül’den Muhterem Nur özrü…

Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül, katıldığı bir canlı yayında 'Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur' şeklinde bir açıklamada bulunmuş ve çok tepki çekmişti. Bülbül, artan tepkiler sonrasında bir canlı yayına bağlandı ve söylediği sözlerden dolayı özür diledi.

Magazin 31-08-2020 12:19

'Müslüm Gürses'i eşi öldürdü' iddialarına sert tepki

Şarkıcı ve oyuncu Yunus Bülbül'ün, Müslüm Gürses'i eşi Muhterem Nur'un öldürdüğünü ileri sürmesinin ardından Müslüm Gürses ve Muhterem Nur'un bir grup hayranı sanatçının mezarı başında bir araya geldi. Grup adına açıklama yapan Muhterem Nur'un manevi oğlu Taner Akkuş, "Biz kendisini özüre davet ediyoruz. Eminim yargı mekanizması bu konuya duyarsız kalmayacaktır" dedi.

Magazin 30-08-2020 15:36